Къде в Пловдив??? - 82

• 32 497
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • ...
Благодаря, чух добри неща за Максимум, но графикът на курсовете не ми е много удобен. Общо взето никои май не предлага онлайн варианти

# 421
Благодаря, чух добри неща за Максимум, но графикът на курсовете не ми е много удобен. Общо взето никои май не предлага онлайн варианти
LinguaMundi предлагат дистанционно/онлайн обучение от поне една година. За да не поствам линк и да не се приема като реклама, погледни на сайта - курсове и обучения > други обучения > дистанционно обучение или директно се обади в офиса, любезни са и ще ти предоставят необходимата информация.

# 422
Някой може ли да препоръча школа за английски за възрастен, Б2 или бизнес английски. Опитвам се да си намеря нещо, което да ми падне на графика, но много трудно 🤔 започнах да се чудя за онлайн вариант...

Провери в HOME - Езиковият Ти Дом

# 423
Здравейте, момичета знаете ли кога в Джъмбо ще има коледна стока?

# 424
  • Пловдив
Вече има. Преди седмица бях и бяха изкарали част от коледните стоки, но според мен изчакай още малко, тъй като пренареждаха целия магазин и вероятно ще стане бавно.

# 425
Здравейте, момичета знаете ли кога в Джъмбо ще има коледна стока?
Дааа,вече са изнесли всички коледни украси, играчки, декорации и т.н.Сестра ми ходи в събота и се прибра с доста покупки.
В този ред на мисли,вие момичета,кога започвате с украсата и декорирането на домовете си?

# 426
  • Пловдив
Аз лично в началото на декември, все ми е едно празнично, макар че напоследък няма сняг No Mouth

# 427
  • Пловдив
И ние в началото на декември украсяваме.

# 428
Аз чак по средата на декември. И я държа до средата на януари.

# 429
Дами, помощ.
Някоя от вас беше препоръчала електросервиз. Мислех, че съм запаметила сайта, но сега, когато имам нужда от ремонт на ел.контакт не откривам нищо. А не е за аматьор, като мен, предполагам къде е проблемът, но ми трябва специалист, за да го разреши.

# 430
  • Пловдив
Момичета ,някой да знае къде се е преместило шивашкото ателие на Мариела/оф да не бъркам Маринела/.Беше в близост до частното училище Дружба.Или пък ако някой има координатите й.

# 431
  • Пловдив
Търся играчка ГАРГА, моля ако някой е виждал такава да пише, благодаря!

# 432
  • Майничка
Плюшка, пластмасова?

# 433
  • Пловдив
Плюшка, пластмасова?

И двете, просто да е гарга Simple Smile

# 434
Здравейте!Къде в града мога да намеря цветарски аксесоари на дребно-разни мрежички,хартии,зебло,пиленца и т.н.?

Общи условия

Активация на акаунт