оправяйите се!!!

Поздрави на Дамян и целувки на Вики4а 

ама едната ве4ер ще спиме двете сами,а другата с мажо-тройка,щот нали сме в дядовата ръкави4ка 
ама ще свикна,ма да си знаиш,4е от ВИКИ нема да се отървеш скоро
Нали ви казах, че утре ще се чуе... Е, вече сме утре и сме си все старите нощни рокери! Мацката си го върна тъпкано и заради предната нощ! Обаче сега й се спи, две не вижда! А при мен хън-пън няма! Ще си легне чак към 2 без 15! Сутринта мислех да я оставя поне до 8,00, тя пък взе, че се събуди точно в 7,30 с рев, разбира се! И сега ще си сърба попарата! Не знам какво му е на това дете!
До 3 и половина се събужда поне 5,6 пъти, а от посочения час до към 5,00 сме я носили или сме й мъркали над кошарата! Че и баба й е решила да се поглези, типично в неин стил и не иска да ни отмени за някоя вечер да я вземе в нейната стая! Просто супер! 
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЧКАТА! ЖИВА, ЗДРАВА, ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА!
АСЕ, честит рожден ден, мила!!! Желая много щастие и здраве на теб и семейството ти!
. А вместо на ръце опитвала ли си да я вземеш при теб в леглото и да и поговориш малко на тъмно , пак сте гушнати, но твоите ръце ще са си на мястото после. Направо ми е мъчно за теб, а и за детенце , че не може да си каже какво му е..