ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ сладури се превръщат в летни бури!

• 14 410
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Здравейте, мамета!
Вчера реших първо да приспя Наня и после да ви пиша, а после цял следобед не  можах да отворя форума. Днес няма да рискувам.
Гласувах за Дара и Габи. Какъв е регламентът - гласува се еднократно или през някакъв интервал от време? Кърмачките и аз като Ели не мога да ги отворя с никой от линковете.
Янче, има една тема в клюкарника за сънищата. Там подобни сънища ги определят като "пожелателни". А аз ти пожелавам скоро този сън да бъде и сбъднат!
Марси, аз също изтръпнах докато четях за малкия пътешественик  #Crazy Ама детето на сън ли е ходило или просто така? Ако е било будно сигурно е изживяло страхотен стрес! А иначе на въпроса ти - аз май не писах навреме - изследванията на секрет от гърлото и носа показаха стафилококи. Тях морим с антибиотика.
Валент, аз мисля че цялото семейство сте много фотогенични  Wink А какво наричаш "изключване"?
Току що ми се обади една кандидат-детегледачка. Развълнувах се. После ще пиша. Чао!

# 286
Лелелеее Валент, тя Диля е много хубава, ама татко й повече тук не го показвай  Crazy Много секси мъж еййй, баш мой тип  Flutter
Скъпа, метни ми на мейла тоя съновник, че аз напоследък много ярки сънища взех да сънувам и ми е интересно какво значат. nellyk@cablebg.net
Райка, дай линк към темата в клюкарника!

Иначе и на мен не ми стана много ясно какво са тия изключвания и факсове при Диля. Може и да си писала преди, но не съм чела.

Аз не съм много наясно с този конкурс, но май журито определя финалистите и гласуването дефакто няма кой знае какво значение. Сега ще пусна по един глас и за Габи.

Дара снощи ака нормално, но днес още не е и не знам дали сме я пресекли работата. Аз все още я държа на диета /само хумана и попара без масло, солети, бисквити.../. Дано да сме приключили.
При хомеопатката не сме ходили, но преди пътуването трябва да я заведа задължително.
Райка, Саничка пие ли бахова ябълка профилактично?

Крис, браво на Викича  Hug Нашите бибковци ги ползваме само докато спим. Те са главатари на нанките и ги строяват на нощното шкафче  Wink

Янче, много ни липсвате вече! Хайде да идва септември и да си ходим на слона! Ама ти сигурно ще си заета, Мая ще е на ясла ... Ехххх порастнаха ни децата ...

Вие нищо пак не ми казахте за яслите около вас  Sad Само при нас ли е толкова трагично положението?

# 287
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Нели можеш ли да ми дадеш координати на хомеопатката ви?
Аз гласувах са езната снимка на Дара, но сега ще гласувам и за останалите ви снимки  Wink

# 288
  • Бургас
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=110720.0
Смайли, ние временно сме скъсали с хомеопатията. Нашата докторка се премести в... Казанлък. В момента си търсим нова.  Cry

# 289
Райче, "изключването" представлява следното: детето спира всякакви движения, втренчва се в една точка и не реагира. Сигурна съм, че чува, но не отговаря. Все едно е дълбоко замислена. Това явление се случва максимум един, два пъти дневно и то не всеки ден. Продължава няколко секунди - до 7,8. Не ми се струва притеснително, не знам...  Thinking
Ей, Смайли, да не ти угасне "усмивчицата", момиченце! box Айде сега представи си го и с дълга коса, както беше преди 12 години, когато се запознахме и залюбихме! Чистокръвен латиноамерикански любовник! Щях да кажа, че ще ти пейстна и една такава снимчица, обаче дай сега да не разваляме семейства! Joy Е, поне съновника ще ти пратя!  Wink
Обаче сте много гадни - много хубава Диля, татко й и той, пък майка й - разваля снимката! Crossing Arms Ще ме видите вие наживо! На разходките хората се чудят кого по-напред да зяпат. Брей, откъде я изкарах тая скромност, не знам... newsm78

# 290
  • Бургас
Обаче сте много гадни - много хубава Диля, татко й и той, пък майка й - разваля снимката! Crossing Arms
Валент, четеш по диагонал, ми се струва  Naughty
Иначе и нашият татко беше дългокос, само че рус и къдрав. Пусках преди време снимка и смаяхме народа с растителност. Да спретнем конкурс с гласуване за татко с най-ексцентрична визия, а?  Joy
А за тези изключвания - не знам, ти си там и ги наблюдаваш, на мен ми прозвуча страшничко. Така или иначе сте започнали прегледи, дано всичко се окаже нормално, а детето най-накрая се успокои и поспи!

# 291
Неее, Валент, аз дългокоси мъже не харесвам. Ако имаш някоя снимка дето е с много къса коса, ми я прати, много ще й се зарадвам  Joy
А ти не ми се сили много  Naughty Не забравяй, че тренирам  Sunglasses

Райка, мерси за линка. Ще ми бъде интересно!
Жалко за хомеопатката. Аз тъкмо започвам да виждам резултати при нас.
Деси, аз и преди съм писала за нашата. Казва се Екатерина Чамурлийска.
851 85 57, 0898/246 283 - това са телефоните.
Първоначалния преглед струва 40 лева и е с продължителност около 2 часа.
Разказвала съм ви за нашето лечение, за сега нямам забележки.
Жалко само, че когато е извън града на семинари, трябва да се лекуваме с обикновените лекарства, но това не ме притеснява особено. Научих от нея някои важни неща и вече съм доста по-спокойна  Wink

Райка, с оная снимка никой не може да се сравнява. Уникална е!!!

