Къде в Пловдив??? - 82

• 32 515
  • 737
  •   2
Отговори
# 510
Тези са от метал. Имам същата. Минават обаче през пластмасова решетка. И е само за орехи, твърди ядки слагам в блендера.

# 511
последно кайма готово смляна взимаме само от Тайгърмес --малко магазинче срещу гранда е. Само от тях сме доволни за момента.

# 512
Къде в Пловдив мога да си пробия ухото при добри спициалисти ? Четох доста за някакво студио или салон в началото на пешаходния...

# 513
В петък пробивахме уши при личния ни лекар-д-р Дипчиков, в МЦ Димед, в Тракия, работи. Пробива с пистолет и имаше избор от медицински обици. Останахме много доволни- сума време прецизира къде точно да са дупките, но ги направи както си трябва. Малкия каза, че нищо не е усетил, а се притеснявах че ще го боли.

# 514
Къде в Пловдив мога да си пробия ухото при добри спициалисти ? Четох доста за някакво студио или салон в началото на пешаходния...

Д-р Должиков, ДКЦ 5 в Тракия.

# 515
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате стоматолог за поставяне на силанти на дете на 7 години.Предпочитам да работи по програмата за безплатна силанизация на деца от 5 до 8 год.възраст.

# 516
  • Точно където трябва

Д-р Должиков, ДКЦ 5 в Тракия.
Стига де,  мои колеги страшни истории разказват за него. Мърсотия и мизерия до безкрай.

# 517
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате стоматолог за поставяне на силанти на дете на 7 години.Предпочитам да работи по програмата за безплатна силанизация на деца от 5 до 8 год.възраст.
Д-р Гьозова
Дентален Център Д-р Станков
032 633 855

# 518
  • Пловдив
Благодаря,Miraluba!

# 519
  • Пловдив
И аз с подобно питане...при ортодонт ли трябва да идем за мнение, за това има ли нужда от корекции или е ок?

# 520
Силанизирахме при д-р Куцалова в Изидент. Тя е координатор и на програмата за Пловдив.

И аз с подобно питане...при ортодонт ли трябва да идем за мнение, за това има ли нужда от корекции или е ок?
Голямата дъщеря е пациент на д-р Шеткова. Отлични резултати се постигнаха /носи брекети около три години, свали ги преди две/. Вече ходи само на профилактика - веднъж на два месеца.
Добре е, при който и ортодонт да отидете за мнение, предварително да направите панорамна снимка на детето за да не се разкарвате два пъти и за това.

# 521
  • Пловдив
Така и така сме на тази тема,  да ви питам на каква възраст или колко постоянни зъби трябва да има детето   за да се прецени дали има нужда от корекция и каква?

# 522
  • Пловдив
Така и така сме на тази тема,  да ви питам на каква възраст или колко постоянни зъби трябва да има детето   за да се прецени дали има нужда от корекция и каква?
Мисля за брекети трябва да са изникнали всички постоянни.

# 523
  • Пловдив
Според мен е строго индивидуално. Нашата дъщеря я заведохме на 8 -9год., но при нея видимо зъбите й растяха криви. Излизаха един върху друг и дори постоянните не успяха да бутнат млечните, та се наложи 5-6 зъба да извадим принудително.
Носи апаратче около 2 години и от началото на тази година сме с брекети (на 12г. е).

# 524
Моят син му сложихме скоби в първи клас, първо на горната челюст, след година и на долната
знам че трябва да са излезнали средните 4 зъба/два горни и два долни/
имаше обратна смесена захапка и много криви зъби
в момента е на 12 и половина и е като холивудска звезда
не ги носи от една година, а преди това само спеше с тях известно време
мисля че ще минем без брекети
така , че колкото по-навреме се започне лечението, толкова по-добре и по-евтино

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 14:07 от The Invisible

Общи условия

Активация на акаунт