ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ сладури се превръщат в летни бури!

• 14 431
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
Хайде да се си направим срещичка, Криси Вики здравичък ли е вече, Чоча и ти си тук знам:), Маймунка, е? И всички , които са свобдни разбира се, изброявам само изявилите желание, за тези които си траят няма специална подкана Wink

# 76
здрасти и от нас,

ама да - хайде оздравявайте бързо, и дечица, и мами, че е лято все пак (ама то и това са си летни вируси, де, уф)!!! при нас засега болни няма, дано и няма, макар че като ви слушам, може би е въпрос на време да ни навести тоз' ми ти вирус Confused

за дивеенето - ами Савко май не е много див засега, но доста крещи/пищи и се тръшка напоследък и за дреболии... иначе си фучи без да спира, но на това съм свикнала... на конче и той би се качил с удоволствие... всъщнсот явно и той си е дивак, има разни много неприятни любими занимания - да ми бърника в портмонето, което нарича 'кола', защото явно прави връзката, че от него се вадят парички за тези клатушкащите се колички, а и за таксита...
не мога да кажа, че е в НЕ-период, по-скоро напоследък се е научил много хитро да използва ДА, явно от разни въпроси като "Искаш ли солета, да или не", постепенно вече не му предлагам отговор, но той знае, че е в негов интерес да каже Да, е започнал, когато иска нещо, да го сочи и да казва Да (може би му звучи и като Дай, което той май казваше преди време, но сега - не), уж казва и Моля ('Мо/аня'), но това по-често след подкана...

Мони, много извинявай, че просто тези дни нямам грам време да стигна до поща, а така искам да ти пратя дисковете, но се надявам да стане до края на седмицата!

Раичка, за среща - аз уж казах четвъртък, ама май чак в петък ми е възможно, казвайте нещо за следобяд, където и да е... може и събота или неделя, но е хубаво да го намислим отсега... много ще се радвам!

Последна редакция: ср, 19 юли 2006, 11:54 от Маймунка

# 77
Раичка, кофтито в цялата ситуация е, че от два дни се върнахме към приспиване на ръце. newsm78 Веднага го отнесе баба й, защото пърия път беше я носила 15-тина минути преди сън. #2gunfire Помислих, че е от това, но и вчера следобедният сън така е дошъл, снощи пак така се приспивахме. Обаче двете неща според мен нямат нищо общо, защото преди два месеца приспиваенто беше само на ръце, пък резултат -  зироу /0/ - ревеше си детето поне по 7,8 пъти на нощ! И просто не знам какво се случи по-различно снощи?!? newsm12
Ангелче, вчера и аз Диля я записах на ясла. От Октомври ще я дам за два месеца, докато се позастуди. Направо го усетих, все едно, че се случва сега. Tired Face Така че поразпитах тук-там - практиката е да я водя два, три дни за по два часа, една седмица за по половин ден и чак после да я оставя самичка. Яслата е съвсем близо до моето маме, което сега гледа Диля през деня, така че съм малко по-спокойна.   Kissing Heart Обаче съпреживявам с теб, да знаеш! Hug

# 78
Валент, забравих преди - и аз се радвам на успеха на Диля, дано се повтори, т.е. дано стане навик! ти от вълнение дори си объркала месеца - днес сме 19 юЛи, а не юНи - това няма голямо значение, ама ако някой подхожда по-астрологически към въпроса, затова го споменавам Wink

# 79
  • Sofia
Раичка тук съм!СЛедя темата в засада WinkДомързяваме да пиша ,но пък за среща съм на линия Laughing

# 80
Верно! Аз по-скоро не астрологически, а исторически подхождам, което прави грешката съществена наистина! smile3555 Абе тоя месец съм го съкратила, както споменах веднъж и точно тази седмица ми е съкратената! smile3537 Ей, благодаря ви и за пожеланията! Hug То ще се чуе утре... Joy

# 81
Аха,гледам и се чудя кой се крие  в храстите,а това е ЧОЧА  в засада! Joy
Валент,това чудо май се случва и на теб за първи път да спиш като бял човек!Пожелавам ти да ти се случва по-често!
ЕЛИ,Емата да се опражя по-бързо!Така чаках лятото да дойде,времето да се установи,а то какви вируси са плъзнали.... #2gunfire #Cussing out
Много поздрави и морски целувки!

# 82
  • Бургас
Привет!

Браво на Дилянка-поспаланка! Дано да й е харесало!
Ангелче, честито ти учениче! Как е минало днес?
Ели, и вие ли?  ooooh!

Саня е все така. Днес пак бяхме на преглед. Според педи я повтаря вирусът от края на миналия месец - пак има херпеси по гърлото. Пуснахме кръв и урина, утре ще видя резултатите. Не мога да се начудя, как това дете цяла зима не е боледувало, а сега не може да се отърве?  newsm78

Момичета, искам да ви питам нещо. Трябва да потърся в интернет за една позната информация за изсипване на матката при възрастните жени (сигурно някаква херния се води). Някой знае ли какъв е точният медицински термин, че нищо не намирам...

