Къде в Пловдив??? - 82

• 32 595
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Лекси и досега си беше по-скъп.
А Триумф до кога са?
Големият в Тракия днес работеше.

# 196
Няма обявена дата, на която ще затворят Триумф.Една служителка вчера ми каза,че може до няколко дни да затворят,защото нямали стока.

# 197
Нямат. Вътре е като през късния социализъм и  ранната демокрация, едновремено. От едно от момичетата в нашия Триумф знам, че тези които са останали са с договори до края на годината. Но кога ще влязат новите собственици и  стока ще заредят и те не знаят. Каза само със сигурност, че в момента зареждат само най- продаваните стоки от първа необходимост. Скоро щели и месото да спрат.
А, Лекси е може да е малко по- скъп и сега, но има много голям избор и  много добри промоции.

# 198
  • Пловдив
Може ли някой да препоръча тапицер - за столове ми трябва. Ако може да е сериозен и точен, ще е чудесно. Днес чаках в продължение на час и половина едни такива, с които вчера се уговорихме най-подробно с час, а в крайна сметка така и не дойдоха. 

Jul, пролетта претапицирах столовете при тапицер, намерен от и-нет, Николай се казваше. Оказа се точен и работеше добре. Не че е минало много време, но столовете са ок за сега. Simple Smile Нямам идея къде работи, май някъде по центъра беше, но мога да дам телефон на лични и да снимам един от нашите столове евентуално. Grinning
Дойде до вкъщи, взе един стол, за да му вземе мерки. Препоръча един магазин за тапицерия срещу МОЛ Пловдив, ние си избрахме от там еко кожа, платихме я и той си я взе направо от магазина. След няколко дни дойде сутринта, взе всички столове, претапицира ги и ги върна след няколко часа.

# 199
  • Пловдив
В Триумф новите собственици няма да влязат веднага, а ще има основен ремонт на всички магазини, само в Мол Марково тепе магазина преустановява дейността си.

# 200
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, дали може да ми помогнете да намеря за подарък едни обувки знам, че са купувани преди доста време от магазин до Миоамико и още един въпрос сега като ви зачетох за претапицирането реших да попитам да ми препоръчате откъде да купя или откъде да поръчам калъфи за холова гарнитура

# 201
Добро утро, момичета!

Можете ли да споделите впечатления от някой от тези фризьорски салони:
Хариа -  ул. Кръстьо Пастухов
Студио Орхидея - ул. Костаки Пеев
Петя Кънчовска - Pepy Hair Style - ул. Кап. Райчо?
Или да ме насочите към друго добро място.Търся добър фризьор в този район.
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 202
  • Пловдив
Може ли някой да препоръча тапицер - за столове ми трябва. Ако може да е сериозен и точен, ще е чудесно. Днес чаках в продължение на час и половина едни такива, с които вчера се уговорихме най-подробно с час, а в крайна сметка така и не дойдоха. 

Jul, пролетта претапицирах столовете при тапицер, намерен от и-нет, Николай се казваше. Оказа се точен и работеше добре. Не че е минало много време, но столовете са ок за сега. Simple Smile Нямам идея къде работи, май някъде по центъра беше, но мога да дам телефон на лични и да снимам един от нашите столове евентуално. Grinning
Дойде до вкъщи, взе един стол, за да му вземе мерки. Препоръча един магазин за тапицерия срещу МОЛ Пловдив, ние си избрахме от там еко кожа, платихме я и той си я взе направо от магазина. След няколко дни дойде сутринта, взе всички столове, претапицира ги и ги върна след няколко часа.
Преди два дни ни донесоха нашия диван .
Вземат го от къщи и после го носят .
Доволни сме в общи линии в Тракия се намира .

# 203
  • Пловдив
Търся такива органайзери за бельо. Виждали ли сте някъде или да поръчвам в нета??

# 204
  • Euskal Herria
В Джъмбо дали няма да ги има?

# 205
  • Пловдив
В Икеа също може да има.

# 206
  • Пловдив
В Триумф новите собственици няма да влязат веднага, а ще има основен ремонт на всички магазини, само в Мол Марково тепе магазина преустановява дейността си.
А какво ще има на негово място?
Защото мол без хранителен магазин като тоя на Пещерско е... недовършен някак си. Wink Не се шегувам съвсем.
Освен това, от квартала наблизо съм родом и знам, бабите наоколо доста посещаваха Триумфа в мола. Не трябва да се губи подобна придобивка.

Лекси ми харесва повече от Триумф, всъщност го смятам за хранителен магазин намбър уан в града, по-специално тоя в Кършияка; но не ми е на много удобно място. Иначе снахата на мои роднини работи в Триумф и също не знаела какво ще става, май.

# 207
  • Точно където трябва
До колкото разбрах са купени и ще е Т Маркет.

# 208
  • Пловдив
И аз така разбрах, но нали горе пишат, че не се отнася за магазина в мола.

# 209
  • Пловдив
droidd, има в Джъмбо, Юск, че даже и Евроленд на Главната.

Общи условия

Активация на акаунт