Къде в Пловдив??? - 82

• 32 584
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Благодаря за информацията за гребените ще потърся в Зара и Златната рибка Simple Smile

# 226
Честно казано незнам вече дали тук е мястото , но не намираме инфо в интернет . Знае ли някой условията на водоемчетата до Войводино за риболов , да си направим излет уикенда.

# 227
  • Пловдив
Здравейте,търся домашна помощница със собствен транспорт за един или два пъти седмично по 4 часа.Става въпрос за къща в затворен комплекс на бул.Ягодовско шосе:хол+трапезария+кухня на първия етаж и три спални с две бани на втория.Нуждая се от почистване на подовете и баните,бърсане на прах и гладене(ако има възможност).

# 228
  • Plovdiv
Здравейте, някой ще ме насочи ли към добра маникюристка в Кършияка? Мерси

# 229
  • Пловдив
Здравейте, някой ще ме насочи ли към добра маникюристка в Кършияка? Мерси
и аз търся в Тракия..около Лидл.

# 230
Помагайте, търся чиста млечна киселина. Днес проверих в 2 аптеки, но нямаха.
От къде сте купували и ако не намеря, какво мога да купя вместо нея? Трябва ми за промивки.

# 231
Помагайте, търся чиста млечна киселина. Днес проверих в 2 аптеки, но нямаха.
От къде сте купували и ако не намеря, какво мога да купя вместо нея? Трябва ми за промивки.
В аптеките на sopharmacy има , а и цените са добри там .

# 232
  • тук-там
Не знам дали е за тук въпроса....
Къде и как да подам заявление за платени паркоместа пред кооперацията - район Централен? Всеки ли може да го направи, или важи само за места с преместени метални гаражи?
Писна ми от три улици да паркират пред нас.

# 233
  • до най-прекрасния мъж
Къде и как да подам заявление за платени паркоместа пред кооперацията - район Централен? Всеки ли може да го направи, или важи само за места с преместени метални гаражи?
В кметството по район. Но трябва за има одобрена схема за мястото. При нас е на съществуващ паркинг, не са местили гаражи от там. Пред съседния блок построиха нов паркинг и там отредиха места. Аз питах лятото дали няма да отредят места и при нас, септември разлепиха обяви и ми звъннаха по телефона, ако все още се интересувам, да отида. Октомври подадохме молби и от 01.04 ни раздадоха разрешителните. Ако има вече поставени скоби около вас, ще е по-бързо. При нас стартираха процедурата от 0, затова отне време.

# 234
  • тук-там
Скрит текст:
В кметството по район. Но трябва за има одобрена схема за мястото. При нас е на съществуващ паркинг, не са местили гаражи от там. Пред съседния блок построиха нов паркинг и там отредиха места. Аз питах лятото дали няма да отредят места и при нас, септември разлепиха обяви и ми звъннаха по телефона, ако все още се интересувам, да отида. Октомври подадохме молби и от 01.04 ни раздадоха разрешителните. Ако има вече поставени скоби около вас, ще е по-бързо. При нас стартираха процедурата от 0, затова отне време.

Ние нямаме обособен /разчертан/ паркинг - просто място между две кооперации, но могат да се обособят паркоместа.

# 235
  • до най-прекрасния мъж
Ние нямаме обособен /разчертан/ паркинг - просто място между две кооперации, но могат да се обособят паркоместа.
Отидете до кметството. Даже, ако идете повече хора от кооперацията, вероятността да ви обърнат внимание е по-голяма. И при нас не е разчертано, но си е паркинг, откакто е построен блока.  Съседният блок спираха на поляната, защото те нямаха паркинг. Преди 30 години, когато са строени блоковете, нямаше толкова коли и за по-малките блокове с по един вход имаше по един обособен паркинг на 2-3 блока. Сега на блокчето, пред което нямаше, им направиха чисто нов, като част е платен, част - не. Навсякъде практикуват според случая. А и кметът на Тракия обикаля и се среща с хората, като се съобразява със желанието на живущите и нуждите.

# 236
  • тук-там
Скрит текст:
Отидете до кметството. Даже, ако идете повече хора от кооперацията, вероятността да ви обърнат внимание е по-голяма. И при нас не е разчертано, но си е паркинг, откакто е построен блока.  Съседният блок спираха на поляната, защото те нямаха паркинг. Преди 30 години, когато са строени блоковете, нямаше толкова коли и за по-малките блокове с по един вход имаше по един обособен паркинг на 2-3 блока. Сега на блокчето, пред което нямаше, им направиха чисто нов, като част е платен, част - не. Навсякъде практикуват според случая. А и кметът на Тракия обикаля и се среща с хората, като се съобразява със желанието на живущите и нуждите.

Благодаря, ще проуча.

# 237
Здравейте, препоръчайте ми моля в града частен учител по френски за напълно начинаещ възрастен.

# 238
Привет отново. Някой знае ли къде мога да намеря хубави чаши за кафе, капучино, лате, стъклени с дръжка... Ако мога някъде в Тракия да ги открия, пък ще е супер! Благодаря Heart

# 239
  • Пловдив
Водоемът преди Войводиново е изпразнен.
Аз се нуждая от занималня за дете във втори клас, която да работи в неделя.

Общи условия

Активация на акаунт