Къде в Пловдив??? - 82

• 32 698
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
В ОДК също има курсове по рисуване и то безплатно. Трябва да има и съботно-неделни.

# 271
В ОДК само в събота има курсове, но не и в неделя.

# 272
  • Пловдив
Момичета, ще съм благодарна някой да сподели от къде в Пловдив могат да се закупят прилични /като цена и качество/ аксесоари за домашни любимци и в частност за малки кученца? Не съм виждала голям магазин досега...Предварително благодаря! Blush

# 273
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Търся техник за демонтаж и монтаж на пералня. Ако някой е ползвал скоро, моля за някакви координати.
Благодаря предварително.

# 274
Момичета, ще съм благодарна някой да сподели от къде в Пловдив могат да се закупят прилични /като цена и качество/ аксесоари за домашни любимци и в частност за малки кученца? Не съм виждала голям магазин досега...Предварително благодаря! Blush
Джъмбо- богат асортимент на всичко!

# 275
  • Пловдив
Голям магазин за домашни любимци има до Лидъл - Ритейл парк, но никога не съм влизала вътре.

# 276
  • Пловдив
Много ви благодаря! Разгледах сайта на Джъмбо /добре, че има картинки, че е само на гръцки/ - мисля, че ще свърши работа Simple Smile

# 277
  • Точно където трябва
Къде продават силиконови връзки за обувки, физически магазин, в центъра, Кършияка, Гагарин или някой от хипермаркетите? Не Джъмбо и други магазини на м...та си. Има ли в комплект от 1 цвят, а не всяка да е с различен? И какво е мнението ви за тях?

# 278
  • о`майна лунна нощ е
В бившия Детмаг на малката главна /сега галерия/ от години има малко магазинче за обувки и 100 вида връзки. Сега са изкарали едни крещящи неонови цветове отпред - няма шанс да ги пропуснеш, ако се разходиш в този район. Видях, че са сложили табелка, че имат силиконови връзки.

# 279
  • Точно където трябва
Благодаря! Много полезно!

# 280
  • Майничка
Да, откъм връзки там е доволно заредено. Оттам купувам ластични "връзки" за маратонки.

# 281
Преди две седмици готърсих това магазинче и го нямаше

# 282
  • Майничка
Там си е, но сега до него отвориха магазинче за фрешове и царевица и малко се губи.

# 283
Veni-H, пратих телефон на лични.

# 284
Препоръка за фирма за прахово боядисване?

Какво трябва да се боядисва?

Общи условия

Активация на акаунт