Брак и деца с по-млад мъж

• 21 735
  • 713
  •   1
Отговори
# 90
Оная, лудата любов, с разтреперените гащи, когато бяхме на по 15 години може да я няма. Ама ние сме на по 38, така че...
Ние .. аз поне със сигурност. И да искам второ, на тези години съм не, мерси. Но ако нямам, а искам, досега вече да тичам към клиниката за инсеминация. Без мъж може, но без дете - не.

Ние с авторката. И да чакаме да хванем Мойсей за шлифера, че да се наемем за имане на деца е ...нереално?

# 91
Мъж можеш да имаш по всяко време, освен ако не те удари депресията относно последния влак, гравитацията и т.н. Деца обаче - не. То затова има една приказка - роди си децата и прави квот щеш. Защо бракове с първия мъж,  во век и веков, и пр. параноидни мисли са се загнездили в маса женски мозъци аз не зная, и не искам да зная, де.

# 92
Хайде нереално може би не, но трудно постижимо да кажем.
Майка ми беше на 40 когато започна луда любов с млад мъж. 10 години бяха като на меден месец. Но моя случай е друг.
Та исках да илюстрирам, че има любов и потреперване в стомаха...и на тия че и на по-късни години...
На 150км се намира той и сега се сещам, че като му кажа, че не идва да ме види  ми връща в отговор, че не съм го поканила. Хм. Как ви звучи това?

# 93
Като оправдание.
Няма трудно постижимо в тоя живот, ако има желание.

# 94
Като оправдание. Мъж, който "гори", не чака да го канят...

# 95
Не искам да те огорча, но аз точно така се шегувам с баба си, която ме упреква, че не ходя често - не си ме поканила.

# 96
Като да си отнесена от вихър незнаен, с тая твоя пасивно-изчаквателна позиция. Не е негово оправданието, а твое. Мъж, който гори, хубаво, ама у майка си ли да я покани? От приказките ѝ с четвърт уста, излиза, че тя живее сама, за него разбрахме.

# 97
Момичета, тия днешните мъже точно така се държат. Все чакат покани. Все търсят облаги - апартамент да имаш, хубава работа. Ако може и дете да имаш родено, та да не се ангажират с правенето на ново. Много пресметливи кифлички са някои мъже, да не говорим, че повечето така се научиха - да имаш имоти (за продаване, ако нямате пари), работа, бизнес, да си самостоятелна. Те за нищо да не се грижат. Скубането на косми в околоочния контур е най-дребният проблем. Знаят много повече номера вече нашите мъже.

# 98
Хубаво, ама както се написа - без мъж може, без деца - не. Както и мъж можеш намери и на 70, деца обаче само до 40. И аз не разбирам как избират Любоффффта пред имането на дете, но ето - безспорен факт. Но аз съм тъпа де, родих на 27 през 2006та, даже майчинство нямаше, 200 кинта. Де ще чакам до 40 коня на.белия принц....

# 99
От принца може - 3-то, 4-то. За който иска.
Simple Smile

# 100
Хубаво, ама както се написа - без мъж може, без деца - не. Както и мъж можеш намери и на 70, деца обаче само до 40. И аз не разбирам как избират Любоффффта пред имането на дете, но ето - безспорен факт. Но аз съм тъпа де, родих на 27 през 2006та, даже майчинство нямаше, 200 кинта. Де ще чакам до 40 коня на.белия принц....

Хич не си тъпа. Де да го имах твоя тъп акъл, ама се ... минах, да го кажа най-леко.

От моята, вече старческа позиция, първо деца, после кефЪТ.

Тва да ми забременяваш и да раждаш на моите години си е живо изтезание. Под сурдинка споменавам.

# 101
За стотен път - мислех си, че вървят едно след друго. Първо любовта и после децата. Какво значи пасивна позиция? Все аз да предлагам да се виждаме ли трябва? Да го викам аз, да го прибера у нас, ако трябва. Ами, предпочитам мъжът да действа. Както казахте да се е преселил вече, ако ме искаше.

# 102
В твоята ситуация, ти си активната. Това е положението, пък ти чакай от умрял писмо, или се преориентирай към някой вчерашен, като виждаш, че не получаваш това, което искаш от днешните. Може да е по-дъртичък, но рахат ще си.

# 103
Не мисли, действай. Твоят часовник е претиктакал, неговият не, няма за къде да бърза. Добре си му е при мама със сигурност.

# 104
Не е голямо разстоянието. Ако беше Русе - Петрич да речем, да, но то два часа с автобус и по-малко с кола. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт