ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ сладури се превръщат в летни бури!

• 14 423
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Чоча, спри и сиренето, то също е млечно

# 271
Здрасти банда
аз не виждам снимките на Маймунка  newsm78

# 272
и като сме по темата за децата и бременеенето...

Днес си говорихме с една майка на площадката, която има 3.дечица през 18месеца горе долу всичките, най малкото на 1.3. се роди,  и каза че плануват с мъжа й догодина 4.то Crazy Grinning Децата са момиче, и две момчета, и вчера момиченцето което е на 3.г. и малко й казала
- Мамо аз искам още едно братче и още едно сестриче  Mr. Green
а тя казала, че не може толкова, само още едно бебе ще имат й край,
детенцето попитало -  а защо newsm78 Mr. Green
и тя казала - защото децата струват пари, а ние имаме само за 4.ри  Laughing
момиченцето попитало - ама как така струват пари  Shocked newsm78 бебетата в болницата ли се плащат Shocked Whistling
Паднахме от смях  Laughing Mr. Green Mr. Green Joy Joy

# 273
Смайли колко пъти може да се гласува newsm78
Чоча.......ай като ви мине да се метнеш насам - вторник или петък трябва да е
Янче......дано не ти дойде - дано си бременна,...........как искам и аз още едно.....ех само и мъжо да беше навит, що на мен не ми се случи от пазене да забременея - толкова ще съм щастлива с още едно......
ай дойде време да се похваля, трая си няколко дни щото си мислех че е инцидентно, но..........Виктор си изхвърли бибата baby_neutral baby_neutral Laughing Laughing, сам - отиде и я хвърли в кофата, аз я прибрах, но на вечетра не му я дадох - а той ми обясни , че я е хвърлил в бука, мина чиото с кама и я взел и нямаааааа, демек вхърлил я минали от ВОЛФ и туто финито с бибата - моя най омразен бебешки атрибут, за който бях толкова притеснена как ще го махнем - ето вече трети ден - ляга и заспива........на мама умното, доброто, послушното гарджееееее Heart Eyes Heart Eyes Grinning Grinning

# 274
Отзад-напред:
Лунната пътека, браво на Виктор за бибата (и за дългите, сложни изречения!), при нас се ползва само вкъщи, но когато е светло, а не нощем, също ме дразни, макар и не прекалено... ама май Ежко е вещоман/архивар и не мисля, че ще си я изхвърли, по-скоро ще си я запази за спомен  Laughing

Дано Дарата и Вики на Чоча си оправят по-скоро стомахчетата!

за снимките - Ели, към края сме - аз съм с биба, той - с цица Wink (аз пратих и други снимки, те тази са избрали, както и очаквах), а иначе - Смайли, да, Ежко още суче, макар и малко - главно преди сън вечер, понякога и сутрин, по-рядко - ако се събуди кисел следобяд... май имам още мляко - сега като 2 дни не бях с него, си бях взела помпата, уж за всеки случай, защото по един ден ме е нямало и преди и не съм я ползвала, ама въобразих ли си, какво ли - много зле бях още на обяд първия ден, а нещо се беше разместило в помпата и първо не щеше да засмуче и вече си мислех да се връщам по спешност в София, ще топли душове и други подобни не помагаха, после се оправи помпата, но наистина не ми беше добре - явно не може отведнъж да стане това отбиване... ама трябва да го измисля, но тази седмица съм ентусиазирана покрай ССК и се поддавам на мнения от типа: '(Поне) до 2 годинки'... а то Мушу и Фъстъче също може още да кърмят, ама така отдавна не са влизали при нас... дано се мярнат скоро!

а то ние не отиваме още на море - най-напред ще предприемем следния 'социален експеримент' - аз, Ежко и бавачката отиваме в Сливен, основно за да върша аз работа - трябва да довърша един превод, който е част от по-голям проект и поне не искам да прецаквам колегите си, които са си свършили работата... не знам как ще се получи, но имам основания да очаквам, че ще се съсредоточавам повече, отколкото в София... засега съм оптимист, макар че като знам, че наблизо има хубав парк с басейн и че ще ми се иска аз да си водя Ежко там... ще ви държа в течение Wink ако си заслужа - после ще има и море!

но: по принцип няма да се изключвам от нета, така че да ви подканя: хайде на идеите за заглавия за новата тема! може и да сме имали резерви, но сега не ми се рови, признавам си Wink

# 275
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ако знаеш Криси как чакам и при Габи да се случи това с бибата. На морете беше почти непрекъснато с биба в уста, дори и на плажа. В последно време не иска да пие от шишето със сламка, а само от чаша или от бибата. Иначе Бебе Габи /както казва на бибата/ се използва за приспиване и по време на сън само.
Аз видах снимката на Маймунка и на Джейд, но Янче не разпознах.

И аз съм пратила снимки на Габи в конкурса на Германос. Ще гласувате ли за нея  Blush?
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=1&p=35&sort= … tID=%&rID=825
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=1&p=37&sort= … tID=%&rID=822
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=1&p=37&sort= … tID=%&rID=824

# 276
  • София
Момичета, "вишните цъфнаха" - сиреч бременност, ама нанайси... Нищо - народа е казал "не губи кураж - идва нов тираж" Wink

За кърмаческите снимки - няма как да ме видите, защото не съм пращала снимки Simple Smile По тая тема още: незнам на какво се дължи, дали на ССК или разочарованието от това че ми дойде, но снощи сънувах, че кърмя бебе (на около 8-9 месеца и не беше Мая). Много се въртеше туй дете, ама беше и много гладно...Simple Smile

Смайли, скъпа айде тогава и вие почвайте да действате Simple Smile Гласувах вече. Сега ще гласувам и за Габито.

Мая също още е с бибата, но само за заспиване. През деня я крия. Бравос на наборчето Виктор!!!

# 277
Извинете ме ама аз не виждам никакви снимки на кърмачки на този адрес  Rolling Eyes
http://www.fmplus.net/index.php?p=view&r

Янче
ехеее какви сънища сънуваш  Wink Grinning
Нищо идва студена зима - ще се гушкате с Марто повече - и готова работата  Wink Grinning

# 278
Линка трябва да е
=1423]http://www.fmplus.net/index.php?p=view&r[page]=1423

# 279
Добър ден! Heart Eyes

Най-накрая! Това е моята Диля, прекрасна е, нали? Hug Ужасно се радвам, че успях да украся нашата темичка и с моята лещичка! Хайде сега да сядам да ви чета по-спокойно.
А ето и Албумчето, там ще зрътнете и моята особа, супер нефотогенична. На едната снимка съм с опишканата рокля, за която ви споменах вчера.  hahaha
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=18671&AlbumId=62167

# 280
Сладурка малка. Не мога да определя на кой-прилича повече на мама или на тате  newsm78.

# 281
Подстригвала ли си Дилянка?

# 282
Янчее, сори ако си се надявала, мила! spoko Нищо, този път чертичка, другия път - две! А сънят ти ми си струва наистина проекция на мислите ти от деня. Иначе не е с много хубаво тълкуване. newsm78 Имам свален съновник, обаче не знам как да го пейстна тук. В него няма конкретно за кърмене - има за кърма, за бебе и за глад. Обаче нищо не ти съвпада точно с посочените описания. Така че просто бъди по-предпазлива и внимателна, без да се стряскаш излишно! Hug
Криси, поздрави за бибата! Ние тоя проблем никога не сме го имали - тя биба-залъгалка не е кусвала! Може би два, три пъти - ей така, да се почеше... Mr. Green
Маймунче, пожелавам ви успех в "експеримента", по-добър вариант си е от яслата, със сигурност! Thinking
Чочи и вие се оправяйте, дано е нещо еднодневно! Heart Eyes
Смайли, ти направо убиваш рибата, драга! Какви са тия екскурзии, голям живот! smile3555 Браво на вас! Ще ииииима да гледаме снимки и да си мечтаааааем за Испания! smile3517 Въпреки, че аз честно, не съм много по скитането - пътувала съм тук-таме, обаче на 10-та минута ми става безразлично къде се намирам. Просто се чувствам гражданин на света! Joy
Оттеглям се в разимсъл за нова темичка. Май в предишния брой имаше нещо за Август newsm78

# 283
Десинка, благодаря! Flutter Шуши е с моята конструкция - грацилна костна система, обаче в личице май повече на тати прилича. newsm78 Е, като се има впредвид, че онзи ден дори с моята "руса" коса ни питаха - Вие не сте ли брат и сестричка? hahaha, значи си прилича и на двамца ни. За подстригването - клъцнах й едно малко кичурче на първия рожден ден, за да си го сложа в един медальон, който ми подари татко й. И това е всичкото подстригване! Party

# 284
Декемврийското човече вън посреща Август вече!
Това е предложението от миналия път, когато беше раничко за Август. Уф, днес май нямам муза, ако измътя нещо по-навреме, веднага го пускам! newsm78
Забравих да ви споделя. smile3555 Вчера по обяд бяхме при въпросната лекарка. Жената се опита да прегледа дребосъчката, че дори и неврологичен статус да й свали. Дотук добре. Само че намерението й беше силно подкрепено от могъщ детски плач и в крайна сметка резултатите не могат да се нарекат категорични. Според същите, нямаме физиологичен проблем, а по-скоро емоционален. Ще ходиме на още едно педи-невролог, заради "факса", който получаваме от време на време - онова няколко секундно изключване, което аз несъзнателно преувеличих на 30 -секундно и смути лекарката. Като реших да засека колко всъщност са 30 секунди, и аз се посмутих. То детето изключва за не повече от 7,8, ама...  Thinking Други майки също са споделяли за такива прояви. Нищо, не й пречи да я поогледат повече лекари, защото проблемът така или иначе си е налаце. Снощи се мъчихме да пием едно чайче, но не много успешно.

Общи условия

Активация на акаунт