Къде в Пловдив??? - 82

• 32 715
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Здравейте, бихте ли ми препоръчали химическо чистене, което предлага и боядисване на кожени облекла. Благодаря.

# 256
Здравейте, бихте ли ми препоръчали химическо чистене, което предлага и боядисване на кожени облекла. Благодаря.

В големия Триумф в Тракия съм виждала.
Аз съм носила дънки за боядисване, но и кожени пише.

# 257
Днес взех поредната партида от обущар и понеже тук често се търси такъв, реших да ви го похваля Simple Smile)   Мъжът ми случайно го намери, ателието му е на гърба на клиника Медикус Алфа до Градската. Всичко е изпипано до край, даже досега не бях попадала на толкова добра работа.

Да, те са двама братя и наистина са много добри професионалисти!

# 258
  • Пловдив
Препоръка за фирма за прахово боядисване?

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 15:14 от *Бенджи*

# 259
Днес взех поредната партида от обущар и понеже тук често се търси такъв, реших да ви го похваля Simple Smile)   Мъжът ми случайно го намери, ателието му е на гърба на клиника Медикус Алфа до Градската. Всичко е изпипано до край, даже досега не бях попадала на толкова добра работа.

Да, те са двама братя и наистина са много добри професионалисти!

Случайно да знаете работното време?

# 260
  • Пловдив
Къде да търся добър аспиратор и мивка от неръждаема стомана за кухня на прилични цени?

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 15:15 от *Бенджи*

# 261
  • Пловдив
Спешно ми трябва мнение за д-р Елена Иванова в Димид  Невролог ?

# 262
  • Пловдив
Къде да търся добър аспиратор и мивка от неръждаема стомана за кухня на прилични цени?
Казаха ми за някаква фирма зад Рилон център, но не мога да ги намеря в нета. Идеи?

Фирмата до Рилон вероятно се сещам коя е, но те изработват лети мивки. Иди в магазините до Молдавия - поне 4 са един след друг и мисля, че ще си харесаш. Цените им бяха съвсем прилични, има неща в различни диапазони.

# 263

Случайно да знаете работното време?

Съжалявам, не обърнах внимание.

# 264
  • Пловдив
Здравейте!
Знаете ли къде мога да заведа дъщеря ми, на 9, на курсове по рисуване - за предпочитане съботно-неделни, а ако може и да са в центъра, района на Гранда, още по-добре. Обожава да рисува, справя се доста добре, според моето лаишко мнение, и ми се ще някой да й покаже нещо повече.

# 265
  • Пловдив
Здравейте!
Знаете ли къде мога да заведа дъщеря ми, на 9, на курсове по рисуване - за предпочитане съботно-неделни, а ако може и да са в центъра, района на Гранда, още по-добре. Обожава да рисува, справя се доста добре, според моето лаишко мнение, и ми се ще някой да й покаже нещо повече.
Моята дъщеря ходи в школа Палитра,намира се зад подлеза с/у ПУ,ходеше и когато беше 7кл-приеха я в НХГ,сега ще кандидатсва в чужбина и пак е там,г- Ивановски е невероятен преподавтел!!!Мисля обаче че няма съботно-недени занимания,само през седмицата в различни часове.

# 266
  • Пловдив
В близост до нас има едно ново ателие, правят страхотни неща. Дъщеря ми ходи няколко пъти, но тя не може да  рисува и по-скоро беше за забавление.
Иначе художнички са жените там.
Малки таланти се казва и се намира точно зад училище Яворов. Имат фейсбук страница.

# 267
Здравейте!
В у-ще за Сценични кадри(не знам точно наименованието му),на ул.П.Д. Петков(срещу 4РПУ) има курсове в събота.Моя приятелка вчера се похвали,че е записала дъщеричката си.Курса е  октомври-януари-200лв.

# 268
Здравейте!
Николай Маринов, преподавател от НХА води такъв курс в една зала на галерия Резонанс в района зад Храм Света Петка. Можеш да погледнеш във ФБ работи на негови ученици - той качва там рисунките на курсистите си.

# 269
  • Пловдив
Благодаря на всички! Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт