💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 168
  • 879
  •   1
Отговори
# 780
А Гичка и тя е добър човек, и наивна, милата... Щели да и останат в сърцата! Заслужават ли всичките?
Аз се зачудих колко сърца има. Sweat Smile
Ми вълнувам се, бе! Ахахахахах Laughing Yum

# 781
И ето го ББ, диванчета в студио, направо там да им бяха сложили по една греда или лост- ще харчат пари за външни снимки. Crossing Arms

# 782
  • София
Браво на Амелия!

За кого казаха, че спи сам в стая с Март?
За Бояна идеше реч. Започнаха да си завиждат вече 🤣🤣🤣.

Тая Бояна е топа на топовете просто, сгодена уж, спи сама в стая с друг 😁 Ще има цирк другата седмица. Много е долна и лицемерна, просто така е свикнала да върви през живота, с една гола красота и това лъсва сега.

# 783
Ами тя и Гичка така го каза Grinning Grinning

# 784
  • Пловдив
На мен най-интересни са ми отношенията на траките. Grinning

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 22:23 от Козирогче

# 785
Ами тя и Гичка така го каза Grinning Grinning
Е, смятай! Не съм го и чула. От вълнение Laughing аз съм македонка, Гичето ми е в кръвната група по тоя показател.
И е хубава бе! Гледайте я каква е изрисувана. Има съвсем лек грим и е чудесна!

# 786
  • София
Явно при нас физкултурниците са сила още от прабългарите... хъм.

# 787
  • София
Аз се зачудих колко сърца има. Sweat Smile
Не, не - твоят цитат е абсолютно точен. Гичка сама каза, че ще ѝ останат 'в сърцата'.

# 788
  • София
Тежка игра беше и Амелия за пореден път доказа, че е умна и хладнокръвна. Яд ме е за Гичка, иска ми се в тази игра да беше срещу Бояна.

# 789
  • София
И разбира се, тъпият Манчев: "ти търсиш ли грешката в себе си, че Юлиан се държи така с тебе?"
Не, бе пич... той просто така си се държи, идва му отвътре! Sunglasses

# 790
На мен най-много интересни са ми отновенията на траките. Grinning
Интересното при тях, е че само те не са разделени на  мъже-жени. Досега не са номинирали, но съм сигурна, че ще го направят по друг принцип  - те са обсобили вече два лагера вътре в лагера.
Да видим дали Ана-Мария и Йоана ще се върнат, защото и те са потенциални жертви, тъй като са контузени.
Амелия пък вече може да я номинират под претекст, че вади играчи от чуждия отбор. Като цяло имам чувство, че дълго време ще гледаме женски двубои.

# 791
Студиото на запис ли е?
Само на мен ли се счу за Роберта и Венцислава?

# 792
  • Sunshine state
Студиото на запис ли е?
Само на мен ли се счу за Роберта и Венцислава?
Какво са казали за тях?

# 793
Красотата победи силата))
За втори път. Тези там, ако са мъже да бяха изпратили мъж да се бие, ама...няма мъже и това е.
Аз Гичето си го харесвах.Естествена беше, добродушна, помагаше.
Но е прав Джаферович, за 200х лв. играта е на наблюдение, сметки, не е честно всичко.
Траките ще се изпокарат май. Не го приемат Александър, но пък той е най-оправен в игрите според мен поне. Трябва да им оцелее отбора, но...
От промото видях, че май ще направят гаф. Ше заринат славяните тактически уж с пясък, но.. Иска ми се много да ги видя тях в лукса, ще е весело и забавно.

Бояна, като ги представяха ясно си призна, че е свикнала да постига целите си с външността си и...можела да заплаче във всеки момент, като се налага. Съчетано с външността, било най-печелившата стратегия за нея и ще стигнела напред. Е, видяхме я, че плаче кога трябва.

# 794
  • София
И разбира се, тъпият Манчев: "ти търсиш ли грешката в себе си, че Юлиан се държи така с тебе?"
Не, бе пич... той просто така си се държи, идва му отвътре! Sunglasses

Манчев прозвуча почти толкова сексистки, колкото Юлиян.

Общи условия

Активация на акаунт