🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 2

• 29 400
  • 795
  •   1
Отговори
# 105
Ако не се лъжа в На кафе предположиха, че Юлиян е рицарят, а не бикът. И наистина реагира някак странно.

е, да, ама на рицарят му трябват едни 10 см за да достигне Юлиан.

# 106
Според мен Кулагин може да пее.

Принцесата беше ужасно нежна и слабичка. Какви тънички краченца! На Алисия толкова тънки ли са?

# 107
  • 221B Baker Street
Само като чета предположение, че Слави се крие под някоя от маските, и припадам... Наистина ли си вярвате, хора?! Joy

# 108
Да
Скрит текст:

# 109
Хора, стига с този Юлиян Константинов. Гласът може да се модулира, но неправилното звукопроизношение, няма как да се прикрие. Няма начин да е той с това неправилно "р". Щеше да се чуе.

# 110
Деян Донков не е 192 см!!!!
От къде ги четете данните с ръста?!
За спортистите  ги има в Уикипедия, но останалите?

За тези които сега се включват и още се чудят: прочетете систематизирания пост на daydream от предишната тема. Според мен фактите, които е събрал(а) на 99% разкриват кой кой е.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2019, 09:58 от Millan

# 111
Като напишеш името и височина в Гугъл излиза за повечето. Ако наистина Алисия е била на участие си мисля за Ани Хоанг. Само защото е слабичка и има поп фолк звучене като на Принцесата. Другите неща не мога да ги свържа.

# 112
Склонна съм да вярвам, че за по-голяма заблуда може да има дубльори. Както в случая: Алисия е на участие и ние веднага я отписваме. А дали? И бездруго песните бяха на плейбек.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2019, 22:31 от Millan

# 113
Незнам дали са верни(може и да не са) , но има няколко статии в Интернет че Владо Караманов влизал в Маскираният певец. За това го нямало в новия сезон на Откраднат живот.

# 114
  • ВАРНА
Карамазов!

# 115
Да, Карамазов,.... станало е правописна грешка.

# 116
Ако участва, кой ли ще е ?

# 117
  • ГО
Събота Алисия беше във Велико Търново на участие. Моя приятелка я мерна някъде към 22,30-23,00
Участието на Алисия в Търново е започнало в 2:30 през нощта. Wink

# 118
  • Испания
От 2020 г. започва да се излъчва британската версия на формата.

Рита Ора ще е съдия в „Маскираният певец“

Рита Ора ще е съдия в музикалното шоу „Маскираният певец“. Тя влиза в британската версия на култовия телевизионен формат, който ще се излъчи през 2020-а. „Развълнувана съм да се включа в този невероятен състав. Голяма фенка съм на предаването – много е свежо и оригинално. Нямам търпение да започнем, ще е много забавно“, коментира певицата. Заедно с 28-годишната звезда ще съдийстват и водещите Джонатан Рос и Давина Маккол, и комика Кен Джонг („Последният ергенски запой“). Ора в момента довършва световното си турне „Phoenix World Tour“.

https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/rita-ora-shche … evets-401292.html

# 119
Събота Алисия беше във Велико Търново на участие. Моя приятелка я мерна някъде към 22,30-23,00
Участието на Алисия в Търново е започнало в 2:30 през нощта. Wink

Четеш ли какво съм написал? Grinning Наясно съм кога започват участията в дискотеките. Идеята, е че я е видяла извън дискотеката в горепосоченото от мен време Wink

Общи условия

Активация на акаунт