Манипулация или мъжко его?

• 11 528
  • 311
  •   1
Отговори
# 270
  • MI
Да, тя реално може и от чисто предоверяване да е напуснала работа, но наистина не виждам с какво помага да й набиваме канчето точно сега. Проблемът й не решаваме, нерви си има достатъчно и без нас, а всъщност би трябвало да е максимално спокойна сега. Станалото станало, въпросът е от тук нататък какво. Не мисля, че това е темата да се доказваме коя колко оправна, ценен кадър и т.н. Rolling Eyes

# 271
Спокойна трябва да е със сигурност. Ама в това положение, надали.
Да търпи и да не обръща внимание докато се роди детето. После да тръгва нанякъде. Където някой ще и подаде ръка за няколко месеца.

# 272
Ревността е отражение на собствената несигурност на дадения човек  и в твоя случай,  тя идва от голямата разлика в годините ви според мен. Той не може да се справи с нея и емоциите, които поражда в него става краен, агресивен иска да те накаже, защото ти си го наранила, а всъщност проблема си е негов в случая ти нищо не си направила, но трудно би се разбрала с такъв човек.

# 273
Моят съпруг(мир на праха му) беше ужасно ревнив без да съм му давала мои лични поводи.Имам две сестри които бяха доста шавливи на времето а едната и сега си е същата на 42г.Между мен и него разликата ни беше 11г и половина обаче в самото начало индикации за ревност нямаше.И също така нямах идея какво ще последва по късно през годините на нашето съжителство.Преди да забременея и родя нямах никакъв проблем да излизам на кафе с приятелки,да нося къси панталони и поли да се гримирам и лакирам.В последствие това ми беше забранено да не говорим за фейсбук той е беше тема табу в никакъв случай-развалял семейства.Бяха ми забранени и коледните партита на фирмата които обикновенно бяха в съседният гр.Пловдив тъй като бяхме две бази и затова ни събираха на неутрално място.Фирмата ни беше в сферата на леката промишленост-шивачки....95% от работниците бяхме жени,но това не го спря веднъж при изявено мое желание да ме заплаши с развод.Докато той спокойно си ходеше по банкети и запивания до малките часове и дори сутрешните, или на курбани с запиване и приспиване на 150км от дома.

Има хора които сами си без грам повод от страна на половинката те ревнуват безумно.

# 274
...
Има хора които сами си без грам повод от страна на половинката те ревнуват безумно.

Естествено, че има.Хора с отклонения винаги са били налице.
Не винаги причината е нечие предизвикателно поведение спрямо тях. Те затова се водят хора с отклонения, т.к. реагират неадекватно при дадена ситуация.

# 275
Моят съпруг(мир на праха му) беше ужасно ревнив без да съм му давала мои лични поводи.Имам две сестри които бяха доста шавливи на времето а едната и сега си е същата на 42г.Между мен и него разликата ни беше 11г и половина обаче в самото начало индикации за ревност нямаше.И също така нямах идея какво ще последва по късно през годините на нашето съжителство.Преди да забременея и родя нямах никакъв проблем да излизам на кафе с приятелки,да нося къси панталони и поли да се гримирам и лакирам.В последствие това ми беше забранено да не говорим за фейсбук той е беше тема табу в никакъв случай-развалял семейства.Бяха ми забранени и коледните партита на фирмата които обикновенно бяха в съседният гр.Пловдив тъй като бяхме две бази и затова ни събираха на неутрално място.Фирмата ни беше в сферата на леката промишленост-шивачки....95% от работниците бяхме жени,но това не го спря веднъж при изявено мое желание да ме заплаши с развод.Докато той спокойно си ходеше по банкети и запивания до малките часове и дори сутрешните, или на курбани с запиване и приспиване на 150км от дома.

Заинтригуваме твоята история, а остани ли с този мъж?

# 276

Ама даже и заинтригувана не четеш внимателно  Laughing
Това
Цитат
(мир на праха му)
дали означава, че са още заедно?

# 277
Вероятно пита, преди да стане така.

# 278
Той е починал, но София иска да знае, дали са се разделили преди това. Поне така звучи въпросът.

# 279
  • Пловдив
Да, и според мен не пита дали още са заедно с починалия, а дали са се разделили приживе. Wink Аз оставам с впечатление, че не. Може би е умрял, преди да успеят.

# 280
Е, аз друго разбрах.
Но да, интересно колко време е живяла с такъв ревнивец.
Но от поста съдя, че доста дълго време е търпяла. Така усещам.

# 281
Двайсет години не всеки може да преглътне. Той се страхува, че ще го оставиш в някакъв момент за по-близък до твоята възраст мъж. Този страх избива в отношението му към теб.
Обречени сте според мен, ако той не посещава терапевт.
Не съм изчела още всички мнения, но се присъединявам с 2 ръце към това.
До скоро ходех с един, 11 години по-голям от мен, също не можа да го преглътне - постоянен страх, че ще го сменя с някой друг.
Вместо твоят да е щастлив, че има млада, хубава жена, че ще стане скоро татко и да те носи на ръце!
Не мисля, че ти си сбъркала нещо. Не си насаждай вина, каквато нямаш. Горе главата. Вярвай в себе си! Желая ти много късмет и успех!

П.П.
Цитат
20 години разлика=ревност= драми= манипулации=мачкане на самочувствието ти, до степен да се изгубиш. Да се питаш аз ли не съм наред, какво не правя както трябва, та все да е недоволен... да ти се объркат предствите за нормално и не.
Такова бъдеще виждам аз. Ако ти харесва и смяташ, че ще издържиш- давай.
Аз не успях .А разликата ни беше 13 години.... само.
И под това се подписвам

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 14:26 от Luchia^^^

# 282

Ама даже и заинтригувана не четеш внимателно  Laughing
Това
Цитат
(мир на праха му)
дали означава, че са още заедно?
[/quo
Satisfied даже  на мен ми стана смешно , пропуснала съм го това имам навика да не чета текста в скобите

# 283
Станало ти смешно....
Все си мислех, че малко неща могат да ме изненадат, ама ей на......

# 284
Той почина малко след това мислила съм за развод,но едва ли щях да предприема тази крачка.Сега като чета какво съм написала го осъзнавам като изключително ограничаване на личноста ми,но тогава не го възприемах така.А сега вече си имам други проблеми с друг човек и така...
Втори път грешка е вече избор....

Общи условия

Активация на акаунт