НОЕМВРИЙСКОТО човече на море ще ходи вече

• 12 317
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Привет!
Юка, явно е от пролактина. Що се притесняваш? Искаш цикъл? На мен след раждането първите 1-2 дни от цилъка са ми болезнени и хич не ме кефи. Добре, че ми идва веднъж на 35 дни Crazy

Микки, приятно изкарване в Първомай!

Майче, браво за банския! Като стане бебка, ще ходя и аз да пробвам моя Mr. Green.  И блазе ви за Мармарис. Какво стана на делото?

Шошка, много сладки снимки! Всички сте много хубави! А Стоян май има повече тен от теб Simple Smile

Мече, честита помощница! Аз без моята не знам как бих се оправила, имам предвид, бих се оправила, разбира се, но щях да изкукуригам тотално, с двете деца, чистене (хич не ми е малка къщата), пране, гладене, готвене, разходки, абсурд, не ща да се заробвам така Crossing Arms Докато бях само с Илия се спрвях, но сега....

Море - ние ще ходим от 1 септември на БГ черноморие. Ще бъдем с кръстниците на Роси, които са ни огледални - имат голямо момче и едногодишно момиченце. Ще топя бебка в морето, стига да е топло, не се притеснявам чак толкова. На плаж ще бъдем преди 11 и след 16. Ще гледам да не я пече.

Аз днес пак бях на кожен - имала съм била фоликулит. Продължавам с антибиотик Sad. Грозна работа, и упорита.

# 31
бубу-то, и ние ще пропуснем морето. нашата кожа също е доста нежна, не ми се рискува. мисля си, че догодина ще е по-полезна и спокойна почивката. а морето последните години е толкова мръсно, че мен ме беше гнус да влизам вътре.
исайкова, тук при нас вчера беше истински порой, даже ми е повредил малко цветята. обаждам се на мъжа ми в центъра, той вика- слънце грее, какъв ти дъжд. нали голяма софията  Crazy а за белега- моят е останал само около 2 см с неприятен тъмен цвят, другото не личи.
клара, има уж нива. на най-ниското е, а пак не го стига. иначе кейти е 70см, не е да е толкова ниска  newsm78 взехме мечето на чиполино. не ми се даваха пари за скъпа проходилка.
кейти сурови плодове не яде. страшно пищи после от коремче. дори плодовите пюрета не й се отразяват добре. така че засега никакви плодове нямаме в менюто. освен ако броим тиквата за плод, тя й е любимото ядене.
отивам да му дремна и аз един следобеден сън до кейти. отняколко седмици си спи по 2-3 часа и много ме радва.

# 32
исайкова, белегът е тънка бяла резка.

# 33
  • Gabrowo->Sofia
А ние бяхме на проверка на манту - добре е има си имунитет Ванката. Поискахме си бележка от педиатърката за детска кухня, че там се  чакало, та така....
Освен това днес яде от храната в детската кухня в Младост. Едни приятели са три дена на море и ни оставиха днешния купон. Сега да видим дали ще се изприщи дребосъка след половин бурканче млечна супа и половин бурканче заешко със зеленчуци. За следообедна закуска ни остана бурканчето с някакъв оранжев кисел. Днес съм на експериментаторска вълна  Wink
Ще ми се да стигнем до морето и ние, и със сигурност ако идем ще се потопим всички във водата. Даже предпочитам да се киснем в морето, отколкото в басейн с химикали. Солената морска вода може да изплаквам с чешмяна от шише след къпане в морето.

# 34
  • Карлово
Исайкова, аз нямам цикъл още!
Юка, нещо не е наред с вашата проходилка. newsm78 Ние сме 73 см, а гледам, че най-високото ниво вече й е малко. Нашата е Бертони.
Майче, ама и ти с твоите премеждия. Хайде дано всичко е благополучно-и пътуването и делото.
Съветите за гърнето ми харесаха. Скривам го. Ще пробвам, дано има успех. Ами то така, който чете книги, а не пита патило. Чета аз, да го вижда бебето, да свиква с него. Дрън-дрън...
При нас заваля, с гръмотевици Sad
И да си похваля детето - от вчера хваща с пръсти. И ми дава да ям от нейната храна.
Хайде, край на тайма ми за форум. После може пак да се включа.

# 35
  • Карлово
И градушка!Ужас!!!

# 36
гледам, че 70 процента от мамите в списъка не пишат. Вероятно почти толкова и не четат.
Чудя се обаче ако изчезнат имената им от списъка, дали няма да се появят да протестират  Mr. Green Имах един такъв случай в края на бременността Simple Smile

# 37
  • София
гледам, че 70 процента от мамите в списъка не пишат. Вероятно почти толкова и не четат.
Чудя се обаче ако изчезнат имената им от списъка, дали няма да се появят да протестират  Mr. Green Имах един такъв случай в края на бременността Simple Smile

хахахаххахахахха ми да пробваме - др-та тема само с хората, които пишат в списъка...да видим колко оплакали се ще има smile3514 smile3533

# 38
Здравейте и от нас.
Чета ви най редовно но не ми остава време да пиша.
Ния продължава да спи през деня по 20 м на 3-4 часа.
Пробва всякакви плодове и ги харесва , пъпеш най-много.
Зъби нямаме, на моренце няма да ходим newsm45.
С проходилката е като тайфун.
Това е събудихме се. ЧАО до скоро.

# 39
Здравейте, мили мами,
бързам да се разпиша, преди да сте ме "изключили" Mr. Green Хубава идея между другото, да стане малко екшън. Жени сме все пак.
Аз нямам време, брат ми от Холандия е тук с малкия тайфун (племенницата ми Емили, която е на 2г. и 10 м.) и тук е ЛУДНИЦА. Но в приятния смисъл. Ем е много сладка към Малик, носи му играчки, бута му шишето си и се опитва да го храни, дои и т.н., така че очите ми са все на четири, а Малик адски много и се радва, просто не бях предполагала, че толкова силно ще реагира на друго дете. Та така, до скоро Simple Smile

# 40
  • Карлово
А кой ще има тежката дума да премахва от списъка.? Но и аз съм за някой да отпаднат. Вие може и да сте срещали някои от тях, но аз като от по-късно включилите се, има имена които изобщо нищо не ми говорят. Ама как объркано го казах Embarassed

# 41
Аз съм за махането на някои от списъка  Peace
Гледам Нансита днес наднича в темата  Simple Smile

# 42
Аз пък съм против! Ненужно, дори излишно!

# 43
  • София
Ех, Тити, голям смут вся. (Shame on you).  Я се направи на гара разпределителна: Кой заминава , кой остава.

# 44
Здравейте момичета,

аз няма какво ново да напиша, освен че днес Поло яде спагети болонезе, ама бебешки. Опитах ги и досущ наподобяват на истинските по вкус. Той хапна само 6 лъжици, защото вътре има домат. Много ги хареса.
Ох направо се разкапвам - много е горещо тук. Довечера ще имаме красива и дълготраеща заря. Grinning
Ами ако махнете някоя мама, после тя щесе появи, ще поиска пак да я впишем и ще стане два пъти една и съща работа. Пък и много радикална ми се струва тази мярка newsm78

Общи условия

Активация на акаунт