Брак и деца с по-млад мъж

• 21 712
  • 713
  •   1
Отговори
# 690
Теоретично погледнато една малка разлика в полза на жената е ОК. Ако се замислите във всички държави средната продължителност на мъжете е по-ниска. Следователно е добре жената да е по-възрастна от мъжа, за да са заедно по-дълго като биологична възможност. Освен това сексуалността на дамите се развива по-бавно във времето и съответства на нуждите на по-млад партньор. Това са научни факти.
Така,че всички колебания са неоснователни, ако човекът е точен.

А кой мъж ще иска да е дълго с немощна старица, особено ако той самият е здрав?

Женското либидо силно намалява в края на 40те години и може да чукне нулата в края на 50те. Холивудските дъртели със значително по-млади мъже са на хормонални терапии и имат какво да предложат финансово и социално.

За млад мъж, да се обвърже сериозно с жена над 40г, означава да приеме, че вероятно няма да има собствени деца, да излиза с лелки и бабички и да си съсипе здравето. Е, повечето нормални младоци си хойкат, де.
За каква немощна старица говорите при 6 години разлика? И това, че женското либидо намалявало не е определящо. Всъщност мъжете са по-потърпевши от възрастовите изменения заради нарушената ерекция. Просто обществото е изградило нагласи в полза на мъжа.

# 691
  • София
Женското либидо е в пряка зависимост от любовта на половинката. Него когато го мързи, и на нея не ѝ се иска. На 53 съм и никакво намаление няма.

# 692
  • София
Да ви кажа честно, познавам много повече поддържани и привлекателни жени над 40, отколкото поддържани и привлекателни мъже над 40. Това с по-бавното остаряване на мъжете е мит, поне в България. Шкембета, плешивости, дебели задници, лошо облекло - повечето ми съученици изглеждат така. Докато съученичките - ботокс, фитнес, готини дрехи, абе мацки са си все още.

Познавам много двойки, в които жената е по-голяма и са много щастливи. Имат и деца. Най-голяма е разликата между леля ми и мъжа й - 8 години. Е няма по-влюбен мъж все още. Да не говорим, че изглеждат като връстници. Втори брак е и за двамата. Любов...

# 693
  • Русе
Кожата на мъжете е по-дебела и плътна от тази на жените, така че няма как да се съглася за това с остаряването. Най-добрия пример е да намерите брат и сестра (100% генетично припокриване), които да са живели при горе долу едни и същи условия и да са на близка възраст. Заблудата идва от грима, защото повечето мъже (все още) не се гримират...още не се е изджендърило толкова много обществото. Да не влизам в подробности, но може да се досетите как ще изглежда една жена без грим сутрин на възраст 55-60г.! Един мой пр., който наскоро прехвърли 50г. пък ми каза точно обратното на това което твърди Клер - Повечето негови бивши състудентки, които са били топ мацки на 25-30г. сега са станали някакви лелки и се влачат като торби - не можел даже да познае някои от тях на улицата и после те му се обидили, че не ги поздравил. Laughing

# 694
Калояне, ти сега ми напомни за вица: „Отидох на среща на випуска 30 г. след завършването. Такива бради, мустаци, шкембета... За мъжете да не говорим!” Simple Smile

# 695
  • Русе
Това са впечатленията на моя приятел. Ще видя и аз като прехвърля 50те (дал Бог здраве), как ще изглеждат нещата с моите бивши колежки от университета. Не казвам че са малко запуснатите мъже (особено в България) и страните от бившия соцблок, а че има някои чисто биологични фактори и разлики между двата пола. Например ако си жена и умишлено гладуваш поддържайки тегло близо до анорексичното (мислейки си че така ще си по-привлекателна) много по-бързо ще остарееш и ще се сбръчкаш от друга, която да кажем се храни нормално без лишения, спортува дори нещо леко, а също и е ограничила или изобщо се отказала от пушене и пиене.

# 696
Калояне, прав си, бре, приятелю.
Аз сега срещам и виждам хора, съкварталци, състуденти и т.н., и жени, и мъже, доста под 50, не е много добре картинката.
А новото поколение не ги ли виждаш още на по 20-23 години какви мутантчета са.

Много ми е любопитно брат ми след 15 г. да го видя какъв ще е, слагайки в уравнението, че коренно различен живот сме водили в тийн годините и сега той в унито вече първи курс студент.

