Манипулация или мъжко его?

• 11 497
  • 311
  •   1
Отговори
# 30
Най-сетне някой да го каже.
Пф.

Не защитавам лудо поведение на изперкали, контролиращи маниаци, но ми направи и на мен впечатление това повторение за бившите, които все много се пробват и приемането на поканата. Ами аз мисля че и нормален мъж би се поиздразнил да приемаш покана от бивш приятел, който не те е превъзмогнал.

Нещата не са винаги черно-бели.

Че е недопустимо да се държиш така с бременната си жена - да, недопустимо е.

Но то като цяло историята звучи много ... гадна, какво да кажа.

20 години разлика и ти да очакваш нещо хубаво... съвсем различни поколения.

# 31
Чистокръвен нарцисист

# 32
Голяма възрастова разлика, финансово зависима ... Това не ми говори хич добре. Човекът си е взел трофей и неистово го пази.
И всъщност да, има хора, които следят какво правиш във фейса. Не е нормално за мен, патология е. С бившия се разделихме точно заради бивше гадже, което ми написа разни глупости на пияно. Не помогна разговора, при всеки скандал това беше една от репликите. Не издържах и си събрах багажа. А и това постоянно да ми се извиняваш, не е нормално.

# 33
Не е до поколения. И моят мъж е по-малък от мен. Е, не с 20, но по-малък.
До комуникация е и ниво на осъзнатост в отношенията.
Може този човек да е съвсем прозаичен ревнив куку чичак, но може и самата авторка да го "дълбае" с нещо прикрито като "аз съм с теб, но не искам да късам с живота си на ухажвана жена".
Не знаем.
Относно поведението му към бременна жена – изключителен бастун. Ревнува от нероденото си дете даже, правейки "сценки" на жена с трудна бременност. Е, много мъжко – няма що.

# 34
Е какво пък да се пробва толкова бившия с бременна жена. Явно чичката е от тези, дето жена му като каже здрасти на някой вече си я представя в леглото с него. Такива не уважават жената, смятат я за готова да иде с всеки, а това е ненормално и обидно. Покана във фейса, страшно престъпление, за което жената трябва да се извинява, оправдава... Ми ако говори с някой бивш, сигурно е за клада...

Чист насилник.

# 35
Да няма съмнения кой е бащата? Thinking

# 36
  • София
Момиче, историята, ако е истина, звучи страшно. Той звучи като тези, дето ги четем в новините, че застрелват приятелките си.
Колкото и да са на другия край на страната родителите ти, ако смяташ, че биха те приели и помагали, хич не губи време, отиди си преди раждането още. Положението е лошо.

# 37
Не е от възрастовата разлика, човекът си е такъв. С моя също имаме голяма разлика, но той е бил самоуверен през целия си живот и в нашите отношения е такъв. ...

Има хора, способни да провокират и най-самоуверения и неревнивия, дори само с визия, излъчване,  недей тъй ти Simple Smile
Не бих давала примери със себе си, в случая.

# 38
Аз не виждам нищо лошо, че е приела покана за приятелство от бивш.
Има хора не се разделят винаги с лошо и си остават в добри взаимоотношения.

# 39
Ех, ама колко лесно се дават акъли на кило. Бягай с 200, спасявай се, напусни го......дали бихте направили така от раз вие даващите акъл?! Бременна жена, проблемна бременност, сама и това му е първият гаф.
Помисли, виж накъде върви и може да е избухване от нерви около бебето, бременност и всичко, после може всичко да тръгне добре. Колкото до ситуацията, ми държи се свински.

# 40
Този явно много дълго време е бил сам и сигурно се страхува и ужасява от изоставянето. Годините самота са го осакатили и превърнали в страхливец и патологичен ревнивец.
Отвратително е, че мачка  бременната си жена, ако тя може да отиде при родителите си - добре.
С тоя изкукал дърт ерген нищо добро не я чака.
А дали авторката се е запитвала защо господина не се е оженил по рано?

# 41
Не му е първият гаф, четете!

# 42
И като се държи лошо дали ще помогне да си тръгне или да остане.
Явно няма и мозък този господин.

one more, викаш докато не я набил, там да се седи, а? Grinning
И не му е първия гаф. Ама нейния акъл също е липсвал, че не е отчела няколкото червени лампички. Вместо това си напуска работа за да бременее и финасово се оставя изцяло в ръцете му.
Супер умно, няма що.

# 43
Колкото и да го е провокирала и изкарвала извън релси... да я остави бременна в болница, с неговото дете е overkill. Нормален човек ще избере ли цупните си, пред това да подкрепи партньорът си? Какво толкова е направила? Абсолютен манипулатор е.

# 44
А вие за нищо го нямате живеенето с новородено бебе сама на квартира. Simple Smile
Да, нямаме и идея какво е да сме мъртви. Убити!

Общи условия

Активация на акаунт