Къде в Пловдив??? - 82

• 31 901
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Дали някъде продават букви или фигурки от филц?

# 691
  • Пловдив
В Джъмбо в неделя видях .

# 692
  • Пловдив
И по Крафт магазините има. В складовете на Брезовско на мартенички Кико и Ина (на самият булевард, от двете страни, почти са един срещу друг) са на най-добрите цени, които съм намирала офлайн

# 693
  • Euskal Herria
Къде мога да направя компютърна томография (скенер) на глава и ориентировъчно колко струва?

# 694
И Аз Крафт неща за коледни играчки пазарувам  онлайн от мартенички ина, заради най-добрите цени. С малко дете съм и направо в куриерския офис до нас идват нещата.
https://www.martenichki.com/

# 695
Къде мога да направя компютърна томография (скенер) на глава и ориентировъчно колко струва?

Почти всяка болница има скенер. За пари не мога да ти кажа, в частните се доплаща, в държавните не, ако си пациент на отделението.

# 696
  • Euskal Herria
Благодаря! Платен прием търся.

# 697
Лаборатории Русев - има две - в двора на ОРБ - то и в УМБАЛ Каспела. Цена и качество не са ми известни, може да се отправи запитване.

# 698
  • Пловдив
Не знам дали в Пълмед разрешават внасяне на цветя и балони.Мисля,че не е подходящо да се внасят ,защото цветята са потенциален алерген, а балона може да се спука и да уплаши някой.За същите пари може да се купи някоя книга, красива картичка с пожелание,албум за бъдещи спомени.

# 699
Майка ми прави скенер и ямр в Пълмед, рентгенолозите били много добри и апаратурата нова.

# 700
Скенерът е 150 лв или 120 беше без контраст в Русев, а Ямр-то е 300 лв пак без контраст.

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 23:43 от Lili222

# 701
До Слънчевите Лъчи в Кючука (тези до ул. Михалаки Георгиев) през ден виждам баби и дядовци да продават дренки в щайги и пликове, толкова ярко червени, че ми се струват много пресни. Ако решиш да ходиш натам, препоръчвам все пак да не е дъждовен ден, че тогава няма никой. Между другото, има един микробус, който идва редовно и продава зимнина и компоти, но не знам има ли от дренки точно.
Благодаря, на мен пресни ми трябват. Интересно, че все още има.
Къде в Кършияка продават кафе на зърна и могат да ми го смелят?В магазинче наблизо има, но нещо кафето им не ми вдъхва доверие.

# 702
  • Пловдив
В едно малко магазинче на ъгъла на ул."Поп Манол" и "Брезовска". Предлагат голям асортимент от ядки, мед, подправки и какво ли не, включително и кафе. Цените им са много добри, препоръчвам!

# 703
  • Пловдив
И аз ги препоръчвам.
Имат и много подправки, правят фреш и уникално фъстъчено масло на място.

# 704
  • Пловдив
Да препоръчате м-н за уреди втора ръка?По-точно комб. пералня и сушилня.
Май скоро някой писа, ама не откривам...

Общи условия

Активация на акаунт