На кого кръстихте детето(децата)си?

• 11 277
  • 221
  •   1
Отговори
# 135
Ние не го кръстихме на никого.

# 136
На никой не сме го кръстили-Любомир GrinningМакър,4е си дойде с името си/на Стефанов ден се роди/,го кръстихме така както си бяхме решили Wink 

# 137
  • Стара Загора
На свекър ми ,но само първата буква си съвпада Mr. Green

# 138
На никого  Naughty
Но първите букви от моето име и името на бебона съвпадат  Whistling Mr. Green
Втората и третата са на тати... а последната буква в името й - е бонус за беба   Laughing Laughing

# 139
Владимир - на Владимир Висоцки.

# 140
Аз харесвах името Анна-Мария, но съвпадна с 1-те букви на мойта мама и свекъра, на Алекс избрахме, докато  гледахме филма "Александър" и така стана Hug

# 141
Не намирам за нужно да кръщавам на родители или роднини. Детето да си има отделно име!
Боян е кръстен на себе си. Макар, че баща ми е Бойко, не съм имала намерение да става така.
Предупредих от самото начало никой да не очаква подобна привилегия. Аз изках да се казва Добромир, но мъжът ми не го хареса и понеже държах на българско име, от 2-3 варианта се спряхме на Боян. После малко ме хвана яд, че все пак е близко до единия родител, но баща ми си знае и не го натяква.

# 142
  • burgas
На никого.
Още преди да забременея, бяхме решили с мъжа ми, ако е момиче да е Екатерина понеже си върви с фамилията- Великова(мъжа ми е Александър, а аз Елизавета), после за момчето търсихме име което да е дълго и по сложно като звучене както са нашите имена.

# 143
На никой,
когато ми казах 4е е момче името някак ми изплува в гллавата и така си и истана.
Тъй като е буквата на по4иналият ми баща, майка ми ме набеди че съм го кръстила на него, но аз си знам че името си е само негово. Всъщност аз съм привърженик на мнениято, че с името е свързана и съдбата на човек донякъде. Доколко е вярно, не знам,но със съпругът ми така решихме Peace

# 144
  • София/Овча купел 2
Моята принцеса е кръстена сестра ми - Мария.И двете са Марии.

# 145
Дъщеря ни, която е по-голямата, е кръстена на баща си Искрена.Той  е Искрен.
Доктора в родилното ми предложи да я запиша Искра, но аз си харесах Искрена повече.
 Да си призная това име го видяхме с Искрен на табелката на едно момиче - сервитьорка в Хепи.
Синът ми е кръстен на свекър ми - Георги. Аз не го познавам, починал е млад, но съм чувала прекрасни неща за него. Въпреки, че някои казвт, че е лошо да се кръщава на починал човек,
надявам се да израстне здраво и силно момче и да продължи с името на дядо си.

# 146
  • sofia
Никой в родата да няма неговата буква...мъдрихме, мъдрихме и решихме да е на кръстницата си Борислава - Борис.

# 147
Двете ми дъщери са кръстени на родителите на мъжа ми - Марина (Мария) и Владимира (Владимир). Имената им много ми харесват, а и смея да твърдя, че и много им прилягат. Иначе има и десетки други имена, които също ми харесват и ако трябваше от тях да избирам щеше да падне голяяяямо чудене. И накрая може би нямаше да съм убедена в избора си.
И за малки и големи това не беше толкова важно, оставиха ни сами да си решим. Важното е да са живи и здрави!  Peace

# 148
  • София
Purvoto bebe krustixme na svekura ( samo purvata bykva) a sega o4akvanoto vtoro na nikogo

# 149
  • Варна
На никой не е кръстен, или по точно кръстен е на Св.Александър Невски Peace

Общи условия

Активация на акаунт