💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 316
  • 879
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Това излъчвано ли е, защото аз съм го пропуснала...
Погледът на Добрин кърти, ето така се е оцъклил Shocked Laughing
https://www.facebook.com/igrinavoliata/videos/746070739162216/
Да, дадоха го снощи, с ММ много се смяхме. Laughing

Cafelate, не става дума да й крещят на Алекс отстрани, би било абсурдно. Но си има начини да се осигури честна игра, щом в други формати успяват да го правят.  Simple Smile

# 541
# 542
  • Другата България
Тази снимка ме накара да дам гласът си за славяните за довечера. Laughing
В анкетата.

# 543
Мен, честно казано, в конкретната ситуация, би ме дразнило това пеене. Гладни, мокри, умрели от студ и нахапани от комари на някакъв забутан плаж и някой да ми врещи на главата....ммм, не, благодаря. А и по принцип също. Разбирам,  че на всички пеещи им напира отвътре да се изявяват, ама си има кога и къде. Но пък има и друг момент при мен, че това далеч не е моя предпочитан стил. Виж, да ми  пее Джеймс Хетфийлд около огъня е друга работа, ама ех, мечтииии😍

# 544
Погледът на Добчо кърти. Личи, че е ценител. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 545
Аз не мисля, че проблемът се отнася за вида музика, или изобщо само за музиката. Същото е, като в Брадъра, когато някой може да готви и непрекъснато се изявява, като след това счита, че другите му дължат благодарност. Досадно.

# 546
Ами и на мен ми е досадно. Като бабите от пенсионерските клубове, дето само припяват ни в клин,  ни в ръкав🙄

# 547
Да ама едно е да ти готвят, няма да се оплакваш да хапваш, ама да ти досаждат с пеене някак.. Особено като видях, че някои спяха, някак не е много на място да се разкрякаш /колкото и ангелски да ти е гласа/.
П.п Близначките са качили видео в инстаграм по случая, много ме забавляват

# 548
  • ВАРНА
Мисля че операта е доста специфична за слушане и то не за всяко място.  
Също и другата крайност - някой да цвили мазна чалгия.
  И двете са еднакво нетърпими в "тежките - плажни" условия и преди сън.

Мисля също че нарочно ги карат да пеят нещо което знаят - който изяви желание.
 Също като във Фермата - задължително там  някой пее.

Най-добре би било нещо неутрално -  Риана...Дженифър Лопес...

Последна редакция: чт, 19 сеп 2019, 17:40 от Печикамъков

# 549
А, карат ги. В другите племена защо не се пее? Просто зевзеците + Ана Мария са се паднали в един отбор.

# 550
  • София
Така се смяхме с ММ,особено Добри как се блещеше в тих ужас Simple Smile)))
Траките,че не са племе,не са,но поне извън светата троица са забавни.Прабългарите ми стоят като някакви турбо селяни в лошия смисъл.Единствените,които що годе са племе са славяните.изобщо лош кастинг.
Като гледам промото-траките как може да качат тежащ и висок мъж на тези кокили?Нали са умни ,стратези.
Инак и аз не съм доволна от начина ,по който виждаме игрите.Трябва да се снима поне със 7 камери,което за Тупарев не е проблем,той може и го е правил и с повече,но монтажът е пълен потрес.Отделно дават в близък план как Тарзан мисля,че беше държи кулата,а те дават знак,че е готово и никой не реагира.После я пуснаха и тя си остана де,но все пак тези малки неща мен лично ме дразнят.Изобщо аз Алекс никак не я виждах за това предаване,не я виждам и сега и единствено съм доволна,че някак успявам по време на игра да изключа и да не я чувам.

# 551
  • София
Може ли линк към профила им?

# 552
Може ли инстаграмът им. Не ги открих.

# 553
Близначките

профил в Инстаграм
https://www.instagram.com/tornado.twins/

профил във Фейсбук