🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 2

• 29 482
  • 795
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Сядам с едно кафе да прегледам пак участниците от миналата събота.

# 346
Аз не мисля, че за първите 8 ще има пак визитки и разкриване на още подробности. Визитките им бяха за първото предаване, сега днешните 8 ще имат визитки пак и вече от другата събота просто ще си излизат да пеят

# 347
Аз не мисля, че за първите 8 ще има пак визитки и разкриване на още подробности. Визитките им бяха за първото предаване, сега днешните 8 ще имат визитки пак и вече от другата събота просто ще си излизат да пеят
Ако се водят по американския вариант, трябва да има нови улики.

# 348
  • Далечният изток
Ще има нови улики, каза Халваджиян.

# 349
Какви бяха уликите за розата с 2-3 думи?

# 350
  • SF
Има си своя планета. Била е шивачка. Обича да пази личния си живот. Има бодли. Много пъти е била събаряна и мачкана, но е успявала да се вдигне отново.

# 351
Да, сигурно е някоя от ТВ Планета.

# 352
  • Бургас
Слез изгледаното съм сигурна за Филип Аврамов, Ненчо Балабанов, Дивна и Алисия. Сякаш и за Донков виждам и чувам потвърждение, но не съм сигурна.

# 353
Четох сега статия, че Преслава е била шивачка преди.

# 354
  • Далечният изток
И не е певица. И не е Преслава.

# 355
  • София
Да, сигурно е някоя от ТВ Планета.
Е от Планета, ама когато я попитаха дали се занимава професионално с пеене, отговори, че НЯКОГА се е   ОПИТВАЛА и това да прави. Значи е правила опити да се занимава с това, ама някога, а сега си живее на нейната планета, където всичко било красиво и чисто.

# 356
А Милица Гладнишка като Розата? Казвали ли сме защо не е? С уликите не мога да я свържа, ама не съм и запозната толкова добре с нея

# 357
  • SF
Милица Гладнишка няма такова тяло.

# 358
Преди години имаше Вероника в Пайнер, след това започна с мода да се занимава. Сега май има фризьорски салон..

# 359
  • София
Преди години имаше Вероника в Пайнер, след това започна с мода да се занимава. Сега май има фризьорски салон..
Скрит текст:

Харесвам я, но Розата казва, че НЯКОГА е била шивачка...преди да стане известна. Не ми се връзва с Вероника, а и тя няма да прави тези знаци с ръце - с тях свързвам Жана и май, кака Лара.

А и много ми е плоска в горната част Розата

Последна редакция: сб, 21 сеп 2019, 20:03 от Mari_Mar

Общи условия

Активация на акаунт