Къде в Пловдив??? - 82

• 32 606
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
C'est la vie на Кукленско шосе за мен е топ. Има огромен паркинг, обстановката е много приятна, сервитьорите са профи и готвят страхотно. Единствено в неделя не работят и в пикове часове си трябва резервация. Не бях чувала за него преди да поръчаме храна за вкъщи през Takeaway, но толкова ни хареса, че решихме да се вдигнем да видим какво е това място.

# 361
  • Пловдив
Здравейте! Интересувам се от къде в Пловдив мога да си купя фондан за фирурки на торта. Трябва ми малко количество. Проверих в Лидл, Кауфланд и Лекси, но няма. Благодаря предварително за всяка информация.

# 362
  • Пловдив
В Лекси до Марица има само червен и лилав по 1кг.
Вчера си купих бял от Торнадо - бл.104 -Тракия, но имаха пак 1 кг. на цена 8 лв.
Направих си сметка, че ако си поръчам онлайн малко количество с доставката ще ми дойде повече.
Може да питаш по тел. Торнадо дали имат малки разфасовки от цвета, който ти трябва
Има и още едно магазинче до военна болница- но там няма къде да спреш и го подминах- деко шоп

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 13:39 от makak

# 363
  • Пловдив
Много благодаря за бързия отговор. Ще отида до Торнадо.

# 364
  • Пловдив
Някои сладкарници предлагат готови фигурки от захарно тесто на много приемливи цени.

# 365
  • о`майна лунна нощ е
Хайде на шарените връзки Wink
Извинявам се,че пускам снимка чак сега, но днес имах път в района и веднага щракнах

# 366
  • Точно където трябва
Благодаря за връзките, аз ходих още като питах. Втресе ме, дадох 10лв. за на детето връзките -ластици. На фона на 12Е, които дадох за обувките...

# 367
  • Майничка
Обаче нашите "сменят" вече трети номер маратонки...😀

# 368
  • Пловдив
Има ли магазин на Luminarc в града? Преди имаше до ул. Родопи но отдавна не съм минавала от там.

# 369
  • Майничка
Има го още.

# 370
  • Пловдив
Има ли магазин на Luminarc в града? Преди имаше до ул. Родопи но отдавна не съм минавала от там.
Имаше и в Капана, зад халите, но не знам дали още съществува.

# 371
Да, магазина съществува.Наскоро минах от там и понеже бързах се заканих,скоро да го посетя.😊

# 372
  • Пловдив
Момичета къде в града има официални дрехи по-големи размери?
Трябва ми туника и панталон, тоест не търся нещо извънземно.Обиколих няколко магазина ,но безрезултатно

# 373
  • Пловдив
Здравейте, къде в Центъра могажда намеря магнитно фолио?

# 374
  • Пловдив
Момичета къде в града има официални дрехи по-големи размери?
Трябва ми туника и панталон, тоест не търся нещо извънземно.Обиколих няколко магазина ,но безрезултатно

Вижте в това магазинче
https://www.google.com/maps/@42.1282017,24.7427444,3a,75y,303.07 … e0!7i13312!8i6656

Общи условия

Активация на акаунт