Манипулация или мъжко его?

• 11 493
  • 311
  •   1
Отговори
# 45
Не му е първият гаф, четете!

Нито нейният, чети!

# 46
Какъвто и "гаф" да е направила във фейса (ъм, да напомня само, че фейсбук НЕ Е реалния живот) никоя жена в трудна бременност не заслужава подобно отвратително отношение. Двете неща просто са несравними:
А: Писала си 3 реда с бивш във фейса.
Б: Зарязал бременната си приятелка с негово дете с тежка бременност сама в болницата, не спира да я мачка, обижда, стресира в момент, в който очевидно й трябва спокойствие и подкрепа заради някакви си негови комплекси.
Еми...

# 47
  • София
Чичкото си намерил нещо младо, което да прави само да си говори и да охранява като граничарско куче.
Съвет мога да дам само един: първо порасни и престани да се държиш като ученичка, задявайки се с разни в нета, а после помисли как да оправиш кашата с чичкото и дали можеш да оцелееш сама или с помощта на семейството ти. Купонът тепърва предстои, като се роди детето.

# 48
Тази ревност е болест. И не води към добро. И по-лошо ще става. И не, не те обича. Само иска да те мачка, да го слушаш като кученце, да го гледаш в очите и само поглед встрани и той  е аут- релси няма. И ще те смачка психически- вече е почнал. Като се роди детето, както казаха и по- назад, ще видиш тормоз. 20 години разлика=ревност= драми= манипулации=мачкане на самочувствието ти, до степен да се изгубиш. Да се питаш аз ли не съм наред, какво не правя както трябва, та все да е недоволен... да ти се объркат предствите за нормално и не.
Такова бъдеще виждам аз. Ако ти харесва и смяташ, че ще издържиш- давай.
Аз не успях .А разликата ни беше 13 години.... само.

# 49
  • София

Олеле майчице. 20 години разлика. Дано поне милиони да има... Ако беше моя дъщеря щях да закупя белезници... Сгрешила си, ясно. Не с ФБ, а с чичката. Общо взето, опашката м/у краката и марш при мама и тати - те ще те приемат - и изтъпяла, и с бебе, в всякак - какво да правят, тяхното си си.

# 50
  • София
Аз не виждам нищо лошо, че е приела покана за приятелство от бивш.
Има хора не се разделят винаги с лошо и си остават в добри взаимоотношения.
И аз. Един от най-добрите ми приятели е мъж, представям си мъжът ми, ако се беше опитал да ми спретне такива сценки.

# 51
Здравейте отново!
По отношение на работата, работих при частник, при който отсъствията и болничните не бяха нещо, което се приема добре от фирмата. А по отношение на фейса, и дори извън него, не съм се "задявала" с други.  Не съм и търсила да се задявам.
Не съм спестила "пикантерии". Благодаря на всички отзовали се!

# 52
  • София
А на колко години сте? 20-40, 30-50?

# 53
В групата 20-40 съм

# 54
Ужас. Аз бих умряла от страх да стоя там. Но аз съм си много страхлива. Човекът ти казва в прав текст, че за него си едва ли не боклук, че не те иска в къщата си, обижда те всякак, но ти не пътуваш заради тежката бременност...? След бебето няма да стане чудо, понеже явно на това се надяваш. Може обаче нещата да станат в пъти по-зле. За бебето поне страх нямаш ли?

Че и му ревеш. Ако постоиш още година - две, ще те смачка напълно. Жалко за детето.

Той много добре е знаел, че не си била монахиня преди него. Проблеми с "твои бивши" навява на мисълта, че даже няколко кандидата си имала други, е как точно този чичо си избрал... 20 години е ужасна разлика, непреодолима, дори човекът да беше нормален.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2019, 08:14 от _Bianka__

# 55
Bianka,
Бременност с прееклампсия имам... За докторите е яйце в з...а да приемат жена в напреднала бременност, която не са проследили, да не говорим, че 2 пъти лежах в болницата...

# 56
Разбирам те. Не знам в кой град си, но в Майчин дом в София може да си доизкараш бременността, ако е проблемна. Лежала съм там 1 месец и аз заради рискова бременност, не е цвете, но пред ситуацията, в която си, ми се струва за предпочитане. Как можеш да издържиш още 1-2 месеца до раждането, а после с бебе...?

А тези, които питат как с лека ръка се давали съвети да се махне оттам, искам да ги попитам - вие самите колко време бихте издържали да живеете така?

# 57
  • Насред хаоса
Я, как така никой не се сети да набива канчета за навлизането в личното й пространство? Така де, според това, което съм чела тук, ако погледнеш на партньора във фейса, или телефона, или компютъра, задължително се осъжда като навиране в личното пространство и следват куп обвинения за нахалството на погледналия. Тук що не се осъжда?
Това неговото ми прилича по-скоро на его, ама болно. Оттам и манипулациите с намерението да те вкара в пътя. Колко е негова работа това, е друг въпрос. Колко трябва да си чалнат, че да виждаш в някакъв бивш заплаха, още повече след толкова време борби за дете? Тая порода хорица са с ненормално чувство за собственост върху партньора. Кретенска работа - дете на път, този седнал да се тръшка и да прави номера като пъпчасал тийн, за да се доказва.
Ех, ама колко лесно се дават акъли на кило. Бягай с 200, спасявай се, напусни го......дали бихте направили така от раз вие даващите акъл?! Бременна жена, проблемна бременност, сама и това му е първият гаф.
Помисли, виж накъде върви и може да е избухване от нерви около бебето, бременност и всичко, после може всичко да тръгне добре. Колкото до ситуацията, ми държи се свински.
Да де, те и ония изтрепаните от примати с подобно мислене чакаха. Нещо да се оправи, да миряса, да разбере, че заплаха няма. Поне това, защото явно не може да разбере, че е недопустимо да ограничаваш човек по начина, по който те го правят. И накрая какво спечелиха чакащите и надяващите се? Място в гробището и дечица сираци. Подобно поведение никога не трябва да се оставя без реакция и само с глупави надежди, че нещата ще се оправят с помощта на Господ. Това си е психическо насилие, а оттам крачката до физическото е много малка.

# 58
  • Най-красивата страна
Значи ти си бременна,а той те е нарекъл тъпа ку..а само защото си приела някаква покана във фб?А ти си се извинила два пъти?

Ами това е безобразие.
Къде е твоето самоуважение?
Не позволявай на никого да се отнася така с теб.

# 59
Класически манипулатор като по учебник по психология.
Курва ще нарича майка на детето му. Путьо. Заслужава да му тръшнеш вратата и да не види никога детето си.
Търпи го докато си зависима от него. При всяка възможност заделяй пари и колкото може по бързо се омитай от тоя.

Общи условия

Активация на акаунт