Е, ние с теб ще сме Брад Пит. Глей го на 56 как изглежда. WinkStuck Out Tongue

Шегата настрана. Напълно е възможно да изглеждаш превъзходно на 50, без да си пушил цял живот, добра храна, движение, позитивизъм.
Като каза храна, има специални нутриенти, които са си антиейджинг и забавят, особено мощните антиоксиданти в сините боровинки, ягодите, черния шоколад, зеления чай, зеления ройбос и др., ценните мазнини - от зехтина и рибата, суровите бадеми, ядките. Ама да не навлизам в подробности. Wink
Може да отворим тема да коментираме.

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 22:04 от FragranceFanatic

# 697
  • Русе
Те тия мутантчета няма и да живеят дълго, особено ако още от пубертета се блъскат с химии и други боклуци. След някоя друга година половината от тях ще посегнат и към наркотиците (ако вече не са го направили) щото създава "яки усещания"... Нали ги виждам по улиците и училищата. Станал 2 метра катил, но акъла му на детенце и се чуди какви простотии да върши, че да му обърнат внимание мацките. Такива да ги хванеш лятото (каквито са станали здравеняци по на 15-16г.) 3 месеца  всеки ден да бъдат заточвани на село да прекопават бостани и да чистят дворове, така поне силата и енергията им ще отива в положителна за обществото насока, а не да се напиват и да се чудят с кого да се сбият на улицата. Sweat Smile

# 698
Накрая ще предложиш и връщане на казармата. Simple Smile

# 699
  • Paris, France
Жените остаряваме по-зле по принцип. Не съдя само от жените в моето семейство. С мъжа ми сме на една възраст, но минал 50г, той още няма бели коси. Нито един бял косъм не намерих вчера като го подстригвах. Аз отдавна съм посивяла, а съм по-младата. Ще оплешивея май преди него, хаха. И баща ми и свекъра са си с коса на главите на 87 години. Свекърът ходи по къси гащи и тениска, но той си живее на топло и няма смисъл да се конти. Баща ми работи и си ходи с костюм и вратовръзка.

Това за освинването на младите е вярно. Преди 30 години дебели деца и юноши съм виждала само е Англия и никъде другаде в Европа. Допреди 10 години във Франция нямаше, а сега и децата на традиционно глистявите африкански имигранти са често освинени и с корени и цици. Дъщеря ми има съученик със задник и цици по-големи от тези на майка му, а майката е супер мацка, която чупи вратове. Само дето тя има тънка талийка, а той е като бременна.  Добре, че тук хората са малко по-толерантни, та няма много тормозени или самоубили се деца.

За дрога и цигари - младите не пушат и не се дрогясват засега, не колкото нас. Ужасиите с игли от спринцовки около училища ги няма вече.

Калояне, инфантилни са точно защото са гледани под похлупак и не са оставяни да се поопарят сами. Сега до 12-13г някой ги бави в парка да не избягат, водят ги и ги взимат от училище до гимназия. И нашите ги гледаме така. Днес имаше стачка на транспорта и мъжът ми закара сина до гимназията да не мръзне и да не походи пеша 2 километра, че да се скине. След училище ми звъни да го прибирам. Баща му направи 4-5 курса за да разкарва съученици, че да не им стане нещо. Как не ги домързя да чакат! Докато чакаха щяха да са се прибрали пеша.

# 700
  • София
Ами съчувствам на състарените жени. Не знам в какви среди се движите, но аз съм заобиколена от поддържани жени и доста по-занемарени от тях мъже.

# 701
Някой тук сериозно ли вярва, че дали си дебел, или не, е въпрос основно на гени?

# 702
Ех, Гал, стига де... И питаш, отново ще дойде един господин да се обяснява за всичко, както и в останалите теми се обяснява... Ееех... Joy

# 703
Питам, ами, и то сериозно. Около мен примерите са точно обратното. Вкл.аз самата за качване на 10 килца за 6м спокоен съвместен живот.

# 704
Ако господинът с об. режим се припознае, може да се включи да ти даде безплатен съвет. Все пак, може да се е квалифицирал в уни, по Медицина, знае ли човек? А дано, ама надали.

Общи условия

Активация на акаунт