💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 322
  • 879
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз съм се объркала. Ана Мария я отведоха с включени сирени. Още се бъркам с имената на някои участници.
А всъщност Ана Мария кога пя тия арии, преди да получи сърцетупа ли? Ми от нейното виене и на мен ми стана лошо. Joy Сори, просто не си падам по оперно пеене.

# 526
Сега последно Йоана ли е болна или Ана-Мария?

Ана-Мария е болна, закараха я с линейка още преди играта.

Йоана сама си се претрепа по време на играта, трябваше да се катерят по една мрежа, краката ѝ се оплетоха в мрежата и падна от доста висока височина с главата надолу, като си навехна китката. Тя два пъти падна от същата тази мрежа.

Траките пък претрепаха Илиан - на същата тази мрежа Радостина стои най-отгоре и без да гледа дали има някой под мрежата, хвърли едното дървено трупче и халоса Илиан по главата. После май имаше още един сакатлък в техния отбор, май Атанас беше ударен или пак Илиан. Общо взето траките бяха банда без команда, та и затова накрая не повярваха, че завършиха втори.

# 527
  • Пловдив
Колкото и добре да пее някой, така да се включва ни в клин, ни в ръкав си е досадно.

# 528
Значи в началото бях казала, че ми прилича на "Бързи, смели, сръчни", обаче си връщам думите.
Навремето децата се справяха по-добре и то без да контузват съотборниците си Mr. Green

Много, много мразя някой да седи и да ми пее, каквото се присети и когато се присети.
Хеле пък арии ...

# 529
Илиян как гаври Гастонови и Операта с Азис Smile

И те започват с оправданията, сакън,  да не реши някой, че мятат гюбеци Satisfied

# 530
  • Козлодуй
Ама не ми хареса изобщо пеенето на никой едните дразнят другите с пеене и после коментират защо са се отделили от групата ами и аз ще се разходя ако някой ми пее чалга, а и опера да ми пеят ще отида на разходка или до тоалетна Simple Smile
Значи само загубилия отбор си почива - двата печеливши ще играят, че то може да е стратегия да загубиш за да си почиваш с цената на един номиниран разбира се ама ако изпратят най-силния - той ще се върне Simple Smile

# 531
То всъщност не ми е съвсем ясно - нужно ли е да се връща изпратения на номинация, та да се изчисли да е такъв, който ще се върне. Така или иначе един по един отпадат, няма никаква гаранция дали последните двама ще са силни или умни (не в смисъла на класирането по племена).

# 532
  • София
Алекс според мен не може да следи играта нон-стоп. Трябваше да помислят за специален рефер. Ей този Момо, който е в екипа за построяването на съораженията, може би трябваше да следи за спазването на правилата.
Тя сама със сигурност не може да види всичко, но нали има екип зад гърба си, те би трябвало да следят, в крайна сметка игрите са в основата на всичко. Иначе много несериозно излиза всичко.

# 533
  • Другата България
Значи само загубилия отбор си почива - двата печеливши ще играят, че то може да е стратегия да загубиш за да си почиваш с цената на един номиниран разбира се ама ако изпратят най-силния - той ще се върне Simple Smile
Именно, именно.
Ама това като че ли не го осъзнават нито силните, нито красивите, за умните не знам-не са били на номинация досега. Изпращат най-слабия си според тях участник, и така племето намалява, в следваща териториално битка вече двама трябва да играят два пъти, шансът за победа намалява и съответно шансът да са отново на плажа се увеличава. Май няма кой да мисли много-много, набляга се на мускули, тъпчене с храна и тоалетна после.

# 534
Това излъчвано ли е, защото аз съм го пропуснала...

Погледът на Добрин кърти, ето така се е оцъклил Shocked Laughing

https://www.facebook.com/igrinavoliata/videos/746070739162216/

# 535
Алекс според мен не може да следи играта нон-стоп. Трябваше да помислят за специален рефер. Ей този Момо, който е в екипа за построяването на съораженията, може би трябваше да следи за спазването на правилата.
Тя сама със сигурност не може да види всичко, но нали има екип зад гърба си, те би трябвало да следят, в крайна сметка игрите са в основата на всичко. Иначе много несериозно излиза всичко.

Съгласна съм, така трябва да бъде, но аз не виждам екип или помощници. Има 2-3 оператора, които гледат да заснемат всичко от различни ъгли. Също и дрон-кадри виждаме. Алекс, ако разчиташе на екип трябваше да има слушалка, няма как да ѝ крещят или да накъсват играта.
Тупарев досега май само в студио са му риалитата. Личи, че нямат опит на терен. То грешки, то смешки.
Даже ми е приятно, че и тук взехме да ги коментираме шеговито.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2019, 17:55 от Cafelate

# 536
  • Испания

Снощи.

# 537
Хах и Ана Мария коментира под видеото. Беше ми много смешно, щото те на плажа, гладни, оклюмали и тя току зине и се провикне изведнъж, и това изглежда толкова не на място, че погледът на Добрин казва всичко Satisfied

# 538
  • Испания
Има глас момичето. Харесва ми, когато пее. Не ни излъчват всичко и не знаем дали не са я помоли да пее.

# 539
  • Другата България
Предполагам довечера ще е това. Освен ако не е било снощи, но почти съм сигурна, че ще е довечера.
Ана-Мария да не отпадне сега поради здравословен проблем? Tired А близначките на фона на това пеене най-невъзмутимо си спят девойките... Laughing
А, снощи е било. Е, не съм пропуснала кой знае колко.
Скрит текст:
Като гледам, и АниТО от отдавна публикува във фейса...

Общи условия

Активация на акаунт