# 292
Ей, мацки, ние каквото се развихрихме ще вземем да напълним темичката преди Маймунчето да е пуснало нова. hahaha
Смайли, точно като бях бременна, таткото беше с ниска прическа и приличаше на едно мутре! Joy Сега от време на време пак ме пробва на тая тема, обаче аз не "с"хващам! Laughing Много се кефя на мъже с дълги коси, нещо мъжко в мен проговаря. А пък въпросният беше просто убийствен! Бай дъ уей, изпратих ти съновничето.
Райче, права си, душа! Hug Проблемът си е мой, щото не се харесвам на ни една снимка. Ако бях фотомодел, все на някоя от стотиците щях да блесна! Скоро ви гледах на Мамишките партита в Дали. Ще взема да си организирам едно обучение в София и да се запознаем, да му се не види! Party За конкурса с татковците - къде мога да я зрътна тая снимчица? Нашият тати си е по-скоро традиционен, класически хубавец. Да ви кажа някой път съм си мислила да участвам в конкурс за семейство, обаче те само някакви си "Мисис" провеждат.  newsm78
Момичета, някой трябва да пусне новата тема! Нямате ли телефон на Маймунка?

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 14:06 от Valent

# 293
  • Бургас
Тук някъде е снимката: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=88365.msg1543374#msg1543374
А пък тази снимка навремето класната ми като я видя и ме попита изумено, как мога да ходя с този маймун. Ако знае сега колко е напреднал с еволюцията, какъв човек, съпруг и баща е станал... hahaha
Между другото, аз също почти никога не се харесвам на снимка  Rolling Eyes

# 294
Ухааааа, голяма коса, голямо чудо! Райчее, наистина неотразима растителност! smile3555 Пък аз все забравям да ти кажа колко си ми сладка на снимката с хлапетата в албума на темичката! Hug
Забелязва ли някой колко хора има он-лайн, пък само две,три пишем? newsm78 К`во шпионирате вие? Поне се скрийте по-старателно! Аааааа Naughty

# 295
  • 42.016399,23.101179
Ееййй, как сте се разписали верно, човек не може да смогне да ви прочете. #Crazy
Valent, големи сладури сте цялото семейство, само че и аз не мога да определя на кого прилича Дилето. Виж за моето Вики всички казват че ми е одрала кожата, даже и викат малката Мариетка, за жалост на татко и. Laughing
Смайли, няма ли преди Испанията пак да прескочите до Благоевград.  Снощи гласувах за вас, а преди малко и за Габи.
raika, лоши са тези стафилококи, но хубавото е че вече сте разбрали какво е и може успешно да ги излекувате. дано вече ви свършат патилата. А  бебето беглец, както вече му викаме, не на сън а си е търсило креватчето най вероятно. Стрес не е изживял той със сигурност, ама майка му и баща му още не могат да се опомнят. Иначе къщата по пренцип е била заключена, ама сутринта в 6ч. мъжът на сестра и е тръгнал на работа и е оставил отключено и тогава е станал инцидента.
Маймунка, за съжаление и аз не можах снимки да видя никъде. Приятно изкарване на Сливен и на морето.
Янче жалко, че не си бременна, ама следващия път. И на мен много ми се иска, ама за съжаление както Ели е написала, ние за момента поне имаме пари само за 1 дете. Cry
Криска, поздравления и от нас за бибата!Виктория никога не ми е искала биберона, а толкова исках да и затворя устата особено като и бяха коликите. baby_neutral
Айде накрая и аз да се похваля, преди малко взех изследванията на Вики и най накрая нямаме бактерии. Направо не ми се вярва. Следобяд като се наспи отиваме на доктор и надявам се другата седмица да сме вече в София за останалите процедури.

# 296
  • Бургас
Криси, извинявай, пропуснах да те поздравя за зрялата постъпка на Вики!
Марси, браво! И от София с добри новини да се върнете! А, всъщност ника ти май трябва да се чете Марчи  newsm78
Забелязва ли някой колко хора има он-лайн, пък само две,три пишем?
Пишем и си разменяме комплименти  Laughing

# 297
Момичета, попрочетох, исках да кажа това-онова (например че харесвам дългокоси мъже Wink), ама ще изпуснем влака (а на всичкото отгоре Ежко има някаква странна Т от сутринта, нищо друго, малко червено гърло, каза лекарят, но тръгваме все пак)... така че - сега пускам новата тема, но не се сърдете - списъка ще го добавя утре сутрин, обещавам!
до скоро!

# 298
  • 42.016399,23.101179
raika, определено с тази снимка бихте могли да спечелите някой конкурс. нямам думи направо. Иначе ника ми трябваше да се чете Марци, така ми викат приятелите.
Цитат
Забелязва ли някой колко хора има он-лайн, пък само две,три пишем? newsm78 К`во шпионирате вие? Поне се скрийте по-старателно! Аааааа Naughty
Valent осаналите не можем да смогнем да ви прочетем писанията. С такива темпове пишете днес. Всъщност ти не трябва ли и да поработиш малко. hahaha

# 299
Ами да като ви изчетем тя темата свършила  Wink
Ще си пишем в новата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт