Къде в Пловдив??? - 82

• 32 713
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Привет отново. Някой знае ли къде мога да намеря хубави чаши за кафе, капучино, лате, стъклени с дръжка... Ако мога някъде в Тракия да ги открия, пък ще е супер! Благодаря Heart
Интересни чаши съм виждала в Крео в МОЛ Пловдив.

# 241
Hands Plus1 благодаря.

# 242
Аз се нуждая от занималня за дете във втори клас, която да работи в неделя.
Занималните са през седмицата, събота-неделя само детски център Simple Smile
Или Англия скуул ако са ви вариант - https://www.anglia-school.info/bg/page/angliyski-za-uchenici-plovdiv имат в неделя, но също е само по часове.
2 клас не си ли стоят сами вече?
Скрит текст:
Дъщеря ми е 1ви и от миналата година си остава по няколко часа ако се наложи у дома. Даже сама си иска.. .

# 243
  • Пловдив
Духи, аз търся занималня , защото искам да си пише домашните там. В къщи много се лигави и търся вариант да не си хабя нервите. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 244
  • Майничка
По-скоро се ориентирай към някое съседче в гимназия, което да стимулираш материално. Занималня в неделя едва ли ще намериш, няма да им е икономически изгодно да плащат заплата за 1-2 деца, а детските центрове едва ли биха поели такава функция.

# 245
Духи, аз търся занималня , защото искам да си пише домашните там. В къщи много се лигави и търся вариант да не си хабя нервите. Stuck Out Tongue Winking Eye
Много рано с нервите, чакай да стане 6-7 клас...
А доманшите защо не си ги пише в петък след училище?
Скрит текст:
Събота и неделя съм забранила да се пишат домашни, освен ако не е нещо извънредно голямо като обем.. Или нещо, за което трябва да помагам специално (проект, да изпитвам за контролно или да препитвам думи).. ама това е друга тема Simple Smile

# 246
Има ли някъде в града антикварна книжарница с детски книги?

# 247
  • Пловдив
Пробвай в "София Т." в Капана

# 248
Някой може ли да ми потвърди - Социалните от Северен /бяха преди на Филипово до детската градина/ били преместени на Руски.
Благодаря!

# 249
  • Пловдив
Здравейте,има ли аптека Ремедиум в Пловдив?

# 250
Здравейте,има ли аптека Ремедиум в Пловдив?
Не. Пазарувала съм два пъти от сайта им, доставката над 40 лв е безплатна. Всичко е ок. Зависи какво се търси де.

# 251
Някой може ли да ми потвърди - Социалните от Северен /бяха преди на Филипово до детската градина/ били преместени на Руски.
Благодаря!
В бараките на ул. Вук Драшкович вече няма нищо. Социалните са на бул. Руски, а ГРАО се преместиха от 16.09. на ул. Ален Мак 4, до разливното на детската кухня.

# 252
  • Пловдив
Една бивша учителка от Математическата  в нашия блок  дава часове по-математика .
От 5 до 12 клас .
Намира се в Тракия .
Ако някой се интересува да пише .

# 253
Благодаря!
В бараките на ул. Вук Драшкович вече няма нищо. Социалните са на бул. Руски, а ГРАО се преместиха от 16.09. на ул. Ален Мак 4, до разливното на детската кухня.
Благодаря! За ГРАО знаех , но се съмнявах дали социалните не са останали или пък са заедно с ГРАО на Ален Мак. Flowers Hibiscus

# 254
Днес взех поредната партида от обущар и понеже тук често се търси такъв, реших да ви го похваля Simple Smile)   Мъжът ми случайно го намери, ателието му е на гърба на клиника Медикус Алфа до Градската. Всичко е изпипано до край, даже досега не бях попадала на толкова добра работа.

Общи условия

Активация на акаунт