Манипулация или мъжко его?

• 11 511
  • 311
  •   1
Отговори
# 300
И какво като си стъпи? Нали е баща на това дете. Иска или не пак ще го вижда /авторката/.

# 301
Е, това не означава че я е вързал.
Той може да се окаже добър баща. За сега като съпруг не струва.
Ще си имат режим на виждане. А и след време нещата ще се уталожат и няма да е така.
Но това ако въобще реши да си тръгне от него.

# 302
Според мен ще остане при него.

# 303
И аз така мисля, но дано грешим.

# 304
  • Най-красивата страна
Типичен насилник.
Мисли си,че вече е вързана жената,защото е бременна и няма да избяга.
И какъв баща ще излезе от него?
Утре това дете ще слуша как баща му обижда майка му с вулгарни думи и я унижава.,,Чудесен,, пример.

# 305
А защо си мислиш, че ще я обижда? Нали това е фатката в момента. За авторката е късно, но за детето би могло да изгради чудесна връзка с баща си. Вижда се в определените уикенди и това е.
Все пак авторката е намерила в тоя мъж НЕЩО, което да я накара да има дете и това да е баща му. Да се договорят в името на това да запазят някакви нормални отношения, за да не пострада детето.
Това е.

# 306
  • Най-красивата страна
Според мен няма как да запазиш нормални отношения с някой,който те нарича тъпа курва.
А много се съмнявам,че той ще се промени.

# 307
Понякога в името на детето и неговият комфорт се налага да преглъщаш доста неща. Ако не можеш, то тогава ще стане по трудният начин. Няма закон който ще ограничи един баща да не вижда  детето си. Освен ако не е опасен за него.

# 308
А понякога преглъщаш в името на собствения си комфорт, леност и нерешителност. И казваш, че е заради детето.

# 309
Е, тук нищо не мога да кажа. Хора всякакви.

# 310
Авторке, добре ли си?

# 311
  • София
Мъжът става агресивен от страх и слабост да не загуби жената до себе си- истина, стара колкото света.
Агресията продължава точно до момента, в който мъжът вижда, че жената се връзва с оправдания, молби и обяснения във вечна любов.
Ако тя намери сили да се отдръпне от него, да прояви временно безразличие и студенина, агресията се превръща в мек страх и този тип мъже клякат.
За съжаление обаче всичко е временно и ситуацията ще се повтаря отново и отново, докато на жената не и писне окончателно и си намери друг партньор. Точно така ще стане, да...

Общи условия

Активация на акаунт