Къде в Пловдив??? - 82

• 32 458
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • о`майна лунна нощ е
От къде мога да купя туристическа газова бутилка с вместимост 500 гр.? За една горелка ми трябва.

В магазини за къмпинг оборудване /такова има в Декатлон, но нямам спомен да предлагат и бутилки/, в рибарски магазин, по големите хипермаркети ...

# 61
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добра пицария?
За добра и повече от добра препоръчвам KUHNQ. Но през летния сезон имат обект на морето и работят само там. От края на септември до началото на юни обаче,  работят в Пловдив.

# 62
Аз купих подобна газова бутилка, ако може така да се нарече, от селски  магазин за строителни материали. Но беше с вместимост 200 мл. За еднократна употреба е. В Маркитата не може да няма.

Sea breeze, не мога да помогна с такива щори, защо не попиташ по телефона?

Последна редакция: чт, 19 сеп 2019, 18:56 от Анонимен

# 63
  • Пловдив
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добра пицария?
La Strada - много са вкусни и имат различни видове тесто

Sea breeze  Нашите са от Curtains - магазинът им е на бул.България.

# 64
Благодаря за предложенията!

# 65
  • Пловдив
Здравейте.Ученическите карти за градския транспорт безплатни ли са или платени ?

# 66
  • о`майна лунна нощ е
Удостоверение от училището трябва. 16 лева на месец е цената. Може да се купи за няколко месеца наведнъж, но на практика - само до края на тази календарна година. В началото на следващата - ново удостоверение от училището и от там пак в бюрото за издаване.

# 67
Уверението от училището важи за учебната година, за да се издаде карта искат ученическа лична карта или бележник. Важното е да бъде официален документ, със снимка, за да се свърже името от уверението, с детето.
Да не би да има промяна?

# 68
  • о`майна лунна нощ е
Преди две години, когато отидохме да вадим карта януари месец, ни отсвириха, че искат ново удостоверение. Не знам дали детето попадна в кисела лелка, но е факт, че не му признаха това, което си извади през септември, и се наложи да се разкараме отново до училище.

# 69
Кисела леля искаше ново уверение в края на август за септемврийската карта на щерката. Обаче нашата не ѝ се дала. Някъде на вратата имало бележка, по думите на дъщеря ми, за сроковете на валидност на уверенията и периода на издаване. Нашата я пратила да чете табелите. Факт е, че ѝ е издадена картата.

# 70
  • Пловдив
Благодаря. Май няма да вадя карта.За инцидентно качване на автобус не си заслужава да давам 16 лв.Явно се разглезих първите 7год ,когато картите бяха безплатни.

# 71
Ученическата карта може ли да се вади по всяко време на месеца примерно 25.09или трябва да отидем на 1.10?И на Отец Паисий вадят ли ученически карти? Досега не сме вадили и не знам дали няма да ни върнат лелките.

# 72
Няма ограничение. След 25-то число опашка са сериозни. Дъщеря ми ходи в средата на месеца, на Отец Паисий.

# 73
  • Пловдив
Вчера бяхме на Отец Паисий. Няколко пъти лелката ни натърти, че  уверението важи за цялата учебна година, те не ги задържат и можеш с това уверение да си вадиш карти през целия период. Само искат ученическа или лична карта, ако е по-голямо детето.

# 74
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря ви за информацията, момичета. Синът ми не обича да влиза в кофликти и като са видели, че поддава, са го пратили обратно. Ще му кажа да прочете какво пише по бележките и указанията на гишетата и да бъде по-упорит следващия път.

Последните няколко карти ги вадим в Тракия. Доста по-малко хора има. Децата сами намериха точното място. Някъде срещу Тони 2000 е, навряно между блоковете, но не мога да кажа как изглежда, защото не съм била с тях.

Общи условия

Активация на акаунт