🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 2

• 29 387
  • 795
  •   1
Отговори
# 90
Да, за Слави ми казаха още първият път няколко човека, но това е моето предположение.

Юлиян К може ли да пее?

# 91
  • Испания

Юлиян К може ли да пее?

Оперен певец е.

# 92
Юлиян няма такова атлетично телосложение,по-скоро е с отпуснато тяло и стойката му не е такава

# 93
Те в пресата пишат, че и розата е Люси Дяковска, но не би могло да е вярно, защото тя е доста по-ниска.

И аз си помислих за нея, тя е минала през много изпитания, но не си спомням да има такъв брич.
Нали Люси беше спортистка, показваше си коремната преса и плочките на нея. Чак толкова ли да се е променила?
Иначе, не бих се учудила, гласът беше прекрасен, на професионалист.

# 94
Имало е разговор в на Кафе днес и предположиха Юлиян за Бика. Той доста сконфузено отговори:

# 95

Ооо, това не го знаех. Благодаря!

Последна редакция: пн, 16 сеп 2019, 20:33 от Tahiti

# 96
  • Испания
Имало е разговор в на Кафе днес и предположиха Юлиян за Бика. Той доста сконфузено отговори:

https://bg-mam.ma/p/1142717/39320423

# 97
  • ВАРНА
Хъх.  Бика май е Юлиан Константинов.

# 98
А Юлиян не е ли много по-висок, над средния ръст за БГ?
Бикът ми се струва среден към висок на ръст, но не чак толкова висок.
Юлиян, обаче, може да знае кой е бикът!
Или Юлиян е Рицарят! - висок, тялото не се вижда под бронята, и може да пее добре. Със самочувствие, което Юлиян определено има.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2019, 20:42 от Tahiti

# 99
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Хора, мисля, че розата е Стефан Илчев!
Изслушах няколко песни, изълнени от него в Капките. Много е добър в имитациите,особено на женски гласове! (в случая песента не е женска,но той се представя за жена).

Единствено телосложението ме объркваше досега, но се замислих ,че може в костюма да са прибрали някакви подплънки в ханша или нещо от този сорт. В Капките как успяваха да дегизират участниците в костюми с много пищни, закръглени форми?

Рицарят, както някой спомена, също мисля , че е Димо Алексиев (Калин от Откраднат живот) , гласът много ми напомня на неговия!

Предаването ми харесва много! Приятно ми е да се опитвам да разгадавам мистерии Grinning Развълнува ме и определно ми грабна интереса!

Последна редакция: пн, 16 сеп 2019, 21:11 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 100
  • София
Аз за Рицаря залагам на Дидо от Д2. Но пък той не се е отделял от група. И гласът като че ли не е негов. Не знам. Но Слави не е със сигурност.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2019, 21:00 от malka maimunka

# 101
  • Sofia
Хъх.  Бика май е Юлиан Константинов.
На 99% е Фицата-Филип Аврамов

# 102
Ако това с ръста е истина, то става безинтересно. След 2 минутно допитване до Гугъл получих следните резултати:

182 см - Филип Аврамов
192 см - Деян Донков
194 см - Юлиян Констнантинов, който също свирил и рок, не само пеел опера
198 см - Слави Трифонов

# 103
  • Испания

198 см - Слави Трифонов

Без да питаш Гугъл, още снощи го написах.

# 104
Ако не се лъжа в На кафе предположиха, че Юлиян е рицарят, а не бикът. И наистина реагира някак странно.

Общи условия

Активация на акаунт