💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 338
  • 879
  •   1
Отговори
# 510
Не съм фенка на Марешка, но загубилите като се върнаха при отборите си толкова тъпо се оправдаваха, че се разочаровах и от тях. Радостина как омаловажи, че наградата била кафе, без да спомене имунитет.

И двете - Венцислава и Радостина към отборите: "Само ако знаете от кого паднах?!"

Венцислава и тя се оправда, че играта не била честна, защото разрешили на Марешка да си събуе клина висейки, защото си била изпънала тялото и това дало предимство на Марешка. Аз съм на обратното мнение - беше си голям риск за Марешка да падне от кола, стоейки само на един крак и държейки се с една ръка, докато повдига другия крак и събува крачола с другата ръка. Изразходи доста енергия, кикерчейки се на един крак, но според Венцислава това упражнение е дало предимство на Марешка.

# 511
  • София
Във ФБ коментират, че славяните до последно са държали кулата, без да я пуснат и за секунда. Прабългарите пуснаха ръце и кулата им падна, то и ветрец духаше де.
Да, славяните я държаха и то по-високо, т.е. държаха пети и шести елемент, докато славяните в последните секунди на играта също държаха, но в основата /май втори и трети елемент/ и вятърът им я бутна. Тя си беше и крива, но ако я държаха високо, нямаше да им падне според мен.

# 512
  • София
Ами обидно си е откъдето и да го погледнеш. Сержант от армията да падне от плеймейтка.  Laughing

# 513
Reinа,  аз също забелязах, че Георгиос до последно поддържаше тяхната кула, дори Алекс като обявява техния отбор за победител, ръцете му подпират кулата.

# 514
  • София
Абееее, маниииии, това е най-балъшката (за да не казвам по-силни думи) загуба в историята.  Confused ooooh!

# 515
  • София
Reinа,  аз също забелязах, че Георгиос до последно поддържаше тяхната кула, дори Алекс като обявява техния отбор за победител, ръцете му подпират кулата.
Много е неприятно това избирателно спазване на правилата. Александра не смее нищо да каже, сякаш е там само за да коментира и да си декламира заучените истории, а не да съблюдава и за чиста игра. И може би това е причината игрите да не ме палят, някак няма тръпка и не гледам с вълнение.  Confused

# 516
Марешка издържала повече, защото си разтегнала мускулите. Ами, никой не им е забранил да се мърдат, стига да не падат и да не хващат боядисаното! Да се бяха разтегнали.
Момичето, което беше откарано с линейка, сигурно ще яде в болницата, не е честно. Какво точно й стана - ако й е паднало кръвното, това не е причина за линейка?

# 517
  • София
На Йона или кръвното е паднало, или е събрала границите. Дано да разберем.
И аз зяпнах, когато Венцислава се оплака от това, че Марешка имала шанса да се разтегне. Ми да се беше разтегнала и тя, кой я спира! А реално Марешка можеше и да падне докато прави това упражнение, беше си рисковано.
Ох, тоя Атанас ми е много смешен, голям образ е. Близначките също.

# 518
Ами обидно си е откъдето и да го погледнеш. Сержант от армията да падне от плеймейтка.  Laughing
Срам за армията си е направо

Кога свършиха снимките ?

# 519
  • София
Много кратка ретроспекция някой ще направи ли? Въпреки че схванах горе -долу какво се е случило. ...
Мери, малко е трудно, но ще  опитам.  Blush Играта беше многокомпонентна - прескачане на мрежи и наклонени плоскости, ходене по греда... Славяните трябваше да се откажат от един играч, защото през нощта на Ана-Мария й стана лошо и я откараха с линейка. Марешка избра Амелия да не играе, за да я предпази от евентуална номинация, ако паднат. По време на играта няколко човека се контузиха, прабългарите не бяха никак във форма - Юлиян имал стомашни проблеми, Георги повръщал, Стоян го болял кракът. Но въпреки това водеха в играта, докато накрая трябваше събраните елементи да се подреждат в кула и тяхната падна на два пъти, защото се опитаха да не я държат и останаха последни. Номинираха Гичка.

