Къде в Пловдив??? - 82

• 32 642
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Стая на загадките. Има много. Моята дъщеря е на 9, нейният беше в ДЦ Маккуин, много се изкефи. Хубавото там е, че може да се седне в кафето докато децата се забавляват, а и те има къде да ядат.
Преди две седмици пък беше на РД в друга стая на загадките, малко по-трудна, близо до ПУ „П. Хилендарски”. Там даже повече й хареса. Но пък там няма къде да се нахранят децата и бяха на друго място в близост да хапнат и да духнат свещичките.
В ДЦ Маккуин има и нещо като пейнтбол, само че е с лепящи топчета май, не е с бои.

# 106
Синът ми (10) празнува в стаята на загадките, също е бил там на рожден ден.

# 107
Ако е скоро и още е хубаво времето, вздмете им аниматор за навън - на Розариума или Лаута може...
Или за по-кофти дни в мола на стената за катерене, също сме правили РД.
Или на картинг пистата Ескалибур състезания.
На ВСИ правят РД и в малкия басейн.. За любители на водните спортове.
Може на конна база.

Питайте детето какво му се прави, варианти има мнооого.
Ескейп стая или кино винаги е вариант Simple Smile

# 108
Благодаря много за идеите  Simple Smile Има още време до  края на ноември, но исках да проуча по-отрано варианти. Миналата година бяхме вкъщи, но вече  няма да си го причиня Stuck Out Tongue Winking Eye
А виждали ли сте дрешки за кучета в някоя втора употреба?

# 109
Здравейте,
Купували ли сте ламиниран паркет от ФлорДекор? Предлагат го с монтаж включен в цената. Интересува ме как е монтажа и доволни ли сте? Колебая се дали да използвам тях или да купя отделно паркет и да го монтира майстор Thinking

# 110
Здравейте момичета, някой знае къде в Пловдив мога да намеря бейби калмари пипала пресни. В Метро и Кауфланд няма...
Благодаря ви предварително
Ако някой се интерисува, намерих едно малко магазинче около Четвътък пазара, където продават пресни калмари пипала и са сравнително малки на големина, взех си и ги приготвих и се получиха страхотни. В магазинчето продават различни видове риба и морски деликатеси. Намира се на ул "Янко Сакъзов" 4 на ъгъла срещу училище     " Любен Каравелов" - Рибарски кей се казва магазинчето.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 15:37 от rossi22

# 111
  • Пловдив
Да, аз се интересувам. Може ли да обясниш къде точно се намира?

# 112
Здравейте, кой автобус мога да хвана от централна гара в посока христо смирненски.  Трябва да стигна до кабинета на Сехер Йозгюр?

# 113
Здравейте, кой автобус мога да хвана от централна гара в посока христо смирненски.  Трябва да стигна до кабинета на Сехер Йозгюр?
12,26 и 29

# 114
Да, аз се интересувам. Може ли да обясниш къде точно се намира?
Редактирах поста и добавих адрес Simple Smile

# 115
  • Пловдив
Здравейте,
Купували ли сте ламиниран паркет от ФлорДекор? Предлагат го с монтаж включен в цената. Интересува ме как е монтажа и доволни ли сте? Колебая се дали да използвам тях или да купя отделно паркет и да го монтира майстор Thinking

Миналото лято ползвахме техните услуги. Купихме паркет от тях с безплатна подложка, доставка и монтаж. Ние обаче доплатихме за по-дебела подложка. Останахме доволни и от паркета, и от монтажа. Купихме и врати от Флор Декор. Съжалихме, че ползвахме монтаж от тях.Отвратително изпълнение.

# 116
  • о`майна лунна нощ е

Ако някой се интерисува, намерих едно малко магазинче около Четвътък пазара, където продават пресни калмари пипала и са сравнително малки на големина, взех си и ги приготвих и се получиха страхотни. В магазинчето продават различни видове риба и морски деликатеси. Намира се на ул "Янко Сакъзов" 4 на ъгъла срещу училище     " Любен Каравелов" - Рибарски кей се казва магазинчето.

Само допълвам, че това НЕ Е училище "Любен Каравелов", а е Художествената гимназия.
Много е близо до светофара преди моста на Герджика /юг/. Наблизо е приемната на Социално подпомагане на бул. "Руски", в която се пускат документи за обувки, помощни материали и средства ...

# 117
Извинявам се ,че нахълтвам в темата ви,но моля ви ,препоръчайте ми педиатър или просто личен лекар, в 5 ДКЦ  или района на Тракия.За 9г.дете става въпрос.Благодаря предварително!

# 118
Освен в мол пловдив, къде другаде има магазин пулсар?
Искам да купя ваучер за плейстейшън за рожден ден

# 119
  • Пловдив
Извинявам се ,че нахълтвам в темата ви,но моля ви ,препоръчайте ми педиатър или просто личен лекар, в 5 ДКЦ  или района на Тракия.За 9г.дете става въпрос.Благодаря предварително!
Дъщеря ми е на 9 месеца и е при д-р Чешмеджиева. За сега съм доволна, но не знам дали записва нови пациенти.

Общи условия

Активация на акаунт