Къде в Пловдив??? - 82

• 32 679
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Точно където трябва
Срещу БНБ е.

# 331
  • Пловдив
Магазинът на Runners е точно там,където обяснява Solenka. До индийския магазин Ганг, преди Пешеходния мост,ако идваш от Главната.

# 332
Освен Мазиар до моста, къде другаде мога да намеря картинки със силиконов гръб /за залепяне върху текстил с ютия/?
Мерси !

# 333
В някоя от кинкалериите по центъра дали сте виждали щипки за пердета? Нещо подобно или с магнит.
Скрит текст:
Моите са с магнит, взех ги преди 2г. от Хоуммакс.

# 334
  • до едно тепе
Здравейте! Къде има магазин на Runners?
За този до пешеходния мост са писали вече. Аутлет се води и аз не можах да намеря дамски маратонки 41 номер. На самия пешеходен мост също има по към Новотела се пада. Има и 2 магазина мисля и във Форума в Тракия, но там не съм гледала какво има. Ходим предимно заради детските им обувки и не съм обръщала внимание на тези за възрастни.

# 335
  • Пловдив
Някой да знае къде в Пловдив /сладкарница, магазин/
където да извършват отпечатване на изображение върху фонданова хартия.- за торти

/В Тракия Торнадо трип отпечатвот само върху вафлена/

# 336
Сладкарница "малката Ида" в Тракия --носиш снимка и те я отпечатват

# 337
  • Пловдив
Къде има голям избор на плочки за гръб на кухня?

Благодаря!

# 338
Къде има голям избор на плочки за гръб на кухня?

Благодаря!
След няколко месечно търсене и умуване, взехме от "Рила". Но плочки има много и навсякъде, зависи какво търсиш и какви средства можеш да отделиш. Нашите са испански, тип пачуърк, 28 лв кв. м. Разнообразие имаше в Хоуммакс, Амичи керамика (близо до кръстовището на бул. България и Васил Априлов), малко след (по-точно зад) "Рила", на Кукленско шосе и изобщо, на много места.
Аз пък търся силиконова метла, но не съм срещала в нито един магазин за домашни потреби. Идеи?
Скрит текст:

# 339
  • Пловдив
Здравейте! Къде има магазин на Runners?

Днес видях, че има магазинче и срещу кино въстанически в Кичук Париж.

# 340
  • Пловдив
Сладкарница "малката Ида" в Тракия --носиш снимка и те я отпечатват

Питах, не става. Само ако си поръчаш и торта от тях да ти я сложат.

# 341
Къде в Пловдив продават почистващи препарати на Dr.Beckmann? По-конкретно търся този срещу петна от дезодорант.

# 342
  • Берлин
Къде мога да купя комплект сребърни обици с гривна или медальон? На прилична цена

# 343
  • Пловдив
Разгледайте в заложни къщи "Доверие"

# 344
  • Майничка
В подлеза на Понеделник пазар има магазинче за сребро, повечето са ръчна изработка.

Общи условия

Активация на акаунт