Къде в Пловдив??? - 82

• 32 511
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Аз затова, сама, в къщи. Поне ако съсипвам дреха, аз да съм и да не се ядосвам. Но, скъпо удоволствие си е боядисването, не винаги си заслужава, и не винаги е дълготраен ефектът.

SveVanina, ти питаше за леене на куршум в Кючука, нали?
Намерих във Фейсбук координати на баба Себахат
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 09:44 от Анонимен

# 481
  • Пловдив
Скъса ми се дръжката на чантата, която е от изкуствена кожа. Къде могат да ми я поправят?

# 482
  • под тепетата
Скоро давах раница за зашиване на скъсана дръжка в приземните етажи на кооперацията преди автогара Юг. Има отворено прозорче на нивото на краката.

# 483
Някой знае ли какви марки професионални бои за коса се продават в магазинчето за козметика което е в кичук Париж, до книжарницата в сградата където е Триумф? Всъщност ме интересува и как се казва самото магазинче.

# 484
Zazi Shop е магазинът.Имат и сайт - https://zazishop.net/

# 485
Zazi Shop е магазинът.Имат и сайт - https://zazishop.net/
.   

Много благодаря!

# 486
Дами, кажете къде в Пловдив мога да си направя хубав микроблейдинг, вежди? Моля дамите, минали през тази процедура от Пловдив за мнение и съвет! Благодаря!

# 487
# 488
Здравейте дами (и господа ако има), бих искала да попитам следното: От къде в Пловдив мога да закупя продукти за хелоуин грим (моделираща вакса, бои за лице и тяло, изкуствена кръв, лепило, изкуствена коса и др.) Много ще съм благодарна на всяка помощ! 💓

# 489
  • Майничка
В Джъмбо, предполагам, ще има най-голям избор. Иначе имаше един магазин "101 балона" на ул."Антим I", но не съм минавала там от година и не зная дали още съществува.

# 490
  • Пловдив
101 балона мисля,че съществува.
В Джъмбо също има доста неща,миналата година купувахме оттам.

# 491
Аз търся магазин от къде да купя гривнички с букви от стомана. На главната харесах наскоро в един магазин, но видях, че е затворен и проверих на няколко места, но имат златни налични и не намерих, каквито търся.

# 492
Моля за координати на фирми за слънчеви клектори, от които сте останали доволни.

# 493
  • Майничка
Аз търся магазин от къде да купя гривнички с букви от стомана. На главната харесах наскоро в един магазин, но видях, че е затворен и проверих на няколко места, но имат златни налични и не намерих, каквито търся.

Виж отделно за букви и гривни в Бижуленд и си направи.

# 494
  • Пловдив
Препоръчайте ми магазини за домакински електроуреди втора употреба в Пловдив. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт