💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 186
  • 879
  •   1
Отговори
# 765
  • Sunshine state
Много преиграно това напускане, да кажа само. Уау, големи скЕндъли следващия епизод. 😃😃 Студиото ще го пропусна, ще ме прощавате. Достатъчно Алекс Сърч за днес. 😆

# 766
Всеки ден тая Бояна ме отвращава все повече и повече ! То бива лицемерие , ама то това нейното на нищо не прилича !

# 767
Другата седмица ще бъде интересно. След промото смятам, че ще дисквалифицират някого.

# 768
Гичка отново показа, че мисленето при нея е мираж. Браво на Амелия! Харесва ми, че игрите поне са комплексни и изискват освен груба сила и ум, и логика.

А коя спи с Март в една стая, Бояна ли? Laughing

# 769
  • Пловдив
Браво на Амелия!

За кого казаха, че спи сам в стая с Март?
За Бояна идеше реч. Започнаха да си завиждат вече 🤣🤣🤣.

# 770
Много се смях по време на реденето на пъзела, като Веселин изпеци - "Сигурно има 4-5 начина да се нареди" .. Колко е тъп, не е истина.

# 771
  • София
А Гичка и тя е добър човек, и наивна, милата... Щели да и останат в сърцата! Заслужават ли всичките?
Аз се зачудих колко сърца има. Sweat Smile

# 772
  • София
Не разбирам защо ги мъчат така. Сякаш нарочно и по други формати има някакъв садизъм към жените с тези силови игри. Отвращават ме.

# 773
Много се смях по време на реденето на пъзела, като Веселин изпеци - "Сигурно има 4-5 начина да се нареди" .. Колко е тъп, не е истина.
ЗавиждайтИ! Голямо лицемерие, важен е принципа на Марк Твен- винаги в светлината на прожекторите и винаги да се говори за теб- прегръщаме Марешки и я утешаваме, тичаме срещу Амелия, която сме номинирали, Долна отврат.

# 774
Много интересна битка! Браво на Амелия!
 Ако дадат на който и да е от мъжете славяни такъв куб ще е супер - ще откарат няколко часа в сглобяване JoyJoyJoy

# 775
А, какво ли става с певицата.. Да не е напуснала и тя.

Ако дадат на който и да е от мъжете славяни такъв куб ще е супер - ще откарат няколко часа в сглобяване JoyJoyJoy
Бих гледала с интерес Веселин колко време ще се мъчи.

# 776
  • София
"Когато аз говоря, искам да не се..." - Александър и за минута не може да бъде друг. Хора като него дори не осъзнават как звучат.

# 777
  • София
Не разбирам защо ги мъчат така. Сякаш нарочно и по други формати има някакъв садизъм към жените с тези силови игри. Отвращават ме.
Е, мъчат е силно казано. Нали сами са отишли и знаят какво ги очаква. А и всички се перчеха колко са силни.
Ами, като не си подготвен, не отиваш в такъв формат.

# 778
Мъчно ми е за Гичето. Глупава, но е сърцата и добра. Ако беше срещу друга от славянките, твърдо щях да я подкрепя. Физически в битката се справи много добре, Амелия издъхна в сравнение с нея.

Бояна е поредното клише, което има причина да е такова. Тази жена умира да е в центъра на вниманието, дори след като номинира Амелия под този нелеп претекст,  се втурна да я прегръща, сакън да не я пропусне камерата 😂
Какво да кажа за жена, която помолена да се представи, разказва как в училище момичетата и' завиждали. Иначе обективно на мен визуално ми допада.
Амелия обаче я слага в малкия си джоб - красива, интелигентна, но, да, за някои "мъже"(дечковци като Томас, Март) децата са бреме и в случая недостатък от общата картина.

# 779
Браво на Амелия!

За кого казаха, че спи сам в стая с Март?
За Бояна идеше реч. Започнаха да си завиждат вече 🤣🤣🤣.
Бояна

Общи условия

Активация на акаунт