Къде в Пловдив??? - 82

• 32 562
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Подкрепям мнението на sweet_maniche Hands V
И аз ги препоръчвам.

# 451
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате добър лекар УНГ? От 13 години ходим при един, доволни сме, добър специалист е, но искам да направя и консултация с друг.

# 452
  • близо под тепетата
Моля за препоръка за фирма/човек, изработващ мебели по поръчка. Трябва ми малък кухненски ъгъл.

Аз да се включа - НЕ препоръчвам мебели Буратино Sad

Успех с търсенето!
некоректни ли са?

Не работят качествено.

# 453
Благодаря за отзивите!

# 454
Може ли да ми препоръчате добър лекар УНГ? От 13 години ходим при един, доволни сме, добър специалист е, но искам да направя и консултация с друг.
Много сме доволни от д-р Надежда Димитрова в ТЦ Гранд е кабинета й.Изключително внимателна и старателна!

# 455
  • ...
Моля за препоръка за фирма/човек, изработващ мебели по поръчка. Трябва ми малък кухненски ъгъл
аз съм доволна от една фирма във Велинград - Стела 97.

Да върна пак въпроса за уроци по английски. Мисля, че курсовете не са ми вариант заради графика. Трябва ми учител, който да дава частни уроци, ниво б1 или 2.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 23:53 от AnMary

# 456
  • Пловдив
Да върна пак въпроса за уроци по английски. Мисля, че курсовете не са ми вариант заради графика. Трябва ми учител, който да дава частни уроци, ниво б1 или 2.
писах ти на лично...

# 457
Къде мога да купя евтино злато ?

# 458
Здравейте, дами къде си пускате микробиологиите от вагинален секрет в Пловдив? Къде сте доволни

# 459
Здравейте, дами къде си пускате микробиологиите от вагинален секрет в Пловдив? Къде сте доволни
Торакс.

# 460
  • близо под тепетата
Торакс.

Рамус и Писанец, че са ми най-удобни.

# 461
  • Пловдив
Торакс.

Рамус и Писанец, че са ми най-удобни.
удобни, ама хич не са надеждни.

# 462
Що пък, аз от Писанец нямам забележки.

# 463
Аз точно от Писанец не съм доволна. На детето занесох гърлен секрет за микробиологично изследване. Как за по-малко от час обявиха, че няма растеж на бактерии не разбрах. Направлението беше за посявка и трябваше да доплатя евентуално за антибиограмата. Докато се приберем и вече бяха качили на сайта негативния резултат. Факири. Говоря за централната им лаборатория в Гранда. Иначе резултите от кръвта бяха готови чак на следващия ден.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 22:06 от Анонимен

# 464
Да се включа и аз с мнение относно Писанец☝Преди няколко месеца майка ми си прави някакви изследвания(в момента не помня точно за какво,че тя често и за различни неща си пуска)и от близки познати,като се започна едно"плюене" по въпросната лаборатория,че резултатите не били верни,не знам си какво...
И понеже майка ми е малко шаш и паника,отиде в друга лаборатория , препоръчана, и уж с по- добро реноме- Бодимед....ами резултатите бяха едно към едно верни с тези от Писанец.
Верно продължавам да слушам отрицателни мнения за нея,но аз живея точно зад нея и на мен ми е много удобна и там си ходим цялото фемили...

Общи условия

Активация на акаунт