Къде в Пловдив??? - 82

• 32 497
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
А уверението от класната ли да го искат?Как става?

# 76
  • Пловдив
Може би зависи от училището.
Моят е в МГ и там директно отива в канцеларията и си дава заявката, или пък купува от книжарницата, попълва го и пак го носи в канцеларията.
Най-добре да пита класната.

# 77
От канцеларията на училището се заверява, а бланка се купува от книжарницата.

# 78
  • Пловдив
Може ли някой да ме насочи за  магазина срещу Лаута с китайски стоки ?
На самата улица ли е ,и дали се вижда ?

# 79
  • Пловдив
Дайте пак моля тел.на техник за пералня...Благодаря!

# 80
Дайте пак моля тел.на техник за пералня...Благодаря!

Пиша ти ЛС.

# 81
Здравейте момичета, някой знае къде в Пловдив мога да намеря бейби калмари пипала пресни. В Метро и Кауфланд няма...
Благодаря ви предварително

# 82
  • Пловдив
Здравейте момичета, някой знае къде в Пловдив мога да намеря бейби калмари пипала пресни. В Метро и Кауфланд няма...
Благодаря ви предварително
Вчера гледах в нашия .
Сега ще влезна да проверя и ще пиша .
Няма в нашия за Тракия говоря .

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 15:35 от jb66

# 83
  • Пловдив
Би ли споделила как ги приготвяш бейби калмарите? Аз много обичам, но като цяло калмари вкъщи не мога да правя, не стават толкова вкусни като по заведенията.

# 84
  • Пловдив
Би ли споделила как ги приготвяш бейби калмарите? Аз много обичам, но като цяло калмари вкъщи не мога да правя, не стават толкова вкусни като по заведенията.

Аз ги правя по хърватска рецепта на салата, няма по-вкусно предястие.
Скрит текст:
Сваряват се, нарязват на ситно и се добавят варени картофи, домати, магданоз, лук, чесън, маслини, каперси, зехтин, сол, пипер, сок от много лимон. В Хърватска може да се срещне и с нахут и стъбла целина.
https://www.google.com/search?q=salata+od+hobotnice&client=m … bih=560&dpr=3

# 85
Къде в Пловдив мога да намеря батерия за смартфон- HTC desire? За предпочитане в района на Тракия. Благодаря.

# 86
Те като са бейби са малки и овални в брашно ( с гръцко брашно стават по-хубави), самото брашно овкусено с подправки по желание, след това се пържат, но за минути в силно загрято олио. Стават много вкусни.

# 87
  • близо под тепетата
Къде в Пловдив мога да намеря батерия за смартфон- HTC desire? За предпочитане в района на Тракия. Благодаря.

Отстрани на форума(до алекс ивицата с магазини) има магазин за калъфчета и протектори. Нямат ли батерии?

Може ли някой да ме насочи за  магазина срещу Лаута с китайски стоки ?
На самата улица ли е ,и дали се вижда ?

Ако става въпрос за този, който е на мястото на магазина за плочки- да, на самата улица е, преди общежитията на ТУ (ако не се лъжа), вижда се и има къде да се спре.

# 88
  • гр.Пловдив
Препоръчайте ортодонт, /за дете на 7г става въпрос/.
......Писах в отделната за това тема, но вече десетина дни няма никакъв отговор, затова пиша и тук.....

# 89
  • Пловдив
Препоръчайте ортодонт, /за дете на 7г става въпрос/.
......Писах в отделната за това тема, но вече десетина дни няма никакъв отговор, затова пиша и тук.....

Д-р Маневска, постигна много бързи резултати и при двете ми деца.

Общи условия

Активация на акаунт