Къде в Пловдив??? - 82

• 31 892
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Релакс техно. Можеш да разгледаш и сайта.
Аз лично не съм купувала, но на един приятел всичките му уреди са оттам и е доволен.

# 706
Ние взехме печка и хладилник от тях преди месец. Аз съм много доволна. Продават не само ВУ, но и с транспортни дефекти, нови, върнати от интернет пазаруване. Внос от Германия, Холандия.... Има попадения, сайта е само информативен. Наличностите са други.

# 707
  • Пловдив
Благодаря ви! Ще идем да погледнем...

# 708
  • близо под тепетата
Търся магазин на Заг Зодиак (имитация на парфюми). Преди имаха на пешеходния мост и ми беше много удобен, но отдавна са го затворили.
Знаете ли къде има техни магазини? Може би някъде в Тракия? Simple Smile

# 709
  • Пловдив
И от мен глас за Релакс Техно - 2 хладилника, съдомиялна, пералня и сушилня имаме от там. Препоръчвала съм го неведнъж и на приятели - всички са доволни!
Сайтът няма нищо общо с наличностите Simple Smile

# 710
  • Пловдив
Търся магазин на Заг Зодиак (имитация на парфюми). Преди имаха на пешеходния мост и ми беше много удобен, но отдавна са го затворили.
Знаете ли къде има техни магазини? Може би някъде в Тракия? Simple Smile
Имат м-нче на Ив.Вазов.

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 13:19 от mystic woman

# 711
В едно малко магазинче на ъгъла на ул."Поп Манол" и "Брезовска". Предлагат голям асортимент от ядки, мед, подправки и какво ли не, включително и кафе. Цените им са много добри, препоръчвам!
Благодаря, заинтригувахте ме. Непременно ще отида.

# 712
Здравейте, търся запалка с картинка на вълк за подарък. Те са едни специфични картини с вълци и пейзажи. Нещо такова
https://www.obeci.bg/products/benzinova-zapalka-s-kartina-na-vlci
Знаете ли къде в пловдив мога да намеря?

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 10:16 от ralliee

# 713
Къде мога да намеря по-голямо разнообразие на МДФ первази за паркет?

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 09:32 от -True Blue-

# 714
Нашите ги взехме от новия строителен магазин в Тракия, Билдо. На ул. Цар Симеон. Но от тях купихме и паркета и избирахме на място. Оказа се, че точно такива первази има само при тях и когато се установи, че сме забравили преходниците между лайсните, никъде другаде няма точно такива и пак от тях взехме. (Бяхме предвидили само ъглите)
 Има избор навсякъде, където предлагат паркет по принцип, зависи какво конкретно търсите.

# 715
tonynette, первазите са от МДФ , нали? Не пластмасови? Сега погледнах в сайта им, но видях само такива за ламинат.

# 716
Оф, -True Blue-, кой да чете тази подробност. Не са от МДФ, сега питах.
В магазин за паркети на бул. Мария Луиза каза ММ, че виждал МДФ и в Баумакс. Навярно и другаде.

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 17:33 от Анонимен

# 717
  • Пловдив
МДФ первази има и в склада за ламинат, който е в глухата пресечка срещу Бриколаж на 6 септември (на ъгъла, където е паркети Лия)

# 718
Здравейте, търся запалка с картинка на вълк за подарък. Те са едни специфични картини с вълци и пейзажи. Нещо такова
https://www.obeci.bg/products/benzinova-zapalka-s-kartina-na-vlci
Знаете ли къде в пловдив мога да намеря?
https://www.metalheaven.bg/node/15064- магазинът на Метъл Хевън в Пловдив е  на пешеходния мост.Имат и доста други работи с вълк.

# 719
  • Пловдив
Казаха ми, че на или около ул. Генерал Заимов имало магазин за обувки, в който имало хем много скъпи, хем много евтини, нещо като сбирщина било (оф, ама как го обясних само Rolling Eyes)

Общи условия

Активация на акаунт