Брак и деца с по-млад мъж

• 21 733
  • 713
  •   1
Отговори
# 615
Радвам се, че има жени, които са на моето мнение ме разбират. Другите не са ми съвсем от полза, но няма начин - необходимо зло.
Какво само да чоплим мъжа какъв и що е като стана ясно, че е пасивен. Дали е срамежлив, дали гледа богата жена, дали аз съм инфантилна и пасивна, търсеща някой да ме отглежда, осинови и какво ли още не и той затова страни, няма никакво значение. Той си знае причините.   Казах ви развръзката, за какво са разговорите оттук нататък? Дъвчем какво?
Нали не мислите, че ще се юрна да го прибирам или да си купувам жилище защото вие мислите така - не, няма да го направя. Тънка или дебела сметка си правя - за мен си е. Полезността на коментарите се изчерпа.
Но ако ви е интересна темата, пишете си. Аз чета Wink

# 616
Скрит текст:
Радвам се, че има жени, които са на моето мнение ме разбират. Другите не са ми съвсем от полза, но няма начин - необходимо зло.
Какво само да чоплим мъжа какъв и що е като стана ясно, че е пасивен. Дали е срамежлив, дали гледа богата жена, дали аз съм инфантилна и пасивна, търсеща някой да ме отглежда, осинови и какво ли още не и той затова страни, няма никакво значение. Той си знае причините.   Казах ви развръзката, за какво са разговорите оттук нататък? Дъвчем какво?
Нали не мислите, че ще се юрна да го прибирам или да си купувам жилище защото вие мислите така - не, няма да го направя. Тънка или дебела сметка си правя - за мен си е. Полезността на коментарите се изчерпа.
Но ако ви е интересна темата, пишете си. Аз чета Wink
Дъвчем това, ако искаш точно този мъж, да го подгониш сериозно. Наистина сериозно без страх. Няма място и време за флиртове и игри.

# 617
Ама за брак и деца ти иде на акъла с този мъж, хаха, от краката за главата твойта работа. Принципно, и аз харесвам мъжът да е по-деен, но не с жени като тебе, нито в теоята ситуация, така че - недей леж на таз кълка, че имало жени, с мислене, като твойто.

# 618
Аз си ходя по гащи понякога из къщи, например до банята сутрин. Или по хавлия. И в никакъв случай не бих искала да се срещам с други освен мъжа ми и децата по коридорите. Не е за всеки, това е.

# 619

Дъвчем това, ако искаш точно този мъж, да го подгониш сериозно. Наистина сериозно без страх. Няма място и време за флиртове и игри.
[/quote]
Това го разбрах още в първите страници. А защо си мислите, че ако го подгоня нещо ще се случи? В момента не смятам нищо да предприемам така или иначе. Екстра съм си. Живея си при на'ще, парите си ги харча за себе си, свободна съм от всякакви ангажименти и съответно отворена за всичко, което ми харесва и искам да опитам. И си ходя по гащи в нас без ник'ви скрупули. Поне докато баща ми е извън града. Изобщо ще си дам почивка и за нищо няма да се тревожа. Младежа го отписвам от картинката. Става, не става, изпусна ме...

# 620
О, животът си е твой, това е ясно. Аз на твоите години бях в трудна ситуация от съвсем различен тип, но направих генерални промени. Ти съвсем не искаш да мръднеш от едно място на друго. Това си е избор, правилен за теб.

# 621
Той младежът май нищо не е изпуснал..

# 622

Това го разбрах още в първите страници. А защо си мислите, че ако го подгоня нещо ще се случи? В момента не смятам нищо да предприемам така или иначе. Екстра съм си. Живея си при на'ще, парите си ги харча за себе си, свободна съм от всякакви ангажименти и съответно отворена за всичко, което ми харесва и искам да опитам. И си ходя по гащи в нас без ник'ви скрупули. Поне докато баща ми е извън града. Изобщо ще си дам почивка и за нищо няма да се тревожа. Младежа го отписвам от картинката. Става, не става, изпусна ме...
[/quote]

Нали мъж искаме да влезе в картината?

Заключвай темата, ако младежът е отписан.

# 623
Това не е лов, да отида да го гоня и отстрелям. Жив човек с мечти, планове, представи, страхове и т.н. С точно този мъж нещата са на пауза още малко и ясно го написах. Преориентирам се, отнема време. Мъж ще влезе картинката, но тогава ще има друга тема.
Как се заключва? Давайте до 50стр да я изпишем.

# 624
Авторке, само отчетните теми се заключват на 50а стр. Недей заключва, а допълвай тук кандидатите 😀

# 625
Така е, дай ги насам, а ние ще даваме съвети Simple Smile

# 626
Една приятелка много ходи по врачки и астролози, и стриктно спазва указанията там. Бяха ѝ казали - мъж ще се яви миналия юни. Тя чака ли чака, но няма, като през туй време отхвърляше разни. В заключение - не ми е писано, каза.
Simple Smile

# 627
Една приятелка много ходи по врачки и астролози, и стриктно спазва указанията там. Бяха ѝ казали - мъж ще се яви миналия юни. Тя чака ли чака, но няма, като през туй време отхвърляше разни. В заключение - не ми е писано, каза.
Simple Smile
Падам, ама то отчаянието до какво ли не води 😂

# 628
Simple Smile

Ходих на врачка преди година и половина и сега не мога да се начудя как позна всичко гадинката. Чак се ядосвам.
Твоята е ходила на грешната врачка, сори!

# 629
И по-интензивно с мъжете. По един ухажор на максимум 5 страници да разкостим... ъъъ разгледаме. Innocent

Общи условия

Активация на акаунт