# 520
  • София
Много смешно ми стана с тия стомашни неразположения. Ми то тия морски дарове не се ядат току-така, трябва да се внимава с тях и с количествата.
Моят мъж на морето веднъж изяде 2 тенджери с миди и цяла нощ прекара в кенефа. Grin

# 521
Алекс според мен не може да следи играта нон-стоп. Трябваше да помислят за специален рефер. Ей този Момо, който е в екипа за построяването на съораженията, може би трябваше да следи за спазването на правилата.
Тя коментира, крещи, 20 души как се следят. От нейната позиция може ръцете да изглеждат отделени от кулите, а на близките кадри се вижда, че ги придържат. Но като си креснал: Край и Победител е...няма връщане.

И аз харесвам веселите трак-трак-траки Smiley Близначките бяха много зачервени, милите. Атанас какво си слага на главата? Потник или плувки, нещо от екипите? - като го видя и започвам да се хиля.

# 522
Такова преживяване съм имала с морски дарове, че няма да го забравя никога, затова посягам с едно наум към такива от тогава.
Скрит текст:
Изтекох... от всички възможни входове и изходи! Очаквах след всички течности, които излязоха от мен, накрая и червата ми да поемат по пътя си... Онзи ден пък изравних границите (заради обезводняване). Преживяването трая точно 4 минути и се свестих вкъщи без линейка.
Всичко е умрЕла работа, колкото да се правят на интересни  в тая игра. И оправданията едни плоски и тъпи, да им се чудиш на претенциите! Особено на великата шефка (пу-пу, дано никога такова чудо не ми се пада някъде шеф, скоро избягах от една такава!). Ми излез като пич и кажи: не издържах, ма*ка му, Марешка е такъв як инат или издръжлива, но ни сложи в малкия си джоб като даже си свали клина докато висеше. А те от девет кладенци вода ще донесат, за да се оправдаят.

# 523
  • Другата България
Много кратка ретроспекция някой ще направи ли? Въпреки че схванах горе -долу какво се е случило. ...
Мери, малко е трудно, но ще  опитам.  Blush Играта беше многокомпонентна - прескачане на мрежи и наклонени плоскости, ходене по греда... Славяните трябваше да се откажат от един играч, защото през нощта на Ана-Мария й стана лошо и я откараха с линейка. Марешка избра Амелия да не играе, за да я предпази от евентуална номинация, ако паднат. По време на играта няколко човека се контузиха, прабългарите не бяха никак във форма - Юлиян имал стомашни проблеми, Георги повръщал, Стоян го болял кракът. Но въпреки това водеха в играта, докато накрая трябваше събраните елементи да се подреждат в кула и тяхната падна на два пъти, защото се опитаха да не я държат и останаха последни. Номинираха Гичка.
Hug Heart Eyes Тъкмо идвах да пиша, че съм ви сърдита. То и никой не ми е длъжен, всъщност да ме пита и мен човек защо искам да ми се разказва като почти всичко разбрах от написаното. А и тепърва ще пропускам епизоди, няма всеки път някой да ми разказва я....
Гичето е пътник за мен, срещу когото и да се изправи. Продължаващи сексистки истории. Тия пък "мъже" все едно не виждали храна tooth smile3555 newsm22 егати и посерковците, сега видели деликатеси и юруш на доматите....Юлиян рИва срещу жените, ама нито една не е нощувала в клозета, за разлика от тях, мъжете.
Славяните победили нечестно, така ли? Ами танту за кукуригу. Вчера едните, днес другите. И продукцията спи, защото правила просто няма, всеки си прави каквото поиска.
Сега последно Йоана ли е болна или Ана-Мария?

# 524
Ана Мария "лошо ми е".
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт