🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 2

• 29 480
  • 795
  •   1
Отговори
# 330
Розата може ли да е Бони? Само не знам на Бони английският как е.
Има дрезгавината на Прея.
И не е толкова трътлеста чак.

Имам планета, имам бодли, мачкали са ме - това не го свързвам с Прея.

Сървайвърът може ли да е Джаферович? Той пя в капките.

Бони е на турне в Америка. Една приятелка живее в Америка и е присъствала на нейна участие

# 331
Т.е типаж, който някога е бил шивачка и някога е и пяла, а сега. ...?  Wink

Най близко е Ваня Щерева има абсолютно същото телосложение и най вече ханш - гледах я сега по къси панталони   в Big Brother

И ето какво казва за себе си в едно нейно интервю:

"Шила съм дрехи много време и съм продавала по бутици. После съм имала магазин за сувенири и ателие, в което съм имала работничка. И аз самата съм била работодател. След като затворих магазина и започнах да пея, не мога да кажа, че винаги съм изкарвала пари. Винаги е било много сложно там"

# 332
И аз мисля, че Розата е Ваня Щерева

Ще видим довечера другите осем Simple Smile

# 333
  • SF
Да но този дрезгав тембър?
Иначе и шивачка, и писателка, и продуцент, и сценарист, и певица, и какво ли не е била Ваня.
Всеки път ли ще им гледаме същите визитки? Или ще добавят по някой нов щрих за себе си.

"Опитвал съм да пея" може да го каже всеки певец полушеговито.

Мислех за Ирина Флорин, но тя има много мек глас.

# 334
Мисля, че ще има други визитки. Няма смисъл от същите

# 335
На Петя гласът няма как да се сбърка. В капките колко личности уж имитира и все си беше с нейния глас Grinning
Да! И Петя е от Асеновград.
Изключено е да лъвът.
Пп от промото ми направи впечатление, че останалите 8 маски са много нескопосано направени.

# 336
Да, Ваня Щерева засега най-пасва да е Розата, обаче тя има ли такъв дрезгав глас? Нямам търпение за довечера. Мисля, че визитките на останали участници няма да са толкова разкриващи, колкото първите. Дори допускам, че след първото предаване може да са ги преработили за да е по-трудно за зрителите.

# 337
  • Далечният изток
В онова изтрито клипче с гласовете, гласът не беше на Ваня Щерева, със сигурност. Както и преди някой каза - страшно познат глас, но и аз не мога да го свържа с никого... Не е и Прея, не е Есил... На някоя актриса може би.
Във ФБ страницата на предаването подсказват:
Скрит текст:
С текст към снимката: "А дали моделът няма да се превърне в поп-фолк принцеса?"

# 338
  • София
Много се изписа за това, че може би Дивна е Пилето. Днес гледах едно повторение на "Комиците", в което тя участваше. Специално й за гледах краката и да ви кажа, много приличаха на пилешките - едри (доколкото може да се употреби за тези солетки Simple Smile) прасци и по-тънки бедра. Та... май тя ще да е Пилето.
И аз първото което забелязах в пилето, беше формата на прасеца.
от клип на Дивна

.
И при Розата се загледах в краката - в начина по който ги криви в глезена и пръстите обърнати навътре..

Едно от предположенията беше Елен Колева, заради филма ,,Шивачки'', затова потърсих участието й в ,,И аз го мога'' за да си припомня как пееше - ами, не може да пее, но фигурата й, доста прилича на тази на Розата - няма талия.

Есил при Гала  

и тя си криви краката, но пък фигурата и гласът й, според мен нямат нищо общо с Розата.

Много харесах изпълнението на Розата, но ми е някак мъжествена и груба, като  Жана и Мила Роберт, ама те са певици и не са шивачки.

ЦЯЛ  ЕПИЗОД 1

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този - с по-малък размер на видеото.

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS PlaybackLINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________

Скрит текст:
първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 339
  • Viena
Точно кривенето на краката е разковничето за розата.

# 340
Във Фейса упорито се коментира, че Розата е Стефан Илчев. Преди 4-5 години пуснал своя модна линия, имал и договор с Пайнер(!?). За мен Розата си е жена, но наистина ще е голяма изненада, ако излезе, че е той. Open Mouth

http://www.bliasak.bg/a/stefan-ilchev-stana-dizayner-otvarya-butik

# 341
  • Далечният изток
Стига, хора, 100 - процентова жена е. Гласът е на жена, като говори става въпрос. И тялото.

# 342
Розата казва, че пази личния си живот далеч от прожекторите. Аз тогава реших, че е Флорин. Друг ревностен закрилник на семейството си е Есил.

# 343
Розата е 1.70м !!
слаба вижда се фин прасец

Щерева е по  висока и с едър кокъл!

# 344
  • Варна
Лъвът за мен е Гери Никол,а розата Есил Дюран.Нямам търпение за новия епизод

Общи условия

Активация на акаунт