Къде в Пловдив??? - 82

• 32 592
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • о`майна лунна нощ е
До колкото разбрах са купени и ще е Т Маркет.

Не са купени, а базата на магазините е отдадена на дългосрочен наем на Т-маркет. Съответно - чакаме вторите да се нанесат и да унищожат що годе добрата пловдивска верига. Трябваше до края на септември да опразнят магазините, но явно процесът ще продължи по-дълго. Собствениците на Триумф пренасочиха бизнесинтересите си към хотелиерството и за това спират поддръжката на хранителните магазини. Жалко, но факт.
В известна степен се радвам, че Т-маркет подхващат такъв голям проект. Шансът да се провалят и да ни отърват  най-накрая от присъствието си и боклукчивите си магазини главоломно нараства. Просто трябва да почакаме.

# 211
  • Пловдив
В Икеа също може да има.
В Джъмбо дали няма да ги има?
За Джъмбо очаквах някой да се включи, ако знае. Нямам навик да ходя там, а и е много далече.
На Икеа гледах в сайта им, ама не намерих.
droidd, има в Джъмбо, Юск, че даже и Евроленд на Главната.

Аз докато пиша......Благодаря, ще отида първо до Евроленд!

# 212
  • Пловдив
Органайзери за бельо, различни размери има в магазина на ИКЕА в Пловдив. Видях ги с очите си 😊👍🏻.

На мястото на Триумф в Мол Марково тепе не знам какво ще има, но мисля че няма да е хранителен магазин. Ще го оглозгат до основи, до мазилка. Сега, ако кацне на пазара нова за града ни хранителна верига и се споразумеят с мола, въпросът е друг, но сега 🤔 засега няма...

И за мен Мол без хранителен магазин е незавършен. Още не мога да прежаля Пикадили.

# 213
Дами и господа, трябва ми  жена/мъж( не дискриминирам Simple Smile ) , която наистина умее да лее куршум, ще съм много благодарна, става и из селата наоколо, стига да има координати. Благодаря и предварително!

# 214
  • о`майна лунна нощ е
Ходили сме в с. Катуница. Ако се идва от Ягодово, точно преди новия надлез над ЖП линията се завива наляво. Има нещо като обръщало за автобусите и улица пак вляво. Към края й е къщата на жената. Има постоянно хора на самата улица и ще ви упътят.
Роднини бяха при тази жена преди нас след като преживяха катастрофа. Куршумът излезе с тяло и две дълги ръце, които се опитват да обхванат нещо. Това отговаряше на случилото се и опита на жената на задната седалка да прегърне децата до нея. Всички бяха добре при инцидента, здрави, без наранявания, но уплашени. Колкото и да не вярвах на тия куршуми, това ме разколеба в отричането, което имах към тях.

# 215
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, да попипитам пак нещо друго от доста време ползвам един гребен Dopelanker, но е вече за пенсия и ми се искаше ако може да намеря същия, ама нещо не успявам и дали може да ме насочите към магазин тука в Пловдив с качествени гребени

# 216
И аз така разбрах, но нали горе пишат, че не се отнася за магазина в мола.

За Мол Марково тепе.
В Мол Пловдив има ли Триумф?

# 217
Здравейте Simple Smile, дали може да ми помогнете да намеря за подарък едни обувки знам, че са купувани преди доста време от магазин до Миоамико
Това не го разбрах Simple Smile нито обувките, нито магазина Simple Smile

Здравейте Simple Smile, да попипитам пак нещо друго от доста време ползвам един гребен Dopelanker, но е вече за пенсия и ми се искаше ако може да намеря същия, ама нещо не успявам и дали може да ме насочите към магазин тука в Пловдив с качествени гребени
Където продават продукти за професионални фризьори? Или просто в ДМ / Лили ... зависи какво оценяш като качествено и колко пари даваш Simple Smile
Аз си купувам четки от Лидъл.. косата ми е 1м+ Simple Smile Нямам мания към марки... с всчико реша.

# 218

Четки за коса има в магазините на Златна рибка, но за гребени не съм сигурна. Има и една пловдивска верига Зара- за козметика и бои за коса, може там да има.  И едната, и другата верига имат онлайн магазини, може да проверите, както и повече от един физически магазини в града.

# 219
  • Пловдив
И аз така разбрах, но нали горе пишат, че не се отнася за магазина в мола.

За Мол Марково тепе.
В Мол Пловдив има ли Триумф?
В мол Пловдив няма изобщо никакъв хранителен магазин. Както е писала потребителката по-горе, някога имаше Пикадили, но от доста време го няма.
В мол Марково тепе има Триумф и пазарувам оттам, като ходя при майка ми. Затова питам какво ще има там сега.
И изобщо на мол без хранителен магазин, какъвто е мол Пловдив, а май и тоя в Тракия, му липсва нещо в моите очи. Wink

# 220
Аз съм близо до Триумфа до Новотела. До вчера доста празен работеше все пак. Надявам се да остане хранителен магазин какъвто и да е. Най-харесвам Лекси също. А в мола Марково тепе дали не е подходящо да има Лидъл да речем , заради паркинга. Разсъждавам си просто Grinning

# 221
Някой, който да е ходил на фотоепилация в Лазерен център "Мелани", да даде отзиви?

Скрит текст:
Козметичката ми се съгласи, че би трябвало да има ефект, т.е. косъмът е такъв тип, че лесно ще се повлияе, затова мисля да платя промоционален пакет за 7 процедури. Но не съм чувала мнения за апаратурата там, дали действа добре и т. н.

# 222
Някой пътувал ли е скоро от Пловдив до Войводиново по брезовско шосе , питам , защото чувам , че по закон май не се изисквало винетка по този път , но не съм сигурна .

# 223
  • Пловдив
Последно съм пътувала оттам преди една година с колелото, но не се иска:
https://www.bgtoll.bg/karta

Цъкаш с мишката, докато мащабът се увеличи достатъчно.

# 224
  • о`майна лунна нощ е
Някой, който да е ходил на фотоепилация в Лазерен център "Мелани", да даде отзиви?

Скрит текст:
Козметичката ми се съгласи, че би трябвало да има ефект, т.е. косъмът е такъв тип, че лесно ще се повлияе, затова мисля да платя промоционален пакет за 7 процедури. Но не съм чувала мнения за апаратурата там, дали действа добре и т. н.

Аз ги ползвам от години за лазерна епилация. Доволна съм определено. Фотоепилацията по принцип е по-слабо ефективна от лазерната. Има резулат, но при лазерната с времето количеството косми, които излизат, намалява значително и посещенията може да се разредят.

Общи условия

Активация на акаунт