Къде в Пловдив??? - 82

• 32 549
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Откъде по центъра може да се купи захранващ кабел за лаптоп?
Спешно е.

# 466
Откъде по центъра може да се купи захранващ кабел за лаптоп?
Спешно е.
Викиват до Герджика?

# 467
  • Пловдив
Нещо в Капана? Или наблизо?
Щерката обикаля да търси - където я пратих - затворили са, не работят вече. Трудно ще ги намери Викиват, но ще се опитам да й обясня.

# 468
  • Пловдив
Нещо в Капана? Или наблизо?
Щерката обикаля да търси - където я пратих - затворили са, не работят вече. Трудно ще ги намери Викиват, но ще се опитам да й обясня.
Да видят в оново магазинче за тел.аксесоари в подлеза на аптека Марица или на Съединението.

# 469
  • Пловдив
В подлеза на аптека Марица не развалиха ли всички магазини? Мисля, че вече няма нищо там.

# 470
  • Пловдив
За нищо не знам, но телефонните аксесоари и на мен ми се струва, че ги няма.

# 471
  • Пловдив
От Dice.

# 472
  • под тепетата
AlexaS, за един и същи сме писали - ул. "Софроний Врачански" 3
 Къде в центъра има химическо чистене, в което боядисват качествено дрехи?

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 16:43 от bilqna_69

# 473
Нямам личен опит с боядисване на химическо, аз го правя сама, в пералнята.
Моя колежка носи в ателието, което е в пресечката зад археологическия музей, в офис сградата срещу входа на поделението (не знам дали не е щаба там, зад паметника на Съединението). Рефреш е, мисля. Доволна е.

# 474
  • под тепетата
Благодаря ти, tonynette! Четох в сайта му и не видях да имат боядисване, затова и попитах тук. Иначе ме устройва идеално, а и го ползвам за пухенката си. 

# 475
Благодаря ти, tonynette! Четох в сайта му и не видях да имат боядисване, затова и попитах тук. Иначе ме устройва идеално, а и го ползвам за пухенката си. 
Ако искаш, изчакай до понеделник, да я попитам. Да не те подведа. Но мисля, че за там ми говореше.

# 476
Във всеки клон на Рефреш приемат за боядисване. Носила съм, за 10 дни май става.

# 477
  • под тепетата
Благодаря и на двете! Близо ми е и отивайки към пазара ще си свърша и тази работа.

# 478
Само да кажа, че ММ
ползва услугите за медицински педикюр на Петя Петрова и остана супер доволен. Благодаря за информацията на всички, които ми писаха! Ако някой има нужда, не се колебайте! Улицата е Янтра 10А.

# 479
  • Пловдив
За Рефреш и боядисване си имайте едно на ум - съсипаха ми един любим гащеризон Sad

Общи условия

Активация на акаунт