Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 947
  • 645
  •   1
Отговори
# 600
Препоръка, тестери и/или проба-грешка.

# 601
Смятам, че вече лека-полека мога да започна с използването на антиейдж продукти, след консултация с дерматолог.

# 602
  • София
Избирам според марката, типа кожа, възрастта.

# 603
По препоръки, с тестери, описание и проба.

# 604
Консултирам се с козметик за  моята кожа какъв продукт е подходящ или чета отзиви и коментари.

# 605
Кожата ми е много чувствителна, а и имам алергии, затова винаги първо ползвам тестери. Ако продуктът ми хареса и нямам проблеми след употребата му си купувам стандартната разфасовка.

# 606
Избирам да са подходящи за моята кожа, това е важно за мен.

# 607
Кремове и флуиди още от 20-годишна - дневни, леки, хидратиращи. Против бръчки - от около 30 -годишна.
Важно ми е да попиват добре, без мазен филм и да чувствам кожата си гладка, подхранена и мека.

# 608
По препоръка, мнения в фирума, типа кижа

# 609
Харесвам продукт по марка и описание, чета отзиви и се съобразявам със съветите на аптекаря. При късмет оставам доволна /имала съм и несполучливи покупки/.

# 610
Предпочитам да пробвам тестер преди да закупя.
Първо - гледам съставките. На второ място - как ще ми понесе на кожата.

# 611
  • Пловдив
Гледам съставките и търся продукти, подходящи за възрастта и типа на кожата ми. Предпочитам да пробвам първо тестер на продукта, защото доста пъти съм купувала такива, които не ми понасят.

# 612
По препоръки и с много четене за конкретния продук, с тестери, описание и проба.

# 613
По препоръка.

# 614
С тестване,  обичам мострите,  защото кожата ми е наистина капризна и не поняса повечето продукти на пазара

Общи условия

Активация на акаунт