Брак и деца с по-млад мъж

• 21 722
  • 713
  •   1
Отговори
# 645
voyageur, първо е отделянето, а не обратното.

Кажи ти какво би предложила на един мъж, защото аз веднага ще ти кажа аз, като мъж какво предлагам, като цяло, в началото на общуването, не очаквай - начертан план за бъдещето, защото може да няма такова. Себе си само за пример се давам, но очаквай подобно от някой на ниво, който знае какво иска и търси. Нали ти е ясно, че всеки е с претенциите и особеностите си.

# 646
Абе това да не е сделка, че ще се оферирате. Представям си жена да почне да изрежда: Предлагам...какво? Каквото и да се "предложи" все ще звучи безумно.

Хората се срещат, ако се харесват, нещата си съврвят по реда. Едва ли някой смята с лист и химикал в ръка. Това с плюсовете и минусите се смята в края на някоя връзка, когато се чудиш да късаш ли или не. А не в началото.

# 647
Ето, че тези се харесват, а нищо не е провървяло.
Какво има да смяташ плюсове и минуси в края, слагаш го и толкоз. Разбира се, че е добре да се знае в началото кой какво и що, и това не са сметки. Дали си на плюс или минус, си зависи от личните усещания и преценка на ситуации. Някои хора са вечно под нулата Simple Smile

# 648
То барем да отговаряше едно и също на това, което решиш. Снощи щеше да си харчиш заплатата и да си ходиш по гащи при вашите вовеки веков, днес било временно решение. Преди 10 години си била на 28-29 и изглежда, че си била толкова твърдо решена да си живееш  там, че с кран да не може да те нръднат. Някога случвало ли ти се е да плащаш наем, консумативи и пр., когато си имала връзка? Как си представяш сега да го правиш напълно сама, ако досега не си си плащала даже своята част от тока в къщата на родителите ти? Май си в по-лошо финансово положение, отколкото преди 10 години. Ти си на близо 40. На 20 години, ако човек може да понесе липса на битови условия, странни и смущаващи съквартиранти, на тази възраст вече удобствата придобиват все по- голямо значение. Като си сметнеш парите и евентуалните разходи за квартира сметки и храна,има ли смисъл да се самозалъгваш, че ще се изнесеш?

# 649
На мен ми се струва, че ситуацията е била съвсем хипотетична и затова авторката не отговаря на някои въпроси. Защото трябва иначе да си съчини отговорите.
Ако ме интересува конкретна ситуация с конкретен човек, няма да говоря за нещата по принцип за някога си в бъдещето, а конкретно за сега. Явно е имало изгледи за нещо, но бързо са се разсеял. Особено след коментарите тук.

# 650
  • Варна
Всеки си има особености на характера. Авторката не е от тези, търсещи мъж на всяка цена, под натиска на бг, клюкарски традиции. По- вредно за нея би било да инициира връзки или да действа против същността си. Явно мъжа не я е впечатлил особено. Дори да е влюбена, трябва да го преследва, ухажва или да настоява за дете? Това е неин избор. Ако приема компромисно всеки примат, трябва да си изключи съзнанието. В по - лоша позиция са мизерстващи жени, гонещи отчаяни  спонсори, за да оцеляват.За да има позитивни, различни промени в живота и, авторката трябва да промени личната си философия.

# 651
Не всеки е в позиция да се предложи на спонсор. Не и на 40. Познавам аз една персона, на чиито любовни търсения неволно станах свидетел. Толкова нереална преценка за себе си като продукт за спонсориране имаше, благодарение на някои примери в обкръжението си, че едва ли не се виждаше с някой лудо влюбен в нея милионер. Съвсем семпла инак и външно, и умствено жена. Но с амбицията на хитрата сврака. Като й поизгубиха сума време разни пишман бизнесмени с обещания за розово бъдеще, след като някой божи ден се разделят със законните половинки, най-накрая се сети да се погледне реално в огледалото, приземи се и си намери обикновен мъж по мярка. Е, не е милионер, но за нея си беше направо 6тица от тотото. Хубаво е, че пак навреме се усети.

