💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 185
  • 879
  •   1
Отговори
# 795
Ми ние не го познаваме като човек, само като готвач, ще излезе, че е по-добре, че не сме го познавали от тази му страна, щото щеше да загуби доста от зрителите си.

# 796
  • Испания
Подразниха ме думите на Пламен преди битката. Искал Гичка да победи, защото била буфер в племето, а племето имало нужда от буфер.

# 797
  • София
Мнението ми съвпада с това на Ваня Джаферович - Александър няма правилна самооценка. Както и "дъщеря му и майка му" - горката Радостина, тя по-скоро се готвеше за негова съпруга, не майка.

# 798
Студиото на запис ли е?
Само на мен ли се счу за Роберта и Венцислава?
Какво са казали за тях?
Питаха нещо Гичка и тя се изтърва, че една от двете е отпаднала.

# 799
Джаферович много ясно вижда нещата, много е наблюдателен и точен във всичко, което казва.

# 800
  • София
Подразниха ме думите на Пламен преди битката. Искал Гичка да победи, защото била буфер в племето, а племето имало нужда от буфер.
Поне отбеляза, че отношението им към нея не е правилно.

# 801
  • Испания
Жоро Милков за Бояна: "Тя го играе лисица, ама от най-рижавите".

Ама какво само обсъждат? Жената трябвало да бъде това, това, това и още хиляди неща. А мъжът? Тюфлеци!

# 802
Джаферович много ясно вижда нещата, много е наблюдателен и точен във всичко, което казва.
Много адекватни коментатори са с другия мъж, чието име не запомних, извинете.
О, с Гичето имаме еднакви панталонки 😍😊

# 803
  • София
Абсолютен стратег! Именно затова спечели и Сървайвър!
И по същият начин през цялото време споделяше със зрителите всичко, което мислеше да направи и най-важното защо го прави... Wink

# 804
  • Испания
Чичо Манчо с милион претенции към жените. Пък той може да е дебел и плешив.

# 805
  • София
И тъп! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 806
  • Пловдив
На мен от сезона на Джаферович любимец ми беше режисьорът, но другите бяха настроени негативно към него.

# 807
  • Пловдив
Гошко, Март и Веселин направо да се взимат, пък да вербуват Бояна да им свети, защото според мен само я използват, за да изгонят останалите жени.

Джаферович наистина има точна преценка, въпреки че не ми е симпатичен.
Жоро Милков за Бояна: "Тя го играе лисица, ама от най-рижавите".
- не за пръв път засичам, че с Милков споделяме едни и същи мисли.

# 808
Искам да видя Георги и Веселин как го редят този пъзел. Ще продължат и в следващия сезон.
Не беше лошо днес студиото, но ми се ще да пускат непоказвани кадри от общуването между участниците, какво правят в лагера, някак да ги опознаем малко повече.
За Март например, че е красив и плува -нищо, абсолютно нищо. Томас същата работа, ако не търся бройката на отбора няма и да разбера там ли са, няма ли ги.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 23:01 от валия

# 809
  • Испания
Браво на Ваня!

Общи условия

Активация на акаунт