Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 949
  • 645
  •   1
Отговори
# 585
Разбира се с препоръки!И  конслултация с хората които предлагат даден продукт.

# 586
Започнах да използвам поддържаща бяла козметика за лице след 39 години. Държа на утвърдени марки, защото смятам че гарантират за качеството. Като състав винаги гледам да съдържат хиалурон, който е важен за изглаждане на бръчките и предотвратява тяхната поява.

# 587
Чета съдържанието, консултирам се със специалисти.

# 588
Започнах да се грижа на 25 години за кожата си. Избирам продуктите си за лице според нуждите на кожата си в момента. Понякога се допитвам до консултант.

# 589
  • София
Избирам задължително след тестване на даден продукт, тъй като съм с много чувствителна и комбинирана кожа 

# 590
На каква възраст започнахте да се грижите за кожата на лицето си и защо?
На около 25 по препоръка на козметик.
Споделете ни как избирате антиейдж продукти за лицето си и какво е важно за вас.
Чета съдържанието, търся информация в Интернет, когато имам някакви неща които не са ми много ясни питам приятел фармацевт.

# 591
Гледам съставките, търся отзиви и изпробвам с тестери поносимостта.

# 592
  • Пловдив
Избирам продукт, като съобразявам състоянието на кожата, сезон /топло или студено време е/, марка, качество, съставки, желан ефект.  Хубаво е и да се направи консултация със специалист, за да се подберат правилните за възрастта продукти.

# 593
  • Пазарджик
С тестер и препоръка от познат

# 594
Избирам анти-ейдж продуктите от марки, които ми харесват.Важно е за мен да попиват бързо и да имат видимо действие.

# 595
Избирам след употреба на тестер.Важно е да е продукт ,предназначен за чувствителна кожа

# 596
Обикновено с тестери.

# 597
С препоръки или тестери Simple Smile

# 598
По препоръки, с тестери, описание и проба.

# 599
  • Вдън горите тилилейски
Подбирам ги първо по описание, след това търся мнения на потребители на продукта, който съм харесала и накрая според резултата върху моята кожа.

Общи условия

Активация на акаунт