Вчера реших първо да приспя Наня и после да ви пиша, а после цял следобед не можах да отворя форума. Днес няма да рискувам.
Гласувах за Дара и Габи. Какъв е регламентът - гласува се еднократно или през някакъв интервал от време? Кърмачките и аз като Ели не мога да ги отворя с никой от линковете.
Янче, има една тема в клюкарника за сънищата. Там подобни сънища ги определят като "пожелателни". А аз ти пожелавам скоро този сън да бъде и сбъднат!
Марси, аз също изтръпнах докато четях за малкия пътешественик
Ама детето на сън ли е ходило или просто така? Ако е било будно сигурно е изживяло страхотен стрес! А иначе на въпроса ти - аз май не писах навреме - изследванията на секрет от гърлото и носа показаха стафилококи. Тях морим с антибиотика.Валент, аз мисля че цялото семейство сте много фотогенични
А какво наричаш "изключване"?Току що ми се обади една кандидат-детегледачка. Развълнувах се. После ще пиша. Чао!
Много секси мъж еййй, баш мой тип
Нашите бибковци ги ползваме само докато спим. Те са главатари на нанките и ги строяват на нощното шкафче
Само при нас ли е толкова трагично положението?

Айде сега представи си го и с дълга коса, както беше преди 12 години, когато се запознахме и залюбихме! Чистокръвен латиноамерикански любовник! Щях да кажа, че ще ти пейстна и една такава снимчица, обаче дай сега да не разваляме семейства!
Е, поне съновника ще ти пратя!
Ще ме видите вие наживо! На разходките хората се чудят кого по-напред да зяпат. Брей, откъде я изкарах тая скромност, не знам...

За конкурса с татковците - къде мога да я зрътна тая снимчица? Нашият тати си е по-скоро традиционен, класически хубавец. Да ви кажа някой път съм си мислила да участвам в конкурс за семейство, обаче те само някакви си "Мисис" провеждат.
Пък аз все забравям да ти кажа колко си ми сладка на снимката с хлапетата в албума на темичката!