Брак и деца с по-млад мъж

• 21 727
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
Е, добре, ще се старая, щом е разкостване с кауза.

# 631
  • Русе
Обявявам си кандидатурата. Ама първо ми пусни някоя снимка на ЛС. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 632
  • Варна
Vouagyer, търсиш в някой конкретни качества или чакаш да появят внимание?

# 633
Айде яви се кандидат. Пускайте сватбения марш и да си ходим.
После някой да намине да кръсти бебето.

# 634
И по-интензивно с мъжете. По един ухажор на максимум 5 страници да разкостим... ъъъ разгледаме. Innocent

Хахах. Поне за едно е права, че времето минава.

Не знам на колко е години, сигурно над 30-35. Определено ми действа "off-putting" "живея с наще".

Калояне, хаха, викаш не знаеш кво може да изкочи от заешката шапка Grinning.

Авторке, теми се заключват по "молба" на автора до модератор с молба за заключване Wink.

# 635

Това го разбрах още в първите страници. А защо си мислите, че ако го подгоня нещо ще се случи? В момента не смятам нищо да предприемам така или иначе. Екстра съм си. Живея си при на'ще, парите си ги харча за себе си, свободна съм от всякакви ангажименти и съответно отворена за всичко, което ми харесва и искам да опитам. И си ходя по гащи в нас без ник'ви скрупули. Поне докато баща ми е извън града. Изобщо ще си дам почивка и за нищо няма да се тревожа. Младежа го отписвам от картинката. Става, не става, изпусна ме...

У вас не е ли малко пренаселено, за да ходиш по гащи?

Майка ми беше на 40 когато започна луда любов с млад мъж. 10 години бяха като на меден месец. Но моя случай е друг.
Та исках да илюстрирам, че има любов и потреперване в стомаха...и на тия че и на по-късни години...

Младият любовник на майка ти, майка ти, баща ти... Някакви ангажименти все пак нямаш ли? Започна ли вече да си плащаш твоята част от сметките в домакинството?

# 636
Калояне, кандидатури със снимка приемам и аз на ЛС Grinning И после интервю. Вече знаеш, че мъжът започва свалката Wink
В много различни посоки ме мятате. Едни се шегуват, други се подиграват, трети се интересуват каква съм, как действам, а четвърти ровят във финансите и домакинството ми.
Няма как човек да си каже всичко тук, нали го разбирате. На моменти средата е враждебна и всеки здравомислещ ще се "капсулира", както няколко пъти една съфорумка рече. Така че не очаквайте отговор на всеки въпрос.

# 637
Не мисля, че някой тук  се подиграва с теб, айде сега - враждебна била средата. Не е враждебна, ами ти не обичаш откритите и директни разговори.

# 638
Недей да гледаш с такова пренебрежение на финансите и домакинството. Това, че не успяваш да се погрижиш сама за себе си, е далеч по-голям маркер за липсата на зрялост, отколкото деца и пр.

# 639
Авторке, много бързо го отписа "младежа", нали имаше срок до Нова година? 3 месеца къде не си ги дала. Много апатична ми звучиш, според мен хич не ти трябва мъж, добре си си сама, в дома на вашите. Ама нормално е донякъде, с годините егоизмът се засилва и трудно се появява желание за разваляне на рахата.

# 640
Калояне, ти на колко години беше, лелиното? Laughing

# 641
Понякога са много весели коментарите ви. Не пренебрегвам нито един аспект от засегнатите, също като вас оглеждам казуса от всичките му посоки. Ясно е, че щом досега не е станало естествено при мен, има условия да се възпрепятства имането на подходящ партньор и съответно дете и т.н. Ясно ми е, че си имам особености, далеч не съм идеалната жена. Казвате апатична, пасивна и др. Приемам ги. Затова е темата - да чуя къде аз бъркам, каква съм, отразена обективно, т.е търсен е този ефект. Опитвам се да интегрирам промени. Излизайки от връзка (в моя случай) човек се осмисля, оглежда, прави си "ревизия". Това е период. Не мисля, че съм станала егоист, наживях се, сега искам да се отдам на естествените неща за моята възраст.
Лорелада, младежът не е тотално отписан, но натам отиват нещата. Никак не напомня за себе си. Сигурно ще се явне по някое време да види има ли нещо за него тук. Възможно е да съм го надценила, кой знае?
И не, не ми е съвсем добре при родители. Вече споделих, че също смятам това за лоша практика, но го приемам за временно решение. Ако не се намерим с моя човек скоро, сигурно ще помисля за отделяне.

# 642
Чия е “инициативата” да не общувате през интервалите между срещите?
Как очакваш нещо от подобни отношения, аз не зная.

# 643
Чия е “инициативата” да не общувате през интервалите между срещите?
Как очакваш нещо от подобни отношения, аз не зная.
Няма срещи, не знам дали ще има повече. Това разбрах и се оттеглих. Няма очаквана реакция.

# 644
Аз съвсем друго те питам. Постоянно си противоречиш, отговаряш избирателно, но пък се и цупиш.
Чакаме следващия.

Общи условия

Активация на акаунт