Манипулация или мъжко его?

• 11 520
  • 311
  •   1
Отговори
# 285
Станало ти смешно ... ooooh!
Едно е да не дочетеш, но това...
Неудобно трябва да ти стане.
Ако случката беше на живо би било пълна излагация при такъв  гаф да се засмееш.

# 286
Ееее, все си мисля че вторият път сме по умни, по улегнали и ни е поочукал живота повечко.

# 287
Е, човек една грешка може да я осъзнае, но това не го предпазва от друга.

# 288
Върнах се да прочета, че то вторият е по зле от първият.

# 289
Няма обещание втората грешка да носи по-малко негативи от първата, за жалост...

# 290
Няма. Така е. Просто си носим последствията от собствените избори.

# 291
Няма. Така е. Просто си носим последствията от собствените избори.
Абсолютно съм съгласна..

# 292
  • Русе
По принцип проблемът с остаряването не е много по-различен при мъжете, отколкото при жените. Когато другия човек до тебе е доста по-млад, винаги ти се върти в главата тая мисъл дали няма да се хване с някой/някоя на съпоставима възраст. Иначе ако двамата наистина се обичат и държат един на друг и съжителството не е по сметка или нещо подобно, няма причина да се изпада в параноя и подозрения за всеки хвърлен поглед едва ли не.

# 293
  • Най-красивата страна
Нищо не го оправдава тоя .
Да използва изрази като,,тъпа к...а,,е и то към майката на детето си е простотия и пълна липса на уважение ,за любов въобще да не говорим...

# 294
По принцип проблемът с остаряването не е много по-различен при мъжете, отколкото при жените. Когато другия човек до тебе е доста по-млад, винаги ти се върти в главата тая мисъл дали няма да се хване с някой/някоя на съпоставима възраст. Иначе ако двамата наистина се обичат и държат един на друг и съжителството не е по сметка или нещо подобно, няма причина да се изпада в параноя и подозрения за всеки хвърлен поглед едва ли не.

И като имат такива чичаци страх, че младата жена ще ги зареже, вместо да се държат добре, те обиждат, унижават и правят всичко възможно да бъдат зарязани.
После защо на мъжете им излиза име, че са пълни идиоти.

# 295
  • Русе
Аз за конкретния случай си написах мнението - прочети го по-назад в темата. Гони го налудничева параноя, а сигурно има и друго.

Ето - https://www.bg-mamma.com/?topic=1142802.msg39329236#msg39329236

Последна редакция: сб, 21 сеп 2019, 10:48 от Kaloyan_Rs

# 296
Да, знам го, прочетох го.
Просто не намирам логика.
Мен ако ме е страх да не падна зимата, ще внимавам как ходя по леда.
А ако те е страх, че ще загубиш любимия не би трябвало да обиждаш и да мачкаш. Логично е, че такова отношение отблъсква.

# 297
Той смята, че е прав. От какво да го е страх?

Има хора, при които логиката не работи.

# 298
Няма от какво да го е страх, възрал я е вече здраво с бебето.

# 299
Само за момента. След няколко месеца тая жена ще си стъпи на краката. Единственото което ще върже е ластика на гащите си.

Общи условия

Активация на акаунт