🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 2

• 29 414
  • 795
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Според повечето от нас, пилето е Дивна

Дивна не е с толкова слаби крачка и ръчички според мен

# 136
Пилето да не се окаже Преслава? Тя доста слабее напоследък. И е откритие на Милко Калайджиев. "Я елате пиУенца при батко..."
Освен това беше ментор в "Гласът на България" ( един вид, помагала е на по-младите със наставления).

# 137
  • София
Пилето беше с много слаби ръце и крака. За това си мисля, че е Мая Бежанска или Маца. Дивна и Поли Генова не са толкова слаби май.

# 138
# 139
Дивна е много мъничка,слабичка и е като кукла. Много тънки ръце и крака. Много е слаба също. За мен тя е пилето.

# 140
  • ГО
Не може да сме на 100% сигурни, докато не падне маската, но за мен Пилето е Дивна. И гласа ѝ на нейния правя, и джокерите към нея водят.

# 141
Събота Алисия беше във Велико Търново на участие. Моя приятелка я мерна някъде към 22,30-23,00
Участието на Алисия в Търново е започнало в 2:30 през нощта. Wink

Четеш ли какво съм написал? Grinning Наясно съм кога започват участията в дискотеките. Идеята, е че я е видяла извън дискотеката в горепосоченото от мен време Wink
shokomen, теб съм те запомнила от минали сезони на Фермата с това как ни мяташе по върбите, че някой от участниците вече е излязъл.  Simple Smile Уж си видял тоя в квартала, оня в мола, а накрая излизаше, че си се объркал. Wink

Айде моля ти се, точно за фермата пък мога да ти кажа, че доста често бях прав, а за тия моменти, в които не съм бил прав съм си казвал, че не е сигурен източник или прочетено от фейса. Wink /извинявам се са офф-а/

Розата за мен е или Есил Дюран или Преслава - Стефан няма тая дрезгавина в гласа, както видяхме в изпълнението. Докато по-вярвам те двете да я имат, но повече съм за Есил.

# 142
Пилето да не се окаже Преслава? Тя доста слабее напоследък. И е откритие на Милко Калайджиев. "Я елате пиУенца при батко..."
Освен това беше ментор в "Гласът на България" ( един вид, помагала е на по-младите със наставления).
.

Аз също мислих за Преслава, но по-горе написаха, че в събота е бил рожденният ден на дъщеря й.

# 143
Гледайки интервюто на Влади Априлов в сайта на нова, където гостуваше на Гала, съм 100% сигурна, че във формата ще участва Албена Михова. Съвсем случайно ги видях двамата преди време, срещнаха се до една градинка, разцелуваха се, постоянно се оглеждаха и влязоха в кварталното читалище. Още тогава ми стана странно това тяхно озъртане, даже го споделих с мъжът ми. В интервюто В.Априлов казва, че се е срещал с участниците тайно, на всевъзможни места, като спомена и квартални градинки.

# 144
Албена Михова може да е в следващата осмица.

# 145
  • Пловдив
.
Аз също мислих за Преслава, но по-горе написаха, че в събота е бил рожденният ден на дъщеря й.

Изпълнението на Пилето беше доста късно, а рожденният ден - детски, може да е свършил по-рано.

# 146
Пилето казва, че с Бионсе имат общ любимец (Джей Зи) и сега видях статия, която гласи, че Дивна си е кръстила кучето Джей Зи, защото е голям фен на изпълнителя. Пуснах си отново видеото на Пилето и смятам, че гласът съвпада с нейния, какво мислите? Simple Smile

# 147
Е значи е тя 100%. Щом си е кръстила домашния любимец Джей Зи.

Според мен Албена Михова може би ще е в следващата осмица.

Стефан Илчев не мисля, че е умен ход да го слагат при положение, че Мария е в журито и бяха толкова дълго заедно в Капките. А и публиката го познава.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2019, 15:55 от Emi_55

# 148
Aз имам предположения само за пилето, розата и принцесата, като всяко едно от тях беше още в мига, в който ги чух/видях уликите. Също смятам, че Пилето е Дивна, тя беше известна от малка и е открита от Миро, мисля беше в предаване на Слави Трифонов, а самата тя беше жури в Големите надежди ли се казваше - шоу за малки таланти. Кучето й се казва Джей Зи, да, еднакъв любимец с Бионсе Grinning. Розата за мен категорично е Преслава. Тя е била шивачка и многократно е казвала, че я е било срам от това и миналото й не било лесно. От друга Планета - планета пайнер, жестовете и още по очевидното - в дуел с Принцесата, която за мен на 100% е Алисия, също от чалга индустрията. В Като две капки вода ги уби с рок песни, според мен, този глас по този начин съм го чувала вече. Алисия какво да се коментира, то песента все едно си я пееше на живо без маска Grinning

# 149
За розата не знам дали е Преслава. Тя май е доста по- слаба.

Общи условия

Активация на акаунт