# 652
Не за всички жени е важно да имат мъж/ партньор и/ или деца. Намирам това за съвсем нормално, хората сме различни. Обаче в този случай жената би трябвало да наблегне на образование, професия, кариера, финансова стабилност. Както е в случая ми се струва загубено време.

# 653
Тук нещо се изгубих. По принцип съм автентична в изказванията си. Онзи пост за по гащите беше провокативен в отговор на вашите провокации. Не знам защо някои от вас си мислят, че всяко нещо казано тук тежи като камък. Няколко пъти написах, че сега си подреждам. Кое си противоречи?
Дали ще се изнеса или не, кога и при какви стечения зависи от много неща. Много пъти се засяга темата за дохода. Не мисля, че е обект на обсъждане. Говорехме за вероятните изгледи с този мъж, които преминаха в друг режим. Нещата търпят развитие и промяна.
Не очаквам планове с човек, с когото си се виждал и си разговарял няколко пъти. Няма смисъл да ми казвате това. В случая този човек имаше ясни планове за бъдещето си, което е добре. Ние сме в различни моменти, всеки се движи нанякъде. Въпросът е до колко сме заинтересовани един от друг в началния етап, за да се премине към "До колко този човек се вписва в моите планове".

# 654
Какво като сте се виждали няколко пъти, не е там работата. По-важното е, и това, което не искаш да разбереш, е че изобщо не сте общували между вижданията си. За това изобщо не вярвам, че причината е само в него. В първите страници разправяше, че все повече ти харесвал, с напредване на темата прегоря нещо. Освен всичко, се и влияеш от чуждо мнение, вместо да слушаш себе си.

# 655
Какво като сте се виждали няколко пъти, не е там работата. По-важното е, и това, което не искаш да разбереш, е че изобщо не сте общували между вижданията си. За това изобщо не вярвам, че причината е само в него. В първите страници разправяше, че все повече ти харесвал, с напредване на темата прегоря нещо. Освен всичко, се и влияеш от чуждо мнение, вместо да слушаш себе си.
В началото с този мъж не влагах нищо и не очаквах нищо. Исках да видя интереса му какъв е и до къде се простира. Имах едно наум, че търси само секс. Това не пречи да ми харесва какво и как говори. Отчитам като своя грешка, че не съм била по-задълбочена в разговорите ни, а следвах него. Към този момент затвърждавам мнението си, че интереса му е бил повърхностен, без оглед на разговорите ни напоследък (каквито бяха). Не вярвам да съм го отблъснала с това, че откликвах на нуждите му.
Затова, че се влияя от чуждо мнение си абсолютно права.

# 656
  • Русе
Калояне, ти на колко години беше, лелиното? Laughing
Оказа се че си малко по-голяма от мен, а аз си мислех че си 50+. Така че няма как да си ми леля. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 657
  • Варна
Vouagyer, отначало всички мъже търсят именно секс. Някои го правят по завоалирано. Някои търсят и богати жени .

# 658
Vouagyer, отначало всички мъже търсят именно секс. Някои го правят по завоалирано. Някои търсят и богати жени .

Не всички, някои контролираме нагона, до момента, в който флуидите не издържат взаимно, в смисъл опознаване и тогава.
За единия секс не си пилея енергията, тъй като той е следствие, след което високото либидо вътре във връзката си казва думата. Satisfied

Иначе, ако визираш животинското в нас, ок, съгласен Wink.

# 659
Дори и “само секса” може да премине в много повече. Ако веднага ти беше казал “цел брак”, дали щеше да се разгърнеш емоционално и да разцъфтиш като цветенце, от любов озарено. То пък и как да ти го каже, като се чакате от среща на среща. Не може да искаш задълбочени разговори с човек, когото изобщо не познаваш. Пак ше стигнем до “не си ме канила”, май Wink

Общи условия

Активация на акаунт