# 83
Райче, искрено съжалявам, че се оказвам права с онзи пример от вчера с натрупаните инфекции.  Доколкото разбирам, точно това ви се случва. Високата температура е винаги признак на възпалителен процес в организма - Саня май не е спирала да поддържа температура на топене, тъй че.... не знам как още проявяваш разбиране към вашето педи. newsm61
Ванилче, тенкс за пожеланието! Simple Smile Пък за установеното време - вирусите чудесно се установяват в топло /и не горещо/ време! Няма да ходят по студовете, я! Joy Уф, аз се шегувам, но дано и Дили да не лепне нещо! Praynig
Чочи, мен някой път по-  ме домързява да чета, ама да пиша... Ако искаш мога да пиша и заради теб - само кажи какво! hahaha
Оооо, забравих да ви насоча вниманието към новата ми картинка! bowuu Много е нежничка, нали?Дано да мога скоро да пейстна моето цвете там! Flutter

# 84
  • Бургас
Райче, искрено съжалявам, че се оказвам права с онзи пример от вчера с натрупаните инфекции.  Доколкото разбирам, точно това ви се случва. Високата температура е винаги признак на възпалителен процес в организма - Саня май не е спирала да поддържа температура на топене, тъй че.... не знам как още проявяваш разбиране към вашето педи.

Нямам търпение да се върне нашето хоми. Заместничката нещо не ме кефи - нали точно тя ни лекува предния път, но от рубеола  Shocked И ся к'во, повтаряме рубеолата ли? Днес ще взема да подосаждам на хомеопатката по телефона  Twisted Evil

# 85
Привет банда

Пътуването с кола беше дъъъълго Whistling пътувахме през ноща заради Бадемата, на юГ. и БГ граници се скапахме от чакане  Tired
Морето супер, Емката е голяма риба  Party не излиза от водата, мореше ни подред всичките, мене, баща й, баба й Crazy
Ходихме на обяди и вечери в станцията на МС, с племеничките, и свекито, хубаво готвеха, разнообразие, и за народни цени.
Спахме при нашия приятел Рачо капитана  Party който е ходил на Приморско няма начин да не е видял яхтите Андромеда  Wink - аз съм им кръстницата  bowuu Laughing Мартин покара 4х дни сърф, яки жеги бяха.... супер, докато не не натръшка вируса  Crazy и както не ни се тръгваше, така след 2.х дни си мечтаех да си ходиме вече   ooooh! Crazy Laughing
Пълно е с табели СВОБОДНИ СТАЙ, но на плажа място няма  Close
Мартин каза че това ходене до БГ му стига поне за още 2г. Crazy Laughing
Ами така... това е в общи приказки  Wink
Емката беше най щастлива - това е важно  Wink Party

Последна редакция: ср, 19 юли 2006, 23:38 от Eli cz

# 86
за вируса
днес Емка още не е пълнила пампа  Shocked а дано да е края  Praynig Peace
а иначе аз се оправих с ампула DEGAN  и хапчета LOPEDIUM 2.бр.х1 на веднъж, пресяках всичко за една нощ, само отпадналост и Т. имах 2х дена след това

Браво на Дели за спането цяла нощ  Peace дано да не е случайно, ами нормално вече  Wink

# 87
  • Sofia
Включвам се само за хубавите работи.Аман от вируси,болежки и т.н. ooooh!
Ели,супер са ви снимките.Емката наистина изглежда много щастлива.Жалко,че престоя в София ви е бил толкова кратък.
Като гледам дотук всички малчовци по плажа май са нудисти,а аз на Виктория й купих 4 чифта бански и един екип UW-защита и вече почвам да се чудя за какво са й. ThinkingМай ще прави само ревю с тях,пък дано и догодина да й стават.

# 88
Ели, добре дошли отново.  Hug  много сте готини на снимките. явно супер сте изкарали.

Петя, айде честит ученик и от нас с марто. дано бьрзо свикне и не плаче. напьлно знам как си се чуствала. като оставих яна за пьрви пьт на ясла цяла сутрин плаках на работата. супер ми беше криво. ама после като установих , че тя се чуства добре и се забавлява в яслата и се поуспокоих.

Valent , много готина новина  Peace . браво на момичето.  и занапред така да спинка по цяла нощ.
и наистина не мога да си представя как се чустваш , защото мойте и двамцата от пьрвият си земен ден спят по цяла нощ . ама много се радвам за вас .  Heart Eyes

Райка, кофти работа това с херписите . незнам какво да кажа с тези лекари вече. просто нямам думи  #Crazy . такава немарливост и то кьм такова малко дете.  бьрзо да се вьзстановява сладката саня.  Laughing

аз пьк да ви се похваля - вчера ми се обадиха , че сьм спечелила ДВД-плеар от една томбола , в която участвах сьвсем на шега и то само , защото не трябваше да се праща нищо по пощата. 

Неви, не се притеснявай скьпа. като имаш време.  Hug

# 89
Да разкажа за нашия първи ден на ясла SadКато го оставих в 9.30 не плака,но после като отидох така ревеше SadШапчицата му беше мокра и я стиска и на всичкото тогоре лелката му я постави на главата #2gunfireМи викам тя е мокра защо му я слагате,а тя не бил я давал ShockedЧашката му празна няма водичка,но аз понеже така се разревах че не можах да им направя забележка,но утре няма да им се размине.Боже дано не плаче много защото ще се побъркам Sad Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт