НОЕМВРИЙСКОТО човече на море ще ходи вече

• 12 304
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Симка, да ти е жив и здрав Илия!
Еспри, Кети, Симка, Елена  и др. как опазвате малките от любвеобвилноста на по-големите деца? newsm78

# 271
Тези които не стерилизират с какво мият шишета, биби и подобни. Веро и гъба?
Плазмонките меки ли са като бишкоти или твърди като об.бисквити?
Стоянчо днес е много послушен, затова го заведох в парка, обух му буйките и го пуснах да върви. Е, кръста ми се скапа след 10 мин, а и той бая се измори, седна на земята и почна да гони мравките с пръстче  Laughing

# 272
коте - Понякога си мисля, че Никол ще я счупи от мачкане и гушкане. Обясняваме се по хиляда пъти в общи линии. От време на време се усеща, че трябва да внимава повече.

Плазмонките са мекички и се ракашкват. Яничка ги харесва.

# 273
Кети, при нас е някакъв кошмар това гушкане и мачкане!
Шошка, когато ползвахме шишета ги миех със четки за бебешки шишета и веро преди да ги стерилизирам.
Вие от/с какво давате вода? Аз давам от чаша, но сме малки и се поливама понякога, отказахме твърди, меки накрайници, биберони. Дайте идея с какво да го пробвам, че когато пием навън е ужасно.

# 274
  • Sofia
Здравейте мами,

Симка,честит именник:-)))
Кети,Добре завърнала се:-)) Дано всички неприятности да са останали в миналото:-)
Марина не мачка много брат си само чат пат.Страх я да не го счупи,но го забавлява и той се залива от смях.
У нас вече лудницата е пълна.Simple Smile))

# 275
момиченцето е много сладко, казва се Сема и не се сърди на Сашко. Получи от мен един шоколад  Wink а мака му ме успокои, че му е останала малко коса  ooooh! Милото дете. Сашо покрай тези зъби направо се лови за всичко и всички.
шошка - мия само с вода обилно. С две думи с многоо много вода. Препарати не ползвам. бях в сума магазини, но не открих ни един препарат за бебешки съдове.  Май сега ми дойде идея за един магазин, който не съм проверила и ще ида в събота, че ми е далече .

# 276

Вие от/с какво давате вода? Аз давам от чаша, но сме малки и се поливама понякога, отказахме твърди, меки накрайници, биберони. Дайте идея с какво да го пробвам, че когато пием навън е ужасно.
Ние също не признавахме нищо. Докато не открихме сламката. Купих шише на Нуби със силиконова сламка. Като хвърли шишето на земята не се разлива, има клапан. Много лесно се разглобява и се почиства лесно.

# 277
  • София
Добра вечер.
Сега се прибрахме,пак късничко Embarassed
Оставила съм форума пуснат,срам-някои ще си кажат че само тук си висна...Не че не е така,след като не го и затварям Blush
Кети,добре си се завърнала! Embarassed
Шошка,когато не стерилизирам,и аз мия само с вода.
Сега като чета,и аз се сетих че Кристи преди да се роди накупих четки за шишета.И някъде съм ги затрила,нито веднъж не съм ги използвала.
Относно пиенето,Били-ами Кристи отказваше всичко,освен нашите чаши.Но напоследък почна да подпийва от едно шишенце с накрайник.При него всичко става изведнъж.Отказва,отказва и един хубав ден просто се решава. Laughing
Гуини,как го научи да пие от сламка?И не се ли дави...

# 278
Плазмонките са мекички и се ракашкват. Яничка ги харесва.
Леле, аз купих едни доста твърди, той е изял половината вече, но все нещо ме притесняваше в тях....значи са стари, гадост .

# 279
Здравейте!Да ви разкажа с голямо закъснение за прословутото мръсно бурканче от кухнята-занесохме го със свекървата в кухнята, където се държаха крайно миролюбиво и се извиниха многократно, като ни увериха, че това е ужасен инцидент, който нямало как да се повтори, щяло да се провери коя лелка е отговаряла за това в този ден и да бъде наказана и да бъде уведомен санитарния инспектор, който се занимавал с хигиената там.С две думи замазаха ни очите, но поне се надявам да се стреснат и да вложат малко старание в работата си!А иначе изварявали бурканчетата, но аз направо не си представям колко мръсно е било това бурканче, за да е такова след изваряване!И подчертавам, че е било дадено в такъв вид от някоя майка #2gunfire, а вие сте седнали да се тревожите дали да гладите дрехите и да изварявате шишетата Wink, явно има майки, които и въобще не мият съдовете от които ядат собствените им деца #2gunfire!Та такива са недостатъците на кухнята, но какво да се прави-колкото и да искам не бих могла да готвя толкова разнообразно само за детето Остава само да се надявам, че наистина такова нещо няма да се повтори Praynig
Тити, снимки на Еличка ще има скоро, но мама-индианец си припомня що бе това компютър и как се боравеше с него, та може би ще отнеме някой и друг ден!
Хайде лека нощ на будните и до утре!

# 280
du
накратко - лоша нощ, ранно ставане, криви родители, проклето дете.

# 281
ДУ днес нашият тати има РД и от сутринта съм в кухнята. Свеки ще дойде към обяд да вземе Вики за събота и неделя (и ще спя по цял ден Mr. Green) само да мине вечерта с гостите и след това 2 дни почивкаааа

# 282
  • София
 Добро утро!
Нашите гости си заминаха, но не задълго.Юли месец при нас, явно е месец на гостите.В понеделник пристига пак сестра ми за поредния кандидатстудентски изпит, а в сряда ще посрещаме зълва ми , която си идва от Ирландия.Вече чета и за държавния изпит, който ще ми бъде през септември месец и за това рядко пиша напоследък.
Не стерилизирам шишетата от около месец вече, а по въпроса за гладенето все още ми се случва, но все по - рядко.
Александра се плаши от прахосмукачката.Напоследък много се стряска на сън и се събужда с рев и се успокояваме по 15-30 минути.Немога да си обесня на какво се дължи това.
На море ще ходим в началото на август, но за 3-4 дена и все още сме в дилема дали да вземем Алекс с нас или да я оставим на баба и.
Много ми харесаха снимките на всичкиви, скоро и аз ще покажа нови от нас.
Бубе честит рожден ден на патерица!Да си жива и здрава  и много щастлива!  bouquet На мен блузката по ми хареса от рокличката, а и на последната снимка където си се усмихнала наистина си като момиченце.
Симка честит именик и на теб на патерица!Да ти е жив и здрав, много да те слуша и само да те радва.
Лек ден на всички
Айс честит рожден ден на мъж ти!Да ти е жив и здрав и много да се обичате!

# 283
чред на ледения мъж Simple Smile

# 284
ДУ.
Деня мина. Беше напрегнато. Гостите си заминаха в 11,30. После чисти къща, мий чинии, цеди се. Сега съм като ударена с мокър парцел. Добре, че Кити се буди само 2 пъти и то за 10 минути.
Мерси на всички за пожеланията.
Симка,честит именник.
Айс, да ти е жив и здрав мъжа и много да те слуша и помага. Grinning
И ние ще имаме гости за една седмица от София. Ще идват в неделя.
Ето снимка на прекрасния ми букет от мъжо -
http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632890674423593750.jpg

Общи условия

Активация на акаунт