Къде в Пловдив??? - 82

• 32 545
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Къде могат да ми сложат тик-так копче?

# 376
  • Пловдив

На Капитан Райчо, срещу ДМ горе долу, по едни стълбички  се качваш, малка кинкалерия е.

# 377
  • Пловдив

Точно преди 2 дни ми сложиха в една малка работилница в Кючука. 😀 Ако ти е удобно като локация, пиши на лични и ще се разходя да видя име, номер на улицата.
Само аз ли имам проблеми с тик-таците на турските детски дрешки? Вече 4 комплекта от супер мек памук и много симпатични, на различни турски фирми, още след първото пране им пада някой тик-так. Дори не сме стигали до обличане, а беба е на 5++, не ми се ще да рискувам да глътне някое копче. 😡

# 378
В лидъла има щракалка за тик-таци, 8-10 лв е.
И слагаш на воля Simple Smile

# 379
  • Пловдив
И на булевард "Дунав" една шивачка слага тик-таци.

# 380
На мен ми трябва за една детска книга Grinning имам си лидълска щракалка, но рамото й не е достатъчно широко за моите нужди. Всъщност не знам дали  и професионалист ще ми свърши работа, но ще проверя. Благодаря ви!

# 381
  • под тепетата
 portokalche , магнитно фолио съм купувала от МикроАСУ , бул."Цар Борис III Обединител" 42. Пада се отдясната страна , ако си с лице към хотела в малка уличка.

# 382
  • Близко съм
Добър ден, да ме насочите към Добър кардиолог?

# 383
Д-р Хаджихристев в Пълмед.

# 384
  • Пловдив
Аз съм доволна от д-р Рамела Хайрабедян. Работи със здравната каса - и във ВМИ, и в кабинета си на ул. "Весела"21.

# 385
В коя аптека в Тракия приготвят лекарства?

# 386
  • Пловдив
Микроасу са на ул. Ибър

# 387
  • Пловдив
Благодаря ви за насоката за магнитно фолио, видях къде се намира ул.Ибър.Малко ми е далеч, в района на Гранд съм, но ако не открия тук наблизо, ще ходя и до там.

# 388
  • Близко съм
Д-р Хаджихристев в Пълмед.

дано съобрази и  ЩЖ проблемите ми с нея, да не ми това ниско кръвно да идва от нея.

# 389
  • Пловдив
В коя аптека в Тракия приготвят лекарства?
"Запад", която е на поликлиниката.

За Хаджихристев и аз се бях наредила...часове обаче чааак след месец и половина.

Общи условия

Активация на акаунт